Reklama

Reklama

VOD (1)

Skutočný príbeh športového agenta americkej bejzbalovej ligy, ktorý rozbehol netradičnú náborovú súťaž, aby získal talentovaných hráčov kriketu z Indie. Úspešný športový agent J. B. Bernstein a jeho partner Aash ustupujú z pozícií v branži, z ktorej ich pomaly vytláčajú silnejší a mazanejší konkurenti. Ak rýchlo neprídu so zaručeným receptom na úspech, budú musieť definitívne ukončiť svoju činnosť. Raz neskoro v noci, pri sledovaní televízneho prenosu indického kriketového zápasu, dostane J. B. nápad, ktorý je taký radikálny, že by mohol dokonca fungovať. Čo tak priviezť talentovaných kriketových hráčov z Indie a naučiť ich hrať bejzbal? J. B. so svojím spoločníkom, nadaným ale nevrlým hľadačom talentov Rayom, spoločne odcestujú do Bombaja, kde usporiadajú celoštátnu indickú súťaž s názvom Million Dollar Arm. Zo štyridsiatich tisícov súťažiacich vzídu dvaja osemnásťroční víťazi, Rinku a Dinesh. J. B. ich privezie do Spojených štátov, kde majú začať trénovať u legendárneho kouča nadhadzovačov, Toma Housea. Cieľom je, aby s chlapcami podpísal zmluvu hlavný ligový tím... (TV JOJ)

(viac)

Videá (29)

Trailer 1

Recenzie (107)

Malarkey 

všetky recenzie používateľa

Klasický rodinný příběh ze světa Walta Disneye. Pamatuju si, že dokonce před lety vznikaly u Disneye tyhle rodinný filmy jak na běžícím páse. Dobře někdy to nebylo bůhví jak kvalitní, ale často jsem z těch filmů odcházel s hrozně hezkým pocitem, díky kterému to stálo za to jej shlédnout. No a Milionový nadhazovač je přesně ten typ filmu, co jsem od Disneye potřeboval a dlouho se mi nedostalo. Pravdivý příběh, příjemné postavy, klasický průběh. Ten film nemá absolutně čím urazit, na druhou stranu povzbudí a zvedne náladu. ()

Johnny.ARN 

všetky recenzie používateľa

Európania baseballu nerozumejú, neidú si ho tak ako za mlákou. Keď si spomenieme a Moneyball ( slovíčko "keď" je veľmi dôležité ) tak tam sme dostali aspoň slušné výkony a nomináciu na Oskara. Tu aj keď t bolo na základe skutočnej udalosti, niečo tomu chýbalo. Film sám o sebe nehovorí len o tomto športe, hrá to na všetky strany. A je predvídateľný. Síce zaujímavá športová dráma, ale napätie v posledných minútach a modré Porsche to nezachráni. 3 z 5 ()

Reklama

Timak 

všetky recenzie používateľa

Ano, je to takové stejné, jako ostatní filmy s touto tématikou. Neodehrává se zde nic převratného. Hodně mi to připomínalo McFarland USA, nicméně to nemění ten fakt, že tyhle filmy mám prostě rád a Američani to umí točit. Je to pecka a super odreagovačka. Zajímalo by mě, co je na tom všechno pravdy a co bylo "poupraveno" pro potřeby filmu. Nicméně klukům držím palce a klidně víc takových filmů. ()

chelseaman22 

všetky recenzie používateľa

Menežr si střihne trip do krajiny bengálských tygrů, aby poznal, že souložit jde i dívkami, jež se nevěnují modelingu. Tři připálení indiáni se užívají házení tenisáku do té hloupé baseballové lapačky, učí se kalit v kokainových doupatech připálených raperů, ale hlavně pořádají grilovačky s roštěnkou od vedle. Vyjma neustálého skajpování a starocha, jež durch spí a plive moudra to nebylo marné! Hlava a pata se vyskytla a vše dobře dopadlo. O nic jiného Disney nestojí! 85% ()

3DD!3 

všetky recenzie používateľa

Velmi fajn, hodně silné tři. Po Moneyballu asi nejlepší film o baseballu co jsem viděl (není jich moc pravda). Disneyovské rodinné hodnoty jsou samozřejmě hlavní, ale výborní herci v čele s Jonem Hammem působí příjemně a je fajn se s nimi dvě hodinky poflakovat po Indii a L.A.. Hodně dělá i výborná hudba made by A.R. Rahman. ()

Galéria (35)

Zaujímavosti (4)

  • Hlavní postava JB (Jon Hamm) nosí hodinky Rolex Submariner. (Liqid)
  • Obaja indickí chlapci nakoniec podpísali zmluvy s Pittsburgom Pirates. Amit, ktorý dvojici robil prekladateľa, sa po návrate domov stal trénerom basseballu. Jeho mužstvo tri roky neprehralo. (vander19)
  • Filmovanie snímky prebiehalo v amerických štátoch Georgia a Kalifornia a taktiež na viacerých miestach v Indii. (MikaelSVK)

Reklama

Reklama