Reklama

Reklama

Čerstvý maso

  • Nový Zéland Fresh Meat
všetky plagáty
Trailer

Obsahy(1)

Parta desperátů na útěku před zákonem se ke své smůle ukryje do domu kanibalské rodinky, kde se každý nezvaný host dříve či později promění v chutné filety. Ultimativní zábava mísí poctivou krvavou řezničinu s akcí, to vše dokoření lesbická láska a holky napasované do proklatě těsných šorťásků. (MFF Karlovy Vary)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (21)

EvilPhoEniX 

všetky recenzie používateľa

Skvěléj mix akce, hororu, černé komedie, růžových sexy kraťasek a dokonce i lesbických školaček. Tempo je divoké, neustále se něco děje, film se rychle sune dopředu a očekává nás i slušné Gore! Je to super úlet, který má za úkol diváky bavit svou šíleností, absurdností a na mě to zabralo !:) Musím také vychválit velmi netradiční vizuál a CGI. Zábavné, krvavé, sexy a mega šílené ! V takovém hororu bych si chtěl někdy zahrát. Guilty Pleasure. 70% ()

kaylin 

všetky recenzie používateľa

Bohužel film se ve své druhé polovině snaží změnit v něco, co první polovina vůbec není- Najednou je to celé až moc ve vážném rozpoložení, což nakonec vede k podivné filmové schizofrenii. Nemluvě o tom, že scénář už je natolik přeplácaný, že se na to ani nedá pořádně koukat, protože se prostě snaží až moc. Je to škoda, protože ta první myšlenka (kanibalové + home invasion) nebyla vůbec špatná. ()

Reklama

George Stobbart 

všetky recenzie používateľa

Hororová komédia o rozhádanom gangu kriminálnikov na úteku, ktorý sa ukryje u nenápadnej rodinky na predmestí. Na chvíľu im síce odpadnú problémy s políciou, no vyostrujú sa rozpory medzi nimi samými a to ešte ani netušia, že usmievavá rodinka má v skutočnosti kanibalské chúťky... Celkom fajn to bolo; zábavné, nápadité, s dobrými hláškami, zaujímavými postavami a pekne zvládnutým gore, ktorého však nebolo veľa, keďže to zväčša hralo na komediálnu stránku. ()

Campbell 

všetky recenzie používateľa

Tak překvapivě dobrý film. Nečekal jsem moc a ani jsem nevěděl o čem to bude, prostě jsem zapnul a čekal co bude. Už uvodní scéna mi ukázala že se bude jednat spíše o komedii. A ano je to docela prdel, i když 100x viděná tak dobrá. Nejedné se sice o nic extra ale film mě neurazil a hlavně ten fotřík byl dobrej kretén, nejvíce filmu ale ubližuje druhá polovina která se poměrně táhne a ztrácí na humoru. Ale jinak 60% slušná věc. ()

*CARNIFEX* 

všetky recenzie používateľa

Keď sa štvorica trestancov na úteku pred policajtmi ukryje v krásnej, modernej vile, dokonalej štvorčlennej rodinky, zdá sa, že sú za "vodou". Pravda je však trošku iná. Táto família sa od klasickej rodiny diametrálne líši. Sú totiž krvilačnými kanibalmi! Pomerne dosť hlúpe, za vlasy pritiahnuté "exploitation" ktoré ( v niektorých prípadoch ) disponuje v skutku excelentne realistickým gore. Nie, že by ma film nebavil, dejovo je to prkotina. Nakoniec čo iné sa dalo očakávať. Ale "akosik" sa na to dalo pozerať. Pokiaľ však má niekto záujem vzhliadnuť "serióznu" vyvražďovačku, s podobným tématom šialenej mäsožravej rodinky, Macabre, bude jednoznačne lepšou voľbou - 55%. ()

Galéria (26)

Reklama

Reklama