Reklama

Reklama

Rýchlo a zbesilo 7

  • Česko Rychle a zběsile 7 (viac)
Trailer 2

V predchádzajúcom šiestom príbehu zloduch Owen Shaw (Luke Evans) obťažoval našich hrdinov tak intenzívne, že ho museli zastaviť. Aj keď ho pritom takmer pripravili o život a v kóme poslali do nemocnice. Jeho rozhnevaný starší brat Deckart Shaw (Jason Statham) sa však rozhodne, že to tak nenechá a na oplátku pripraví o život nielen ich, ale aj ich rodiny a všetkých blízkych. Bez ohľadu na to, ako rýchli či zbesilí budú. A Dominicovi Torettovi (Vin Diesel), jeho rodine a kamarátom pôjde naozaj o život, pretože Deckart je dokonalý stroj na zabíjanie, ktorý vycvičila špeciálna elitná vojenská jednotka. (TV JOJ)

(viac)

Videá (24)

Trailer 2

Recenzie (1 372)

T2 

všetky recenzie používateľa

Rozpočet $190miliónovTržby USA $353,007,020 Tržby Celosvetovo $1,516,045,911(Čína sa utrhla z rekordnou tržbou $390,910,000 ktorej nestíha ani USA)▐ Tržby za predaj Blu-ray v USA $38,906,723Tržby za predaj DVD v USA $31,458,536║ výmena režiséra je citeľná, prospela a sérii to moc pomohlo, James Wan to drží pevne v rukách, podľa mňa najlepší diel série, je to o moc kompaktnejšie a hluchých miest je minimum, otravných tu už ani nenájdeme narozdiel od šiesteho dielu, dialógy nenudia a strihová zložka je kľudná, samozrejme niektoré akčné scény sú prehnané aj nad mieru únosnosti ako skoky z jedného mrakodrapu do druhého ale za to prevažne ponúknu moc efektnú akciu, ktorá má čosi do seba, má grády, je to až miestami elektrizujúce, bonusom sú súboje Statham vs Dwayne Johnson a Statham vs Diesel, obidva súboje sú delikatesou, majú slušnú razanciu a sú efektne testosterónovo natočené, Tony Jaa tiež nie je na zahodenie aj keď ostal miene v tieni spomínaných, obsadenie vyšperkované a fungujúce pre dej, dokonca aj prestarnutý Kurt Russell sa tu celkom našiel, záver podaný s úctou k Walkerovi je dojemný a silný a aj preto dávam o niečo vyššie hodnotenie, krásna rozlučka, sériu to vytiahlo do tých lepších sfér /videl v kine: 90%/ __moja recenzia ()

genetique 

všetky recenzie používateľa

FF7 mal byť pôvodne film, ktorý otvorí sérii novú cestu, s novým konceptom, s novým režisérom a novými nápadmi. Osud to však chcel inak a James Wan, režisér známych a medzi horror-fans obľúbenými strašidelnými snímkami si však až v príprave tohto filmu prešiel skutočným peklom. Musím však povedať, že nech boli plány akékoľvek, tvorcovia sa s tým vyrovnali vskutku znamenite. Očakávania boli skromné, ale na výsledku sa tragické udalosti takmer nepodpísali. Celé to dýcha zbesile preexponovanou bang-bang atmosférou šiestej časti, lokalita strieda lokalitu, akcia akciu, za ktorou ide ďalšia akcia, až sa strácate v príbehu, pretože je takmer všade len akcia, občas sentimentálna scénka na tému "rodina", po nej znova akcia, občas nejaké sexi kočky, ale aj to je vlastne akcia, pretože tie sexi kočky fightujú navzájom! OMFG! Otáčky mozgových závitov nechajte ísť na voľnobeh a nechajte sa unášať rýchlou a zbesilou jazdou skvostných dialógov, trefných hlášok a vyšperkovaných akčných sekvencií, či vo forme autonaháňačiek, prestreliek alebo bitiek, a či už je to na betóne alebo vo vzduchu. Obsadenie skvostné, kamera a strih bezchybný, hudba labužnícky vyberavá - čo viac si môže fanúšik série a žánru môžu priať? Snáď len pokračovanie série, ktoré by som ešte pred premietaním považoval za chrapúnstvo voči Paulovi Walkerovi, ale teraz si myslím, že možno práve toto by bolo jedno z jeho posledných prianí. No a na záver teda klobúk dole pred decentnou a dojímavou rozlúčkou s Paulom, naozaj som nečakal tak intenzívny záver. Tvorcovia si dali naozaj záležať a bolo cítiť akési magické prepojenie a Vinove slová o rodine počas filmu dostávali neskutočne reálny feeling. Mrazivo srdcervúce! 85%. ()

Reklama

Tsunami_X 

všetky recenzie používateľa

Lakmusový papírek současného konzumerismu, na kterém si v kině čas od času připomenu, jak rychle se mění potřeby, vnímání a estetické nároky současných teenagerů a kam až může dojít testosteronová macho zábava bez jakýchkoliv pravidel a limitů. Jeden z mála blockbusterů, u kterých mi hledání jinotajů nedělá radost. Deklamujícího Kurta Russella mi bylo fyzicky líto. ()

Spooner 

všetky recenzie používateľa

Procestují víc lokací než James Bond, přežijí toho více než Terminátor a zneškodní více budov než Roland Emmerich. Kdo je to? No přece Vin Diesel a jeho parta v neskutečně našlapané a ani na vteřinu nezastavující popcornovce se vším všudy. Tempo je strhující, akce nařachaná, bitek je až až a Walkerovo rozloučení jaksepatří dojemné. Jen je toho zde už tak moc a je to chvílemi tak přehuštěné akcí a postavami, že si to už divák prostě tolik neužije. Těžkotonážní Statham je tak jako záporák vlastně docela nevyužit, Rock se staví jen na chvilku a Djimon Hounsou coby druhý zásadní záporák dostane tak málo prostoru, že mu nezbývá nic jiného, než jen blbě čumět. A Vin Diesel mi v této partě začíná připadat už paradoxně jako nejslabší článek. I přesto ale zábavná oddechovka se vším všudy, z níž bych se Stathamův nástup či akci s autobusem pouštěl klidně několikrát dokola. ()

Dever 

všetky recenzie používateľa

// Distribútor: Universal // Počet premietajúcich kín v USA: 4,004 // Otvárací Víkend v USA: $147,187,040 // Z každého hľadiska slušne spracované a s polu s päťkou rozhodne najlepšia časť. Čo môžem vytknúť, je pár zbytočne prehnaných scén, ktoré kazili dojem z filmu, inak by to bola Bomba. ()

Galéria (142)

Zaujímavosti (88)

  • Kvůli smrti Paula Walkera (Brian O'Conner) muselo být natáčení na pár týdnů pozastaveno. Dále se museli autoři vypořádat s problémem ohledně děje, protože nebyly natočeny všechny scény, které měl Walker původně natočit. Sám James Wan se ale rozhodl, že kvůli památce k zesnulému herci se do děje nijak zvlášť zasahovat nebude. Premiéra se tedy odložila o rok na 2015 a film byl Paulu Walkerovi věnován. (SidneyP)
  • Lykan Hypersport, se kterým Dom (Vin Diesel) proskočil tři mrakodrapy, postavila firma W Motors speciálně pro film. Použila levnější materiál na výrobu karoserie – sklolaminát místo uhlíkových vláken – a upravený podvozek z Porsche Boxter. (xisp)
  • Jordana Brewster (Mia Toretto) musela své scény natočit až ke konci natáčení, jelikož v té době také spolupracovala na seriálu Dallas (od r. 2012). V rozhovoru uvedla, že natáčení nesla velmi těžce, jelikož většina jejích scén měla být s jejím filmovým přítelem Brianem O'Connerem, jehož představitel Paul Walker zemřel 30. 11. 2013, takže záběry s Brianem musela natočit buď s Walkerovými mladšími bratry Codym a Calebem, sama s digitálně vloženým Brianem do scény nebo pomocí záběrů z předchozích dílů Rychle a zběsile. (Shadowspark)

Súvisiace novinky

Reeves jako záporák v Hobbs a Shaw?

Reeves jako záporák v Hobbs a Shaw?

29.04.2019

Sérii Rychle a zběsile není teasování velkých záporáků ke konci filmů nijak cizí. Šestý díl měl jako hlavního antagonistu Owena Shawa (Luke Evans), na konci filmu se ale představil jeho bratr Deckard… (viac)

Vrátí se Paul Walker do Rychle a zběsile?

Vrátí se Paul Walker do Rychle a zběsile?

20.08.2018

Když při natáčení sedmého Rychle a zběsile tragicky zahynul herec Paul Walker (Osm statečných, Zběsilý útěk), podařilo se tvůrcům filmu dokončit jeho scény s pomocí jeho bratrů Caleba a Codyho. I… (viac)

Rychle a zběsile 8 s Paulem Walkerem?

Rychle a zběsile 8 s Paulem Walkerem?

17.09.2016

Jen těžko vám uniklo, že se Rychle a zběsile 7 proměnilo ve velkou rozlučku s Paulem Walkerem. Jeden z tahounů série tragicky zemřel před koncem natáčení a studio muselo zaangažovat jeho bratry… (viac)

Flash má nového režiséra

Flash má nového režiséra

05.06.2016

V srpnu se konečně dočkáme Sebevražedného oddílu a příští rok se comicsový vesmír od DC rozroste o sólovku Wonder Woman a Justice League. Studio Warner Bros. už ale pilně chystá i sezónu 2018, která… (viac)

Reklama

Reklama