Reklama

Reklama

VOD (1)

Skutočný príbeh športového agenta americkej bejzbalovej ligy, ktorý rozbehol netradičnú náborovú súťaž, aby získal talentovaných hráčov kriketu z Indie. Úspešný športový agent J. B. Bernstein a jeho partner Aash ustupujú z pozícií v branži, z ktorej ich pomaly vytláčajú silnejší a mazanejší konkurenti. Ak rýchlo neprídu so zaručeným receptom na úspech, budú musieť definitívne ukončiť svoju činnosť. Raz neskoro v noci, pri sledovaní televízneho prenosu indického kriketového zápasu, dostane J. B. nápad, ktorý je taký radikálny, že by mohol dokonca fungovať. Čo tak priviezť talentovaných kriketových hráčov z Indie a naučiť ich hrať bejzbal? J. B. so svojím spoločníkom, nadaným ale nevrlým hľadačom talentov Rayom, spoločne odcestujú do Bombaja, kde usporiadajú celoštátnu indickú súťaž s názvom Million Dollar Arm. Zo štyridsiatich tisícov súťažiacich vzídu dvaja osemnásťroční víťazi, Rinku a Dinesh. J. B. ich privezie do Spojených štátov, kde majú začať trénovať u legendárneho kouča nadhadzovačov, Toma Housea. Cieľom je, aby s chlapcami podpísal zmluvu hlavný ligový tím... (TV JOJ)

(viac)

Videá (29)

Trailer 1

Recenzie (107)

KevSpa 

všetky recenzie používateľa

Je třeba to zdejší nízké hodnocení trochu vyvážit. Jistě, je to předvídatelné a jsou tu všechna myslitelná klišé sportovních filmů podle skutečných událostí, ale když právě pro takové snímky máte slabost, není co řešit. A navíc je tu jako vždy skvělý Jon Hamm, což u mě přidává Million Dollar Arm hodně bodů navíc. ()

PanPaniscus 

všetky recenzie používateľa

"I would say the movie's 80 percent a completely true story, and it's called a movie. It's Hollywood. A movie never can be 100 percent true. You know, they have to put a little cheap cream on top of it to make it taste better. But … it's real, I'm happy the way they did it." -Rinku Singh + slušný výkon ústřední trojice indických herců, plynulý děj a indie samotná = další z řady povedených baseballových filmů... ()

Reklama

majo0007 

všetky recenzie používateľa

Tieto športové Disnejovky sú strašne gýčové a na jedno kopyto. Máte v sebe ten fandovný pocit v lepší zajtrajšok... až sa chcete dotknuť hviezd... ehm... Stačilo... Na druhú stranu, dobre sa na to pozerá a odsýpa. A teraz spoiler jak sviňa: Bill Paxton v tomto filme nezomrel a už len to si zaslúži TOP ranking! A mimochodom - každý Ind dáva filmu 100% - ja fakt neviem prečo... ()

Rakosnicek77 

všetky recenzie používateľa

Velmi povedená story o téměř zbankrotovaném sportovním agentovi, který uspořádal Indickou náborovou tour, ve snaze najít budoucí basebalovou star. Jakkoliv vám tenhle scénář příjde ujetý, tak o to víc budete mrkat na to, jak se to celé semlelo, protože ono se tohle opravdu stalo. Jet objevit nadaného kriketového hráče s úmyslem z něj udělat hráče ligového basebalového týmu, to chtělo opravdu kuráž, navíc když až v Americe zjistíte, že ani jeden ze dvou kandidátů kriket nikdy nehrálo a jeden dokonce házel oštěpem :-) Přesto se oba, za pouhých 10 měsíců od prvního nadhozu, dostali na soupisku profesionálního týmu národní basebalové ligy, se kterým podepsali smlouvy. ()

sWONDER 

všetky recenzie používateľa

Je dobré keď sa takéto príbehy Sfilmujú. Horšie je keď sa toho ujme Disney. Ako sme zvyknutí, je to silno prifarbené. Film sa nesie v rodinnom duchu a klišé je skoro v každej scéne. Ani samotný šport tu velké miesto nezastáva. Nevadí, občas je takáto rozprávka celkom príjemná a aj potrebná. Dominujú emócie, morálka, Arkin, India a dobrý pocit z True Story. ()

Galéria (35)

Zaujímavosti (4)

  • Hlavní postava JB (Jon Hamm) nosí hodinky Rolex Submariner. (Liqid)
  • Obaja indickí chlapci nakoniec podpísali zmluvy s Pittsburgom Pirates. Amit, ktorý dvojici robil prekladateľa, sa po návrate domov stal trénerom basseballu. Jeho mužstvo tri roky neprehralo. (vander19)
  • Filmovanie snímky prebiehalo v amerických štátoch Georgia a Kalifornia a taktiež na viacerých miestach v Indii. (MikaelSVK)

Reklama

Reklama