Reklama

Reklama

VOD (1)

Skutočný príbeh športového agenta americkej bejzbalovej ligy, ktorý rozbehol netradičnú náborovú súťaž, aby získal talentovaných hráčov kriketu z Indie. Úspešný športový agent J. B. Bernstein a jeho partner Aash ustupujú z pozícií v branži, z ktorej ich pomaly vytláčajú silnejší a mazanejší konkurenti. Ak rýchlo neprídu so zaručeným receptom na úspech, budú musieť definitívne ukončiť svoju činnosť. Raz neskoro v noci, pri sledovaní televízneho prenosu indického kriketového zápasu, dostane J. B. nápad, ktorý je taký radikálny, že by mohol dokonca fungovať. Čo tak priviezť talentovaných kriketových hráčov z Indie a naučiť ich hrať bejzbal? J. B. so svojím spoločníkom, nadaným ale nevrlým hľadačom talentov Rayom, spoločne odcestujú do Bombaja, kde usporiadajú celoštátnu indickú súťaž s názvom Million Dollar Arm. Zo štyridsiatich tisícov súťažiacich vzídu dvaja osemnásťroční víťazi, Rinku a Dinesh. J. B. ich privezie do Spojených štátov, kde majú začať trénovať u legendárneho kouča nadhadzovačov, Toma Housea. Cieľom je, aby s chlapcami podpísal zmluvu hlavný ligový tím... (TV JOJ)

(viac)

Videá (29)

Trailer 1

Recenzie (107)

Pantata 

všetky recenzie používateľa

Divák dostane přesně to, co očekává před puštěním. Vše je podle šablony (byznysmen za zenitem, bláznivý plán, prvotní neúspěchy, pak bum, všechno vyjde, všichni jsme šťastní, tralala, k tomu linka moudré ženy a moudrého starce, kteří ukážou cestu ze slepé uličky...). Nemám důvod do toho nějak kopat, pohodová věc, ač přeslazená. Lepší, než Trouble with the Curve. ()

Olík 

všetky recenzie používateľa

Upřímně řečeno, je mi jedno zda se snímek inspiroval skutečnými událostmi nebo jeho schéma pošeptala scénáristovy jedné blahé noci růžová múza......důležitější je zda zaujal nebo ne a tady jsem tak trochu na hraně. Je to ta stará dobrá american dreram limonáda, na kterou jsme navyklí a kterou svým způsobem u podobných témat vyžadujeme, ale celkově ze snímku čpí ušmudlaná malost. K čemu bych to přirovnal.....vezměme si například nějaký celkem úspěšný kousek např. Moneyball (r. 2011) a dejme tomu, že po pár letech Kanaďané natočí televizní remake - no, tak to je Milionový nadhazovač. ()

Reklama

Mishqo 

všetky recenzie používateľa

70-75% ... Million Dollar Arm, alebo ako nájsť v Indii (v krajine, v ktorej vraj nepoznajú baseball) nadhadzovača do americkej MLB. Taký ten filmový štandard, ktorý ničím neurazí ale zase ani do veľkej miery nestrhne diváka. V konečnom dôsledku sa na to pozerať dá, ale druhýkrát to už vidieť nemusím. ()

slunicko2 

všetky recenzie používateľa

Can I be your assistant, J.B., sir? 1) Přemíra klišé mi u tohoto líbivého snímku ani nevadila. Hlavní je, že hladí po duši. 2) Film je až na drobné detaily natočen podle skutečné události. Za podpis smlouvy chlapci získali po 8 000 USD. Na chvíli se vrátili do Indie navštívit rodiny a pak se připojili k tréninkovému kempu v Brandentonu na Floridě. Oba sportovci hráli svůj první profesionální zápas za Pittsburgs Pirates 4. července 2009. 3) Vítěz Million Dollar Arm, Singh, má od roku 2012 zdravotní problémy s ramenem, později i zlomený loket. Snad se vrátí ke hře letos, v roce 2015. 4) Patel byl pro nevýrazné výsledky propuštěn v prosinci 2010. Vrátil se do Indie, kde učil v Dillí baseball a následujícího roku asi dva měsíce pomáhal chlapcům ze své vesnice připravit se na druhé kolo Million Dollar Arm. Vrátil se k oštěpu a zúčastnil se národního atletického mistrovství v Kalkatě 2011. Další jeho osud je mi neznámý. ()

Rathalos 

všetky recenzie používateľa

Takmer vzdy,ked sledujem tieto sportove dramy natocene podla skutocnej udalosti,mam pocity,ktore zboznujem a India je casto sfilmovana ako miesto,kde sa najde niekto vynimocny,sice je to chudobna krajina,ale ma potencial,skoda,ze nevyuzity,no a spat k hodnoteniu,Milionovy nadhadzovac je dalsi film,ktory dokazuje,ze su este na svete ludia,ktori za to stoja a bolo to aj vtipne,co ma milo prekvapilo,necakal som to...:⁠-⁠) ()

Galéria (35)

Zaujímavosti (4)

  • Filmovanie snímky prebiehalo v amerických štátoch Georgia a Kalifornia a taktiež na viacerých miestach v Indii. (MikaelSVK)
  • Hlavní postava JB (Jon Hamm) nosí hodinky Rolex Submariner. (Liqid)
  • Obaja indickí chlapci nakoniec podpísali zmluvy s Pittsburgom Pirates. Amit, ktorý dvojici robil prekladateľa, sa po návrate domov stal trénerom basseballu. Jeho mužstvo tri roky neprehralo. (vander19)

Reklama

Reklama