Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Objavte tajomstvo štyroch najlepších a najvtipnejších supertajných agentov sveta - Kapitána, Kowalského, Rica a Pešiaka. Sú to nielen veselé a podarené vtáčky, ale aj najvýkonnejšia úderná jednotka tajných agentov, pripravená kedykoľvek a kdekoľvek zasiahnuť aj pri tom najmenšom náznaku ohrozenia sveta. Kapitán je odvážnym vodcom, ktorý nikdy neopustí kamaráta. Kowalski predstavuje mozog tímu s fotografickou pamäťou a dokonalými vedomosťami o všetkom možnom. Rico je neriadená strela, bomba so zapáleným knôtom. A Pešiak? Ten je tak trochu podceňovaným najmladším členom kvarteta, ale práve on verí, že spolu dokážu aj nemožné. A kto je ich hlavným protivníkom? Svet ohrozuje šialený vedec a výstredný génius, doktor Octavianus Soľanka. Najväčší zlosyn skrýva strašné tajomstvá minulosti a veľmi nenávidí tučniaky. A navyše je to chobotnica, vrcholne slizký a podlý zloduch s celou armádou pomocníkov. Súboj statočných tučniakov s Octavianusom je neľútostný, krutý a bez pravidiel, vďaka čomu si ho všetci poriadne užívajú. A aby toho nebolo málo, naša špičková jednotka sa stretne s ďalšou elitnou zvieracou jednotkou na ochranu zvierat, tajnou organizáciou Severák, ktorá pomáha všetkým bezmocným tvorom v núdzi. A tak naše tučniaky čelia nielen zločinnému Octavianusovi, ale aj konkurenčnej zásahovej jednotke zvieracích záchranárov, ktorá má rovnaký cieľ. Podarí sa našim tučniakom uspieť v silnej konkurencii a zastaviť šialeného vedca Soľanku vlastnými silami? (TV JOJ)

(viac)

Videá (30)

Trailer 3

Recenzie (369)

necisty 

všetky recenzie používateľa

Lidi z Dreamworku to pořád umí, ale jedno si musíme přiznat, že je to pořád pohádka pro děti. Jsem ale rád, že až se jednou budu se svými dětmi na něco dívat, tak to nemusí být nutně nějaká princezna Jasněnka nebo podobná hloupost. Šel mi teda mráz po zádech i ve scéně, kdy tučňáci přistávají se svými "kolegy" na jejich základně, myslel jsem, že je to hudbou Hanse Zimmera, který jak už jsem říkal by to dokázal i u Šmoulů, ale zvládl to i pán jménem Lorne Balfe. ... Vidím staré přátele, se kterými jsme pařili v zoologické. S nikým jsme se nepářili, k páření nedošlo! ()

Aljak 

všetky recenzie používateľa

Trochu som sa obával, že mi predsa len bude chýbať tradičná magadaskarská štvorka (Alex, Marty, Melman a Gloria) a bez nich to proste nebude ono. Ale spoľahlivo ich v hlavných úlohách nahradila štvorica akčných tučniakov a síce to nebolo až tak perfektné ako klasický Madagascar, stále to bol oproti iným zvieracím rozprávkam skvelý nadpriemer plný dôvtipu, výborných hlášok a narážok na tie hlúposti, ktoré sa objavujú v klasických akčných filmoch. Zápletka o ohrdnutej chobotnici a chystanej pomste na tučniakoch celého sveta bola taktiež veľmi obstojná, takže z mojej strany napriek prvotným obavám vcelku spokojnosť. ()

Reklama

Streeper 

všetky recenzie používateľa

Byla jsem nadšená, že se film bude točit. Tučňáci se mi na trilogii Madagaskaru líbili prostě nejvíc. Jenže v tomhle musím souhlasit s viperbladem. Co v Madagaskaru funguje a zabaví na 15 minut, tak v 90 minutách je to spíše průměr. I když se tučňáci snaží a tvůrci sem přidali další nové postavy v podobě Severáků, tak to moc neudrželo mojí pozornost. ()

liquido26 

všetky recenzie používateľa

Podobně jako Veverka v Době ledové nebo Mimoni v Já padouch, jsou Tučňáci tím nejvtipnějším v celé sérii Madagaskar, takže jsem se na jejich sólovku hodně těšil. Sice jsem asi čekal nějakou větší řežbu, nicméně Tučňáci nezklamali a bavili mě od začátku do konce, i když ne tolik jako jejich skeče v Madagaskarech. ()

Terva 

všetky recenzie používateľa

CITÁT - Nemáš rodinu a všichni tu umřeme.............. Tak jsem nevěděl, zda dát za tři nebo za čtyři. Smíšené pocity se nějak nechtěly rozhodnout. Nakonec rozhodla scéna s křupkama a nástup jiných postav. Jakoby se tvůrci chtěli posunout dál a naštěstí nenechají tučňáky táhnout celý příběh. CITÁT - Bylo dokázáno, že Kočičí jazýčky obsahují jen 17% koček........ ()

Galéria (34)

Zaujímavosti (7)

  • Ovca, ktorá sa objaví vo filme ako rukojemník tajnej organizácie Severák, je tou istou ovcou, ktorá sa objavila aj v ďalšom animovanom filme od DreamWorksu, a to Ako vycvičiť draka (2010). (MikaelSVK)
  • Benedict Cumberbatch, který se postaral o hlas vlka, musel ujistit tým, že dokáže správně vyslovit slovo "tučňák", neboť v jednom jeho namluveném dokumentu o Jižní Kalifornii jej několikrát po sobě řekl špatně. (P. J. D.)

Reklama

Reklama