Reklama

Reklama

Keď sa Jay (Jason Segel) a Annie (Cameron Diaz) spoznali, boli ich vzájomné city naozaj veľmi silné. Ale o desať rokov neskôr a s dvoma deťmi na krku by ich láska potrebovala trochu nakopnúť. Aby obnovili vášeň v ich vzťahu, rozhodnú sa nakrútiť video, v ktorom počas neprerušovaného trojhodinového nakrúcania vyskúšajú všetky polohy z knihy o sexe. Prečo nie, zdá sa to byť skvelý nápad. Až do momentu, keď zistia, že ich najsúkromnejšia nahrávka už akosi nie je súkromná. V stávke je ich povesť a veľmi dobre si uvedomujú, že stačí jedno kliknutie a budú obnažení pred celým svetom- a to doslova! (TV Markíza)

(viac)

Videá (11)

Trailer 1

Recenzie (440)

Patw 

všetky recenzie používateľa

U filmu Sex Tape jsem se bavil a občas se i nahlas zasmál. Od tohoto filmu jsem ani nic nečekal a mile mě to překvapilo. Jediné co mi na filmu vadilo byla až zbytečně dlouhá část s hercem Robem Lowem, který mi v tomto snímku nebyl vůbec sympatický. Sex Tape je jen další z mnoha nedotažených komedií. ()

T2 

všetky recenzie používateľa

Rozpočet $40miliónovTržby USA $38,543,473Tržby Celosvetovo $126,069,509Tržby za predaj Blu-ray v USA //počet predaných kusov Tržby za predaj DVD v USA //počet predaných kusov ║ povrchová výplachovka z vyprchanou Cameron Diaz /15%/ ()

Reklama

genetique 

všetky recenzie používateľa

Pozerateľná, aj keď miestami totálny kŕčovitá a predvídateľná sprostosť, ktorá sa viac ako komédia javí ako zaplatená príučka pre neukojené a hi-techovsky analfabetické manželské alebo milenecké páry, ktoré netušia aké dôsledky môže mať nerozvážne natáčanie sprostých nahotiniek. A zdá sa, že najviac problémov s tým majú jabĺčkari, ktorým by som tento film dával ako present ku každému produktu. 55%. ()

Streeper 

všetky recenzie používateľa

Na tenhle film jsem chtěla jít do kina, říkala jsem si, že spojení Jasona a Cameron ve filmu bude prostě skvělé. Ano Jason a Cameron jako pár k sobě jdou, ale to je na celém filmu asi ta nejlepší věc vůbec. Zápletka filmu o tom, že si jen tak pro zpestření natočí domácí porno video a pak se ho snaží rychle smazat z webu se mi zdá dost chudá a nudná. ()

peiton 

všetky recenzie používateľa

Rozmýšľam čo prinútilo starnúcu Cameron Diaz k takémuto úpadku a napadá ma myšlienka či už nie je pre ňu príliš neskoro ukazovať svoj holý zadok v takejto infantilnej zábave akou snímok rozhodne je.Hlavná pointa a síce vymazať home video plné sexu,môže byť miestami sranda,ale nie u mňa.Klasická plytká americká zábava pri ktorej hrozí odumieranie mozgových buniek.Odporúčam,ale len s Rizikom. ()

Galéria (54)

Zaujímavosti (10)

  • Film se natáčel v Somerville, v Burlingtonu a Everetu v Massachusetts. (rafix)
  • Cameron Diaz (Annie) si svým výkonem vysloužila nominaci na filmovou anticenu Zlatá malina. (DJMaroko)

Reklama

Reklama