Reklama

Reklama

King a Maxwellová

(seriál)
  • Česko King a Maxwellová (viac)
všetky plagáty
Ukážka z filmu 6
USA, 2013, 10x42 min

Tvorcovia:

Shane Brennan

Predloha:

David Baldacci (kniha)

Hudba:

Eric Colvin

Hrajú:

Jon Tenney, Rebecca Romijn, Ryan Hurst, Cynthia Addai-Robinson, Michael O'Keefe, Chris Butler, Dichen Lachman, Aaron Pearl, Brittney Wilson, Spencer Garrett (viac)
(ďalšie profesie)

Obsahy(1)

Bývalí tajní agenti sú k vašim službám! Príbehy svojráznej dvojice súkromných detektívov podľa románov Davida Baldacciho. Sean King a Michelle Maxwellová netvoria obyčajnú dvojicu súkromných detektívov, ktorí podľahli rutine. V minulosti pracovali ako agenti tajnej služby a ich vzájomná chémia im dnes pri súkromnom hľadaní podozrivých prináša veľké výhody. V porovnaní s prácou konvenčnými metódami polície tak dosahujú oveľa lepšie výsledky.
Seriál King a Maxwellová si požičal dvojicu hlavných hrdinov zo známych detektívnych románov Davida Baldacciho. Netvoria bežný pár rutinovaných súkromných detektívov. Obaja v minulosti zažili neúspešnú kariéru ako tajní agenti a museli zo služby odísť. Sean King je liečiaci sa alkoholik, ktorého prepustili po vražde prezidentského kandidáta, ktorého nedokázal ochrániť. Miluje romantické romány a jeho právnické vzdelanie mu dáva potrebný nadhľad, aby šikovne vyžil kľučky medzi paragrafmi a svoju prácu robil lepšie než ktokoľvek iný. Bývalá vyšetrovateľka Michelle Maxwellová je atraktívna žena s atletickou postavou. Spolu tvoria dokonalý pár. Ich vzájomná chémia a unikátne zručnosti im pomáhajú najmä pri súčasnej súkromnej detektívnej práci, v ktorej riešia prípady oveľa úspešnejšie než tí, čo používajú konvenčné policajné metódy. Cesty oboch vyšetrovateľov sa občas pretnú s dvoma agentmi FBI, Frankom Rigbym a Dariusom Carterom. Pri riešení prípad pomáha dvojici detektívov aj vedec Edgar Roy. (TV JOJ)

(viac)

Videá (24)

Z nakrúcania 2 - Rebecca Romijn
Z nakrúcania 2 - Rebecca Romijn (herečka)
D: angličtina
01:54
Z nakrúcania 1 - Rebecca Romijn, Jon Tenney
Z nakrúcania 1 - Rebecca Romijn (herečka), Jon Tenney (herec)
D: angličtina
02:00

Reklama

Reklama