Reklama

Reklama

Návštevníci 3: Revolúcia

  • Česko Návštěvníci 3: Revoluce (viac)
Trailer 2

Obsahy(1)

Stredoveký rytier Godefroy de Montmirail a jeho oddaný sluha Jacquouille sa chytia do labyrintu času, ktorý ich nakoniec vypľuje do vzrušujúceho obdobia epochálnych dejinných zmien a prevratov. Do čias Veľkej francúzskej revolúcie. Okrem nepochopiteľných poriadkov musia obaja čeliť aj svojim potomkom. Extravagantní a zhýraní aristokrati v línii rytiera Godefroya to majú v revolučnej dobe trochu „nahnuté" a potrebujú sa dostať preč z Francúzska. Zatiaľčo z pra-detí sluhu Jacquouilla La Fripouilla sú nadšení revolucionári a majú v pláne zabaviť ich hrad aj všetko bohatstvo. Doba nezvratných sociálnych kotrmelcov by zamotala hlavu komukoľvek a klasicky usporiadaná dvojica zo stredoveku „sluha a jeho pán" to bude mať dvojnásobne tažké. Toľkými situačnými gagmi, šialenými situáciami dialógmi a hláškami sa už žiadna iná revolúcia nebude môcť nikdy pochváliť. A slávny tyran Robespierre si bude priať, aby týchto dvoch magorov nikdy nestretol. (Bontonfilm SK)

(viac)

Videá (2)

Trailer 2

Recenzie (219)

Vojcl odpad!

všetky recenzie používateľa

Pokud bych měl uvést nějaký příklad "zbytečného pokračování", případně "pokračování, které pohřbilo celou sérii" byl by to tento film. Po vynikající jedničce, průměrné dvojce a nepříliš vyvedeném americkém remakeu přichází naprosto katastrofální trojka, která postrádá jakýkoli náznak humoru a energie, jež táhla předchozí snímky a nefunguje zde vlastně vůbec nic. Příběh postrádá jakoukoli logiku. Dokonce i chemie mezi hlavními postavami se úplně vytratila. Přehrávající Clavier už je jen karikaturou sebe sama a Jean Reno snad ještě v žádném filmu nepůsobil tak vyčerpaně a nezúčastněně, jako by ho na plac dotáhli násilím a nutili jej předříkávat trapné repliky, co nemají hlavu ani patu. Za celou stopáž jsem se nezasmál ani jednou. Tvůrci vesměs jen opakují vtipy z předchozích snímků. Jenže to, že někomu páchne z úst už napotřetí zkrátka není vtipné. Doufám, že ten otevřený konec nebyl příslibem dalších dílů, neboť napočtvrté už cestu do budoucnosti s rytířem Godefroyem a jeho sluhou již rozhodně nehodlám absolvovat. Škoda :-( ()

dopitak 

všetky recenzie používateľa

Slovník a výrazivo. To je vše, co zůstalo ze starých dobrých Návštěvníků. Plácání se v době VFR je zklamáním, příběh postrádá směr, možná pro samotné Francouze je tato doba pikantnější, mohou v tom zažít něco z vlastenčení, co rodák z českých luhů nezná. Nedostává se vtipů, humor se omezil na zápach bratrance Ybéra a jeho sluhy. Český dabing chválíme, až na Bohdana Tůmu, jehož hlasem mluví polovina vedlejších postav. Vtípek s rudým praporem se líbí a může být jediným důvodem pro natočení ještě jednoho dílu. Kutná Hora se na pozadí míhala, ale na pořádné zhodnocení to chce dvd a stopovat. ()

Reklama

Lacike 

všetky recenzie používateľa

Meganudny spin-off, ktory ma s predchadzajucimi dielmi spolocne len 2 hlavne postavy. Doba v ktorej sa to odohrava a aj samotny pribeh ma vôbec nebavili. Reno cely film vyzera tak hrozne ako ked v minulych dieloch vypil lektvar. Sakra uz je stary. Jednu hviezdicku davam za Claviera, ktory sa sice len opakuje, ale stale je aspon energicky a obcas sa mu podari vydareny hlod. Vysledok je ale uplna zbytocnost. Na toto sme cakali 18 rokov od konca dvojky, aby sme sa dozvedeli ako to dopadne? Kedze sa vela nedozvieme a zaver je znova otvoreny, tak by som najradsej tento diel ignoroval. 2/10. ()

C0r0ner 

všetky recenzie používateľa

Jednička je geniální, zbytek nic moc a Revoluce je nejhorší díl série. Vadilo mi na tom několik věcí. Zaprvé to není vtipné, což bylo vlastně kurva to jediné, co jsem od toho chtěl. Zadruhé je to zase typická francouzská multikulti EU agitka (1789? wtf!). Zatřetí mě to moc nebavilo. Ale aspoň to docela uteklo. 50% ()

Aberforth 

všetky recenzie používateľa

Stále aj po rokoch výborné,je to stále ten starý dobrý humor, tá istá dobrá hudba tie isté vtipné postavy. Máme šancu zasa vidieť špinavý ale smiešny stredovek, vtipne vykreslenú Francúzku revolúciu a aj konečnú scénu, ktorá by sa dala nazvať slovami "z kaluže do blata". Síce ma trocha ma sklamalo že sme opäť dostali len 20. a nie 21. storočie, ale aj to malo niečo do seba. Dúfam, že sa dočkáme ešte aspoň jednej časti, pretože tento film mi pobavil úplne iným spôsobom, ako tie dnešné komédie, ktoré sú nám servírované a sú v podstate len o drogách, chlaste a sexe. Toto je to, čo skutočne človeka pobaví - návšteva barbarov z iného storočia. Reno, Clavier - Ďakujem. ()

Galéria (51)

Zaujímavosti (2)

  • Hudbu do filmu nahrál Český národní symfonický orchestr. (Zdroj: Bontonfilm)
  • Film se natáčel v České republice. Francouzské filmové hvězdy Jean Reno (Godefroy) a Christian Clavier (Jacquouille) tu strávili během natáčení filmu celkem měsíc a půl. První klapka padla 13. dubna 2015 na jihomoravském hradě Pernštejn. Natáčelo se na Jižní Moravě v Kutné Hoře a okolí, v Praze a na několika zámcích ve Středních Čechách. Poté se francouzský i český štáb přesunul do Belgie. (Zdroj: Bontonfilm)

Reklama

Reklama