Reklama

Reklama

Je známy len podľa posledných dvoch čísel čiarového kódu, ktorý má vytetovaný vzadu na krku. Agent 47 (Rupert Friend) nie je obyčajný človek , predstavuje vyvrcholenie desaťročie trvajúceho výskumu. Stojí na konci vývojovej rady, jeho existencia nadväzuje na štyridsať šesť predchádzajúcich agentov obdarených neuveriteľnou silou, rýchlosťou, vytrvalosťou a inteligenciou. Agent 47 je elitným a dokonalým zabijakom, ktorý bol, pomocou genetických experimentov vyšľachtený ako dokonalý vražedný stroj. Jeho najbližším cieľom je korporácia, ktorá má v úmysle zmocniť sa vytvoreného génu a pomocou neho vytvoriť armádu zabijakov, ktorých schopnosti prekročia dokonca aj vlastnosti agenta 47. Uspeje? Alebo sa stane ich korisťou a zdrojom ďalšej skazy? Vo svojom osamelom boji sa 47 spojí s Katiou van Dees (Hannah Ware), mladou ženou, ktorá je schopná zodpovedať väčšinu otázok týkajúcich sa jeho pôvodu a zároveň stráži tajomstvo umožňujúce odhaliť a predovšetkým zničiť nepriateľskú korporáciu. Všetko smeruje k záverečnej epickej bitke, v nej proti nim stojí v čele armády protivníkov pomstychtivý John Smith (Zachary Quinto). (Barracuda Movie)

(viac)

Videá (13)

Trailer 2

Recenzie (399)

corpsy 

všetky recenzie používateľa

HITMAN z roku 2007 nebol nič extra a tak sa dalo čakať, že keď sa štúdio predsa len rozhodlo o ďalší pokus, tak tvorcovia vystrieľajú všetky muchy a dajú si záležať. Prd. Táto podpriemerná ( rozumej podpriemerne zrežírovaná ) bucharina evokuje skôr rumunsko-bulharské spektákle, ako rodený kinofilm. V akčných scénach umelý ( ich autorom asi nič nehovorí výraz ´´old school´´, keďže všetky action sekvencie si veľmi zakladajú na digitálnych trikoch, podotknem veľmi nevydarených - pričom ide o najhoršiu prácu štúdia ILM v novodobej histórii ), herecky negramotný a scenáristicky nulový. Poradím? Chlapci a dievčatá z filmovej branže, ktorí by ste chceli náhodou ešte raz sprzniť legendu menom Agent 47, serte na Hitmana! Nech si to šibe po svojom iba na hráčskych konzolách. ()

Lacike 

všetky recenzie používateľa

Scenar je klasicky Woodsovsky humus. Totalne prekombinovany zlepenec v ktorom postavy niekolkokrat menia strany a prilis to nedava zmysel. K tomu tu mame postavy, ktore mate uplne na haku. Takze nejake napätie alebo akakolvek gradacia vôbec nefunguje. Mohli to zachranit aspon akcne sceny, ale tie su tiez prvotriedne srackove. Mne tentokrat nevadil zbesilý strih, kedze sa nestriha cez osu a tak som sa v nich väcsinou orientoval. Ich problemom je, ze v prvej polovici filmu su dost fadne vdaka comu ma nudili a v druhej vdaka neustalemu pouzivaniu digitalnych trikov v kaskaderskych kuskoch zase pôsobia jak z nejakej infantilnej grotesky. Samozrejme sa dockame aj hnusneho digitalneho vrtulniku, ktory je v poslednych rokoch v akcnych filmoch asi povinny. Takze postupne sa moje pocity z filmu menili od totalnej nudy k WTF zabave na ucet neschopnych tvorcov na vsetkych urovniach. Film odporucam len milovnikom tvorby Skipa Woodsa. Neveril by som, ze taky existuju, ale jedneho poznam, takze evidentne je vsetko mozne. :) A ci je tato verzia lepsia ako ta minula neviem, lebo minulu verziu si uz nastastie vôbec nepamätam. 2/10. ()

Reklama

SaNcHeZ_cz 

všetky recenzie používateľa

Dvakrát stejná mizérie, napodruhé dokonce ještě o něco větší. Solidní Rupert Friend v hlavní roli nezachrání tuhle jinak mizernou, nenápaditou a nepříliš pěkně vypadající béčkovou výplachovku. Hlavní vinu na tom má opět Skip Woods, který by si měl už konečně vysloužit doživotní zákaz psaní scénářů. Tohle se prostě nedá. [40%] ()

silentname 

všetky recenzie používateľa

Podľa mňa absolútne nezaujímavý akčný film, kde sa nič výnimočné neudeje a mnoho scénok v ňom absolútne padá mimo úrodnú pôdu. Musím povedať, že sa mi tu páčili Rupert Friend ako 47 a Zachary Quinto ako John Smith, ale inak je to podľa mňa vskutku biedne natočený, biedne napísaný film, ktorý je len o nudnej akcii a divných dialógoch, ktoré sú ako keby vystrihnuté z videohry. A nakoľko je to film podľa videohry, tak to dáva šialene aj zmysel. Podľa mňa nudný, nezáživný a absolútne zbytočný film, ktorý nikto nepotreboval. Hodnotenie: D+ ()

Spiker01 

všetky recenzie používateľa

Pro svůj tisící komentář jsem se rozhodl vybrat Hitmana☝ Postavu, ke které nemám žádný bližší vztah, pouze jsem hrál asi 3 jeho hry od dánských tvůrců IO Interactive, ale nedohrál a film, kterej jsem nechtěl nikdy vidět...nebo alespoň ne hned, dokud se o něm mluví, že vůbec existuje. A podobně jako u Kurýra jsem od restartu Agenta 47 nečekal vůbec nic a nakonec jsem byl vlastně příjemně překvapen. Jasně, hlavní představitel vypadá jak sušená švestka, nosí divnej odstín červené kravaty a má na hlavě přecijen nějaký ten milimetr, rakousko-uherský absolutista Aleksander Bach však předem zavrženému snímku přecijen vtiskl nějaký ksicht a ačkoliv z pera hollywoodského holobrátka Skipa Woodse ze scénáře vyšla opět nakvašená břečka (Hitman podle mě ale nic víc nepotřebuje, jemu jde o styl), dá se na to koukat, akce je patričně dynamická a kamera patričně hravá. I přes skromnou stopáž tempo zásadně poleví po první půlhodině, jako takové poctivé guilty pleasure film poslouží dobře. Jediné vlastně čemu škodí jsou herní adaptace, které přecijen nějaký větší potenciál mají a pokud mi někdy slíbí, že za 10 let tu nemáme další reboot, jsem ochoten tento film omilostnit a třeba někdy v budoucnu srovnat s "jedničkou," ze které si pamatuji úplný prd...70% ()

Galéria (56)

Zaujímavosti (8)

  • V Singapure jazdia autá po ľavej strane a autá majú tým pádom volanty na strane pravej. Po príchode do Singapuru však hlavní hrdinovia a rovnako aj ich prenasledovatelia majú autá s volantmi na strane ľavej. (MikaelSVK)
  • V čase 00:15:40 se Agent 47 (Rupert Friend) přihlašuje do svého systému pomocí kódu. První dva znaky nejsou v záběru, další jsou „11257“. Přihlašovací rozhraní je typickým příkladem hollywoodského UI, které je vizuálně atraktivní, ale některé věci, jako je běžcí kód jazyka C++, nedávají moc smysl. Tento běžící kód obsahuje funkce pro manipulaci s daty, jako jsou permutace, tisk, výměna a rotace prvků v poli. Design tohoto uživatelského rozhraní vytvořilo Territory Studio. (Dotek)

Súvisiace novinky

Kdo se stane novým Hitmanem?

Kdo se stane novým Hitmanem?

11.01.2014

7 let stará adaptace videoherního Hitmana vydělala téměř 100 milionů dolarů (tj. čtyřnásobek svého rozpočtu). Timothy Olyphant se ale do jejího pokračování nikdy nehrnul a tvůrci dlouho zvažovali,… (viac)

Rychlý a zběsilý agent 47

Rychlý a zběsilý agent 47

08.02.2013

Populární akční hra Hitman už se jednou na plátna kin podívala. Film Xaviera Gense s rozpočtem 24 milionů dolarů sice utržil téměř stovku, ale recenze byly odmítavé a fanouškům hry se film taky… (viac)

Reklama

Reklama