Reklama

Reklama

Milujem Slovensko

(relácia)
Súťažný
Slovensko, 2013, 208x79-89 min

Réžia:

Rado Štefanov

Kamera:

Vlado Valko

Hudba:

Viktor Hazard

Účinkujú:

Martin Nikodým (moderátor), Adela Vinczeová, Dano Dangl, Stanislava Kašperová, Juraj Šoko Tabaček, Samo Tomeček, Andrea Gabrišová, Romana Orlická (viac)
(ďalšie profesie)

Obsahy(1)

Moderátor Martin Nikodým, kapitáni tímov a šestica súťažiacich nás prostredníctvom zábavných súťaží prevedú svetom slovenského filmu, televízie, športu, hudby, jazyka a iných zaujímavostí Slovenska. (STV)

Recenzie (95)

GalaktikHero odpad!

všetky recenzie používateľa

V súťaži o vrchol trápnosti by táto pseudorelácia asi vyhrala celosvetovú súťaž. Pohľad na naše prepytujem "hviezdy" a ešte raz prepytujem "šoubiznisu" je žalostný, smutný a normálnemu človeku obracia žalúdok ako po pančovanom burčiaku. Páni herci nám vymierajú a zostáva toto PANOPTIKUM. Ešte že máme aspoň pár športovcov, ktorí nám vedia urobiť radosť. ()

Maslord 

všetky recenzie používateľa

Nedavno som svoje hodnotenie odpad! prehodnotil a davam relacii **. Myslim si, ze sa momentalne, resp. odkedy je riaditelom STV V. Mika verejnopravna televizia ubera spravnym smerom. Namiesto tupych reality show je to celkom dobry format, ktory ma mladej generacii co ukazat a sice: nie sme tu na tom az tak zle. ()

Reklama

tron 

všetky recenzie používateľa

Vcelku atraktívny, zábavný, veselý, originálny a pestrofarebný formát, ktorý však po pár rokoch vysielania začal (napriek obmieňaniu súťažných disciplín a hostí) stagnovať a mierne nudiť. Mňa osobne iritovala aj oplašená „blavácka úderka“ v zložení Dano Dangl a Adela Banášová/Vinczeová. A to som pomerne veľký fanúšik WTF humoru, akým sa kedysi (napr. SOS, Kredenc, Partička...) prezentoval resp. ešte aj dodnes sa stále občas prezentuje Dangl. Ale tu toho bolo proste už ozaj moc. Potešilo spestrenie v podobe živej kapely, hrajúcej najslávnejšie slovenské hity (vrátane ľudových). Tejto úlohy sa chopila poslušná súdruhovská iskrička Samuel Tomeček, hrajúci napr. na oslavách MDŽ strany Smer začiatkom marca 2018 (pár dní po tom, čo bol brutálne zavraždený investigatívny novinár Ján Kuciak a jeho snúbenica v ich vlastnom dome). Každopádne, oproti českej, nudnej a mega upätej verzii je to na Zlatý glóbus. ()

MichelSmith 

všetky recenzie používateľa

Vcelku podarený a revuálny familiárny program,ktorý však pyká prílišnou vytaženosťou a sukcesívne vykazuje dekadenciu znovupozeratelnosti , osobitne u ustavičného diváka. Vsádzka na obmenu aktérov ďalej funguje,no pre mňa osobne pocit začínajúceho stereotipu neuhasína,čo ma mrzí,lebo mám Slovensko v srdci... ()

chessbeer odpad!

všetky recenzie používateľa

Neviděl jsem, ale vzhledem k tomu, že je to kopie "Máme rádi Česko" degradovaná slovenským obsazením, je jasné, že to bude stát za hovno. Přeci jenom většina slováků je ráda, když ví, kde leží nejbližší knajpa. Nechápu, proč poslední dobou musí všechno co běží u nás, běžet v horší verzi i na slovensku? (Případně to rovnou spojíme do Československého čehosi. Doufám, že časem budou třeba Českoněmecká nebo Českoněmeckopolskoruskomaďarskoslovenská superstar., protože nejspíš máme málo dementů v čechách, proto je potřeba je tahat i odjinud.) ()

Galéria (13)

Zaujímavosti (3)

  • V jednom z dílů, který byl v roce 2018 věnován výročí vzniku ČSR, se jako host objevil Martin Dejdar, který jako kapitán působil v několika sériích české verze pořadu Máme rádi Česko (od r. 2013). (fabecc1222)
  • Jako Mikuláš vystupuje v mikulášských dílech bývalý scenárista tohoto pořadu, Pavel Graus. (fabecc1222)

Reklama

Reklama