Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Oxford zachvátila vlna zločinu a zhýralá skupina vysokoškoláků pustoší celé město. Smrt uniformovaného policisty otřese celým Castle Gate. (Viasat)

Recenzie (4)

filmmovier 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Ještě lepší než úvod a zároveň taky jeden z nejlepších dílů úplně celého seriálu. Skvostná záležitost s dandyovskými šmejdy, nějakým tím násilím a skvělým lákáním na to opravdu konečné finále. Dramatické, napínavé a zároveň pořád typicky morseovsko.oxfordské. Luxus. 90 %. ()

Reklama

kolemjdouc 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Ti čtyři zmetkové mi řádně pili krev.A používat na tu dobu stále filtry na kameru jakože patina času??Fakt je to fuj.A navíc když kameramani hromadně objevili že by mohli záběry proti světlu třeba v oknu  zahalit do oblaku kouře,prachu anebo páry.To by mě čerti vzali.Drahé televize a máte film jako z roku cvaj.Ale tohle nic nezmění na tom,že mi Evans bude chybět.A tuhle minisérijku asi poslední jsem náhodně objevila když jsem ji viděla na hodnocení jedné své oblíbené uživatelky zde.Když se podívám občas co sleduje a hodnotí ona.Opravdu jsem si byla jistá že Evans osmičkou skončil. ()

warrenur 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Este lepsia epizoda a tentokrat sa poriadne pohne nacne aj pripad s "temnou tazkou vahou" z pozadia, ktora sa zacal niekolko serii naspat. Trosku klise s "nestihanim" mileho stretka, ale na strane druhej, nahoda je "blbec". Vzdy mi vyvola usmev na tvari, ako v tychto serialoch z minulosti, v zavere zlocinci vzdy povedia ako to s ich kriminalnym cinom vlastne bolo. :) Ked vidim obcas medializovane krimi-pripady za posledne roky, kedy mnohokrat nestacia ani priame dokazy a vinnici ani len nevypovedaju, je to taky usmevny kontrast. 80% ()

Galéria (50)

Reklama

Reklama