Reklama

Reklama

Diaľnica peklom

(seriál)
  • Česko Dálnice vedoucí peklem (viac)
všetky plagáty
Ukážka z filmu 2

VOD (1)

Obsahy(1)

Na diaľniciach v Spojených štátoch a Kanade pôsobia odťahové spoločnosti, ktorých poslaním je zachraňovať uviaznutých či havarovaných vodičov a motoristov. Hrdinami seriálu sú pracovníci odťahoviek, ktorí nasadzujú vlastné životy, aby udržali hlavné dopravné tepny za každých okolností prejazdné. Dokonca aj v takých náročných a extrémnych podmienkach, aké sme nikdy nezažili a nedokážeme si ich ani predstaviť. Coquihalla a iné diaľnice prechádzajúce kanadskou časťou Kaskádových vrchov sú povestné neľútostným počasím. Sú to diaľnice prechádzadúce peklom. Pre vodičov odťahových vozidiel je táto práca jediným živobytím a riskujú pri nej všetko, aj vlastné životy. Často hazardujú, aby odvrátili nespočetné nebezpečenstvá na diaľnici a zarobili na každodenný chlieb pre seba a svojich blízkych. (TV JOJ)

(viac)

Videá (2)

Ukážka z filmu 2

Recenzie (6)

giovanni3 

všetky recenzie používateľa

Hodně speciální pořad o vyprošťování všemožných náklaďáků a aut v mrazivé Kanadě. Je zajímavé to vidět, ale určitě ne v tolika dílech, protože to již solidně nudí. 2z5 ()

Marze 

všetky recenzie používateľa

Shlédl jsem díl o odtazích zavátých řidičů. Pobavily mě stesky, že si pracovníci nemají asi na suchý chleba. S jejich 3-4 krát větším i platy než u nás... ()

Reklama

Sandai 

všetky recenzie používateľa

Velmi povedený časosběrný dokument ze života jedné odtahovky. Vlastně je v něm všechno. Krásná technika, prudké svahy, zničené kamiony, zapadlá auta, sněhové bouře, laviny, sesuvy půdy, mráz, prasklá lana, nečekané potíže, mezilidské problémy, rodinné problémy i finanční problémy. Je tam prostě vše, aby se člověk těšil na další díl. ()

lusa 

všetky recenzie používateľa

Nakoľko manžel cez 20 rokov vlastní a prevádzkuje odťahovú službu, je toto niečo ako obligátny večerný program. Obdivujem fakt, že niekto môže mať takúto náročnú prácu v tak extrémnych podmienkach nielen ako zárobkovú činnosť, ale i ako hobby. A Jamie je fakt pán šéf. 4* ()

Amper01 

všetky recenzie používateľa

KLADY - zajímavé akce. ZÁPORY - americký styl neustálého přeskakování ve scénách a jejich opakování, radost některých řidičů z cizího neštěstí. ()

Galéria (13)

Reklama

Reklama