Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Objavte tajomstvo štyroch najlepších a najvtipnejších supertajných agentov sveta - Kapitána, Kowalského, Rica a Pešiaka. Sú to nielen veselé a podarené vtáčky, ale aj najvýkonnejšia úderná jednotka tajných agentov, pripravená kedykoľvek a kdekoľvek zasiahnuť aj pri tom najmenšom náznaku ohrozenia sveta. Kapitán je odvážnym vodcom, ktorý nikdy neopustí kamaráta. Kowalski predstavuje mozog tímu s fotografickou pamäťou a dokonalými vedomosťami o všetkom možnom. Rico je neriadená strela, bomba so zapáleným knôtom. A Pešiak? Ten je tak trochu podceňovaným najmladším členom kvarteta, ale práve on verí, že spolu dokážu aj nemožné. A kto je ich hlavným protivníkom? Svet ohrozuje šialený vedec a výstredný génius, doktor Octavianus Soľanka. Najväčší zlosyn skrýva strašné tajomstvá minulosti a veľmi nenávidí tučniaky. A navyše je to chobotnica, vrcholne slizký a podlý zloduch s celou armádou pomocníkov. Súboj statočných tučniakov s Octavianusom je neľútostný, krutý a bez pravidiel, vďaka čomu si ho všetci poriadne užívajú. A aby toho nebolo málo, naša špičková jednotka sa stretne s ďalšou elitnou zvieracou jednotkou na ochranu zvierat, tajnou organizáciou Severák, ktorá pomáha všetkým bezmocným tvorom v núdzi. A tak naše tučniaky čelia nielen zločinnému Octavianusovi, ale aj konkurenčnej zásahovej jednotke zvieracích záchranárov, ktorá má rovnaký cieľ. Podarí sa našim tučniakom uspieť v silnej konkurencii a zastaviť šialeného vedca Soľanku vlastnými silami? (TV JOJ)

(viac)

Videá (30)

Trailer 1

Recenzie (368)

HoneyBunny 

všetky recenzie používateľa

Ale, ale, to je příjemné překvapení! Tak nějak jsem čekala další animák pro děti, kde se inteligence vtípků sníží, aby je pochopili i osmiletí caparti, ale Tučňáci na to vyzráli. Nabízejí srozumitelný příběh (nepochopený padouch, vztah velitel Skipper a benjamínek Vojín, dvě soupeřící zvířecí party), ale navíc i kopu výborných hlášek a vizuálních vtípků, například naše parta tučňáků tancujících bavorácké tanečky (v bavoráckých krojích!), šanghajské "mořské panny", honička na Benátských kanálech... Prostě tohle je praštěný, chytrý a rychle odsýpající animák, u kterého by mi rozhodně nevadilo pokračování. 80 % ()

Rosaviva 

všetky recenzie používateľa

Mám z toho takové smíšené pocity. Tučňáky miluju (obzvlášť Vojína :)) v Madagascaru byli vždycky jeden z mých nejoblíbenějších prvků, a tenhle animák mi přišel pro ně až takový moc obyčejný. Jako zasmála jsem se, ale nepřišlo mi to moc originální. Na druhou stranu jsem ale prostě jásala, že se mi dostalo hodně Vojína. Takže za mě průměr 3* ()

Reklama

Spiker01 

všetky recenzie používateľa

Nejlepší spin-off, co jsem v rámci animáčů viděl. Kéž by takto dopadli i Minionové ;) Samotný Madagascar sice neucítívám tolik, jako jiné animované série, ovšem nikdy nezapomenu na moment, kdy vyšel první film a já jej neměl možnost vidět v kině, ale až později. Mí vrstevníci citovali hlášky z filmů a samozřejmě se jednalo převážně o ty tučňácké. Bylo tedy jasné, že pokud si někdo zaslouží spin-off, bude to právě Skipper, Kowalski, Rico a Private. No a je to opět zábava, tučňáci si jedou to své a navíc je doplnil skvělý hlas Benedicta Cumberbatche, co chtít víc, když vše funguje jak má a jednotlivým gagům se člověk rád zasměje. Škoda, že se dvojky nejspíše nedočkáme, klidně bych si jí dal...PS : Vtipkování se jmény slavných herců pobavilo :) ... 85% ()

tron 

všetky recenzie používateľa

Nie je to zlé, niektoré scény a nápady super a vtipné, ale scenár nie je bohvieaký (zamilovaný tučniak, tučniak túžiaci po uznaní kolektívu), snímka miestami stagnuje a najmilovanejšie postavy zo série Madagascar obávam sa nedokážu utiahnuť celovečerák. Ani celovečerák za 132 miliónov dolárov (!). Dobrou aj zlou správou, že typická zbesilosť komanda sa pretransformovala do celého filmu. Neustále niekto kričí, uteká, padá, beží, lieta, vybuchuje, vrieska, prekrikuje sa, ťapká sa po zadku atď. Je to sranda, ale po tridsiatich minútach to začína byť mierne kontraproduktívne, nakoľko množstvo vtipov prebehne na pozadí dôležitejších udalostí a tak si ich prvý raz nevšimnete (spôsob, akým „prechádzajú“ po priechode pre chodcov). Je to hravé a šikovné, ale občas sa nezbavíte pocitu, že je toho (všetkého) predsa len už priveľa a bolí vás z toho hlava. ()

lamps 

všetky recenzie používateľa

Skvělá rodinná zábava. V ohromném tempu, se super postavičkami, humorem pro staré i nejmenší a s pravda nehorázně konvenčním a neoriginálním příběhem, který ale v rámci svých ambicí v žádných ohledech nepokulhává a žene se vstříc očekáváním (zlikvidování padoucha, udobření s konkurenčními agenty, vývoj vojína od ňoumy do hrdiny) v opravdu parádním parodickém duchu. Viděl jsem už hodně vtipnějších animáků, ale málokterý mě svou živelnou náturou a kadencí více či méně zdařilých fórků takhle pozitivně nakazil... ()

Galéria (34)

Zaujímavosti (7)

  • Premiéra filmu byla původně plánována až na březen 2015. (Stanleyyyy)
  • Benedict Cumberbatch, který se postaral o hlas vlka, musel ujistit tým, že dokáže správně vyslovit slovo "tučňák", neboť v jednom jeho namluveném dokumentu o Jižní Kalifornii jej několikrát po sobě řekl špatně. (P. J. D.)

Reklama

Reklama