Reklama

Reklama

Film inšpirovaný pravdivým príbehom. Al Pacino hviezdi ako starnúci rocker Danny Collins, ktorý sa nedokáže vzdať svojho spôsobu života. Ale keď jeho manažér (Christopher Plummer) nájde 40 rokov starý list, ktorý Dannymu napisal sám John Lennon, rozhodne sa Danny zmeniť svoj život, nájsť si pravú lásku, cestu k rodine a začať druhé dejstvo svojho života... (Continental film)

(viac)

Videá (19)

Trailer 1

Recenzie (172)

Wally 

všetky recenzie používateľa

Po sté zfilmované totéž...napravení notorického zhýralce... ale nějak mi to nevadilo. Bonusem je opravdu skvělý soundtrack a Al Pacino. Bohužel u něj začínám mít v poslední době podobný problém jako s J. Deppem...teatrální gesta, mumlání, skelný pohled, přehrávání...jako by byl pořád pod parou... Škoda... ()

T2 

všetky recenzie používateľa

Rozpočet $10miliónovTržby USA $5,637,066Tržby Celosvetovo $7,500,000Tržby za predaj Blu-ray v USA //počet predaných kusov Tržby za predaj DVD v USA //počet predaných kusov ║ Komédia výdatne bavila po celý čas svojou uvoľnenosťou a primiešaná štipka rodinnej drámy tam krásne sadla. Príbeh bol veľmi dobre vyvážení a prechod medzi vážnymi a zábavnými scénami bol priam excelentní. Treba uznať, že raz za čas vznikne aj v americkej produkcii niečo čo nie je len zbytočne oplzlé, nevkusné ako to býva v poslednej dobe u komédii ale ako v tomto prípade má to príbehom čosi do seba a každá scénka má nejaký ten význam pre chod príbehu, príjemná oddychovka. /videl v kine: 90%/(filmový festival Art Film Fest 2015) ()

Reklama

emma53 

všetky recenzie používateľa

Za všechno může přece John Lennon a už se v tom Danny vezeš. To mně bylo jasné hned, jak jsi dostal od něj dopis. To byla nádherná ALPacinova jízda a já před ním stále smekám. Například jeho vystoupení v baru bylo senzační, přitom dojemné a zabrnkalo na mojí emotivní strunu. Ano, bylo tam pár hrstiček patosu a klišé, ale můj pohled na tenhle příběh, který se mně silně dotknul i z jiných důvodů, to nijak neovlivnilo. "V mojí mysli je jaro, ale opadávají podzimní listy. Jak okolo kráčím, všechny je posbírám........slepě kráčím po cestě a hledám jasný cíl. Nedívej se zpět a nedívej se dolů..." ()

Mishqo 

všetky recenzie používateľa

75-80% ... Po dlhom čase ma Al Pacino presvedčil, že ešte nepatrí do starého železa a ukázal všetko čo je v ňom. Prerod starého, zhýralého a neusadeného hudobníka, ktorý sa na staré kolená rozhodne zmeniť po tom čo sa dostane k dopisu od Johna Lennona, ktorý mu bol adresovaný ešte pred 40 rokmi. Ako to dopadne už uvidíte sami ak sa to rozhodne pozerať. Bolo to príjemne vtipné a odľahčené no miestami aj trpké. A celý cast bol v pohode, špeciálne tá staršia generácia. ()

KoRner 

všetky recenzie používateľa

Na jednej strane iba ďalší z príbehov o uzmierení sa s vlastnou minulosťou, na druhej však pekný rodinný príbeh, že cestu si niekedy nezvolíme iba sami a aj keď nebola práve najlepšia, nerobí to z človeka ihneď zloducha. Páčilo sa mi, že aj napriek tomu, že to má aj vážne chvíľky, celý film je optimisticky ladený a Pacinov Danny je proste fajn chlap. Filmu pomáha aj výborný soundtrack. No a najlepšia scéna? Určite tá posledná :) ()

Galéria (19)

Zaujímavosti (10)

  • Nahratie scény z koncertu trvalo 15 minút, skupina Chicago si vtedy dala na svojom reálnom koncerte prestávku. (Arsenal83)
  • Koncert Dannyho Collinse (Al Pacino) na začátku filmu se natáčel v Los Angeles na koncertě skupiny Chicago. (Pegaz83)
  • Skutočný list Stevovi Tilstonovi bol podpísaný „John + Yoko“, zatiaľ čo list vo filme ukazuje podpis len „John“. (Arsenal83)

Reklama

Reklama