Reklama

Reklama

Detektív z Hongkongu

  • Česko Detektiv z Hongkongu (viac)
Trailer 1

Detektív Bennie Chan (Jackie Chan) z Hongkongu sa už vyše desať rokov snaží dolapiť neslávne známeho zločineckého bossa Victora Wonga (Winston Chao). Keď sa Bennieho mladá neter Samantha (Fan Bingbingová) zapletie s Wongovým zločineckým syndikátom, Bennie musí vypátrať jediného muža, ktorý mu môže pomôcť, uvraveného Američna a hazardného hráča Connora Wattsa (Johnny Knoxville). Bennie preteká s časom, aby priviedol Connora späť do Hongkongu. Z nesúrodej dvojice sa nakoniec stanú spojenci, ktorí prežívajú šialené a nebezpečné dobrodružstvá od zasnežených mongolských hôr až po vetrom ošľahané duny púšte Gobi. (TV JOJ)

(viac)

Videá (1)

Trailer 1

Recenzie (123)

StanislachKo 

všetky recenzie používateľa

Jackie to má stále v sebe, ale tento typ filmov (rozumej americkej produkcie s nemožným typickým tupým a nešikovným amíkom za parťáka) mu proste nesadne. Tu navyše na rozdiel od niektorých momentov z Rush Hour je Knoxville žalostne nevtipná postava a chémia medzi nimi dvomi nedosahuje ani tej priemernej úrovne ako sa podarilo medzi Jackiem a Tuckerom v už spomínanej Rush Hour. ()

warrenur 

všetky recenzie používateľa

Zrejme nostalgia za, pre Jackie-ho typickymi, Bozskymi relikviami a starsimi zalezitostami. Minimalne stylom humoru, road-tripu a charaktermi. Toto mi vsak na strunu vtipu a zabavy nebrnkalo. Obcasne Knowvillove hlasky stali za to, avsak ostatne vsuvky, napr. mongolske "tradicie", uz boli moc na oko. Slabota. Aj pre mna, ako Jackieho skalneho, sa na film uz dost tazko pozeralo. ()

Reklama

Likan7 

všetky recenzie používateľa

Téměř nekoukatelná nudná blbost. Pokud máte dvojici Chan - Knoxville, komediální potenciál tu máte obrovský. Renny Harlin se na to ale vykašlal a místo toho si dal za úkol zjistit kolik toho vydržím. Nezasmál jsem se ani jednou, vtipný to není ani v náznaku a celý to je pocitově šíleně dlouhý a utahaný. Dělalo mi obrovskou práci to dokoukat. ()

Derek 

všetky recenzie používateľa

jackie chan ma uz svoj vek tak sa od jeho filmov nedaju ocakavat akcne orgie, johny knoxville mi nikdy neprisiel vtipny ale co je najsmutnejsie je fakt ze toto je asi posledny kliniec do reziserskej truhly rennyho harlina (i ked mal film najvacsi otvarak v cinskej historii) je po reziserskej stranke uplne nemohuci... ()

Kingjiri 

všetky recenzie používateľa

Harlinova režie v akčních scénách byla jenom průměrná, což bylo pro mě největší zklamání. Dalšim kamenem úrazu se stal scénář, ve kterym se sice objevilo pár dobrejch vtípků (Adele, velikost podprsenky), nicméně často byl až příliš crazy, infantilní a šablonovitej. A třeba různý folklorní tradice mi přišly do příběhu nepřirozeně zakomponovaný (Bennie Chan je vždycky nezapomněl vysvětlit). Renny Harlin už má sice svý nejlepší léta za sebou, ale od jeho spolupráce s Jackie Chanem jsem čekal přece jenom víc než "reklamu" na čínskou kulturu a přírodu, dvě silnější hvězdy. ()

Galéria (202)

Zaujímavosti (8)

  • U závěrečných titulků běží nepovedené záběry a scény z natáčení. (Matej.Krajci)

Súvisiace novinky

Stifler jako další ukecaný kámoš Jackieho Chana

Stifler jako další ukecaný kámoš Jackieho Chana

24.10.2013

Neříkal Jackie Chan něco o tom, že končí s akčními filmy? Každopádně to dlouho neplatilo. Už v lednu začne natáčet akční dobrodružnou komedii Skiptrace, ve které se určitě nevyhne pokusům o… (viac)

Reklama

Reklama