Reklama

Reklama

Původní

(seriál)
  • USA The Originals
Trailer 5
USA, (2013–2018), 65 h 13 min (Minutáž: 42–45 min)

Tvorcovia:

Julie Plec

Hudba:

Michael Suby

Hrajú:

Joseph Morgan, Daniel Gillies, Claire Holt, Phoebe Tonkin, Danielle Campbell, Leah Pipes, Charles Michael Davis, Eka Darville, Daniella Pineda (viac)
(ďalšie profesie)

Série(5) / Epizódy(92)

Obsahy(1)

V tomhle spinoffu Upířích deníků se Mikaelsonovi přestěhují do New Orleans a spojí se s místními čarodějkami, aby mohli zase vládnout městu. (Netflix)

Videá (146)

Trailer 5

Recenzie (115)

Knightey 

všetky recenzie používateľa

Na tenhle serial jsem zacal koukat spis z nudy. Nic pred tim, jsem na podobny styl nesledoval a nevidel. Bohuzel moje ostatni serialy nejsou uz a diky hodnoceni na CSFD jsem vybral tento. A nelituji. Je fakt ze prvnich par dilu jsem byl kompletne mimo ale postupem casu se to zlepsuje a obcas me dej mile prekvapi. Takze za me super na odreagovani u TV :) ()

viky13 

všetky recenzie používateľa

Spin - off seriálu TVD tuhle upíří línii rozhodně nezkazil ,ba právě naopak. Minimem hlavních rolí pod 20 let dokazuje ,že tvůrci dokážou zabavit nejen náctileté. Joseph Morgan ,Daniel Gillies ,Claire Holt ,Phoebe Tonkin ,Charles Michael Davis a Danielle Campbell to rozhodně v hlavních rolích nezkazili. Napínavé ,trošku jiné než TVD a taky nově vznikající zakázaná láska. ()

Reklama

tommy187 

všetky recenzie používateľa

Pilot : Za predpokladu, že ste fanúšikmi Upírskych denníkov, a upírskych ság, tak sa vám tento seriál musí zapáčiť. Ja ale nespĺňam ani jednu z týchto kategórií, a o to viac ma prekvapilo, že pilot ma pomerne bavil. Najzaujímavejšie bolo, že išiel veľmi hladko, a herecké výkony boli výrazné natoľko, že som bol spokojný. No napriek tomu nikdy Originals nebudú mojím šálkom kávy, a práve preto pochybujem, že by som sa k ďalším epizódam dostal. Ale ako som už napísal - nikdy nehovor nikdy. Hodnotenie pilota : 50% ()

Pavoll 

všetky recenzie používateľa

Najviac sa mi na tom pači že tam nenajdete žiadne kladne postavy, pretože sa da povedať že aj hlavne postavy su zaporaci. Konečne nejaka zmena oproti väčšine serialov, kde sa z hlavných predstaviteľov snažia spraviť neviem-akých hrdinov. V tomto serialy to nenajdete, tu sa nikto na svojej ceste za svojim cieľom nezastavi pred ničím. Dobre mi tam pasuje aj ta brutalita a krv lebo bez nich by to nebolo ono. Obľubené postavy: Rebekah, Elijah. 9/10 ()

hufnagel 

všetky recenzie používateľa

Zaujímavý seriál,ktorý ma úplne chytil.Upíri chlastajú,milujú sa,nenávidia a dokonca plačú,čiže riadny citový život obyčajných ľudí.Dialógy sú vycibrené a komplikované,vidieť,že sa s nimi pohrali.A taktiež mágia,v poslednej dobe po Harrym Potterovi je čoraz viac in.Dej je riadny dospelácky čo sa týka krvi a zabíjania,ale posteľ ostáva tabu.1.séria 60 %.Až potom som pozrel celé TVD a v tomto kontexte to zaslúži aj po doterajších dieloch 2.série pridať na hodnotení.Výborný Joseph Morgan.Po ukončení 2.série zvyšujem na 80 %. ()

Galéria (778)

Zaujímavosti (9)

  • Cintorín, ktorý môžeme vidieť vo viacerých epizódach, je Lafayette Cemetery No. 1. Nachádza sa juhozápadne od Francúzskej štvrti v Garden District mesta New Orleans. (Sasha_K)
  • Francúzska štvrť (French Quarter, The Quarter, Vieux Carré) je najstaršia štvrť mesta New Orleans. Natáčanie prebiehalo vo viacerých jej častiach, za zmienku stojí Jackson Square a St. Louis Cathedral - použitá na exteriérové zábery kostola, v ktorom sa odohráva podstatná časť deja, alebo ulica Bourbon Street, ktorá tvorí centrálnu os štvrti (práve na nej majú sídlo Mikaelsonovci). (Sasha_K)
  • Joseph Morgan (Klaus) vyhrál cenu na People Choice Awards 2014 v kategorii "Favorite Actor in a New Series". (MonicaPixie)

Reklama

Reklama