Reklama

Reklama

Attacks of 26/11, The

  • India थे अटैक्स ऑफ़ 26/11 (viac)
všetky plagáty
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Indická dráma zobrazuje udalosti z obdobia série trojdňových ozbrojených teroristických útokov, ktoré sa začali 26. novembra 2008 v Bombaji. Desať ozbrojených mužov počas nich zaútočilo na dva luxusné hotely, železničnú stanicu, židovské kultúrne stredisko a zasiahlo aj ďalšie ciele. Oficiálne indické zdroje z útoku obvinili radikálnu islamistickú vojenskú skupinu Laskar-i-Taiba (Vojsko spravodlivých) so sídlom v Pakistane. Tragické udalosti, ktoré si vyžiadali takmer dvesto ľudských životov, sú vo filme zobrazené z perspektívy policajného dôstojníka, ktorý bol spolu s ďalšími kolegami povolaný na zneškodnenie útočníkov. (Incantator)

(viac)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (4)

kaylin 

všetky recenzie používateľa

Indičtí muži a indické ženy ukázali, že mají sakra na to, aby natočili pořádný masakr. Tenhle snímek v podstatě nic jiného není. To je od začátku do konce jedna velká vražedná jízda, jedno šílenství, které ukazuje, jak je fanatismus magorský, a to všechno navíc se skvělými triky, co se násilí týká. Sem tam jsem jen zíral. ()

mondavi 

všetky recenzie používateľa

Velmi znepokojivá filmová rekonstrukce teroristických útoků, které se odehrály v Bombaji 26.11. 2008, při kterých bylo pákistánskými teroristy nemilosrdně zabito 173 lidí a zraněno dalších 200. Natočeno se syrovou brutalitou a tíhou daných okamžiků pro všechny zúčastněné. Pouze pro silné žaludky. ()

Reklama

BaseDallas 

všetky recenzie používateľa

Pri indických filmoch sme z Bolyvoodu zvyknutí na akčáky, romantiku, sci-fi, komédiu a muzikál, no tu sa nejedná o žiadnu plytkú zábavu, ale o ozajstnú drámu so všetkým čo k nej patrí. Surové zábery vraždiacich fanatikov mrazia, nepripravenosť polície na podobné útoky prekvapí, nič sa príliš neprifarbuje a tak je spracovanie skutčnej udalosti celkom reálne. Záver ponúka pre diváka zadosťučinenie v podobe policajného vyšetrovateľa, ktorý slovne úplne zdeptá chyteného teroristu, rozorve jeho nezlomnú vieru v zabíjanie nevercov, a to nad mŕtvolami jeho spolubojovníkov. The Attacks of 26/11 je kvalitný film s výbornou kamerou, niekdy zbytočne zdĺhavými scénami a dobrými hereckými výkonmi. ()

Pafnuc 

všetky recenzie používateľa

Děs běs. Ale popořadě. Islám je zlo, vo tom žádná. Nicméně tento film nemá žádný příběh a žádné postavy a přesto trvá dvě hodiny, přičemž polovina z toho času jsu zpomalené záběry. A navíc, indičtí policajti je taková banda neschopných idiotů, že člověk skoro nechápe. Tento film mi ukázal spoustu věcí, aniž by to nejspíš sám chtěl. ()

Reklama

Reklama