Reklama

Reklama

Hrochy v Afrike

  • Česko Hroši v Africe (viac)

Obsahy(1)

Rodení smoliari Tom (Bud Spencer) a Slim (Terence Hill) sa opäť pokúšajú zbohatnúť. Tentoraz chcú skúsiť šťastie v podnikaní v oblasti cestovného ruchu a otvoria si cestovnú kanceláriu priamo pod tropickým africkým slnkom. Ako turistickí sprievodcovia nemajú ľahký život, ale ani šokovaní turisti na ich výpravy len tak ľahko nezabudnú. Hlavne, ak nemali toľko zdravého rozumu a zahrali si s nimi karty. Horšie mohol dopadnúť už len ten, kto sa opovážil ohrozovať vzácne africké zvieratá. Naši podnikatelia potrebujú ochraňovať prírodu zo zištných dôvodov, podporuje totiž ich obchodný zámer. Keď však nemecký koloniálny pán Ormond (Joe Bugner) začne predávať divokú africkú zver kanadským zoologickým záhradám, obaja sa veľmi nahnevajú! Takmer proti svojej vôli sa dajú zatiahnuť do divokého dobrodružstva, v ktorom môžu naplno využiť svoje tvrdé päste a dôvtip... (TV JOJ)

(viac)

Recenzie (108)

unagi 

všetky recenzie používateľa

Terence Hill a Bud Spencer majú proste svoj filmvý štýl, ktorí nikdy nzmenia. Preto je najlepší ten ktorý vidíme ako prvý! Stále o tom istom, no stále zábavné! Jednoduchý film pri ktorom netreba rozmýlať...lebo všetko je samozrejme, ide len o smiech a kukanie v kresielku doma! NEPREKVAPIA NIČÍM..pobavia tým ostým....presne tak ako som napísal tento koment..o tom istom , len v inom podaní ! ()

kaylin 

všetky recenzie používateľa

Jasně, filmy s touhle dvojicí se už začínají trochu opakovat, když jich vidíte víc, ale oni si prostě tak parádně sednou, hlavně když se navzájem trochu prudí. Ono je to většinou ze strany Terence Hilla, ale stejně si nemají co vyčítat. Africké prostředí je tu trochu fajn, i když malinko prvoplánové. Přesto baví. ()

Reklama

pakobylka 

všetky recenzie používateľa

Sice jsem nečekala nic světoborného, ale zároveň jsem nebyla připravená na něco tak nebetyčně hloupého a nudného. Průhledný scénář se snaží hrát na ekologickou strunu, jenomže tím veškerá jeho pozitiva končí. Zápletka nemá špatný základ, ale vyvíjí se nesmyslně, nenapínavě a nevesele. Záporáci jsou přímo supertupci a Bud Spencer a Terence Hill hrají, jakoby byli na tuhle impozantní show dovlečeni proti své vůli. Přesto jim přiděluji alespoň 1* - přece jenom je mám moc ráda na to, abych je bez mrknutí oka nacpala do odpadu. ()

Han22 

všetky recenzie používateľa

Hrochy v Africe jsem taky nikdy neviděl a ze všeho nejvíce mi připoměly všechny ty dobrodružňáky z divočiny z 80. let. Divočina, zvířata, domorodci, pašeráci a ušlechtilý boj proti nim. Dneska už se to netočí, doba i ta Afrika se změnila a místo obchodníků se slonovinou by Vám nejspíše podřezal krk nějaký muslimský fanatik, což není zrovna námět na dobrodružný film. Ale zpět k filmu, zatímco výprava, krásné scény se zvířaty jsou fajn, příběh prakticky neexistuje, bohužel stejně jako humor a spád a ani ty bitky nejsou nějak extra včetně opravdu slabého finále s nabušeným bossem. Celkem slabší film této dvojice. ()

montimuf 

všetky recenzie používateľa

Maminka mne vyléčila! Řekla tři kouzelná slova - a tak jsem se hezky posral! - No i když tento snímek patří mezi ty slabší, tito dva pánové mne pobaví snad vždycky. Dějová linie je chvíli uspěchaná, jindy se zas vleče. A nutno říci že je i dosti slabá. Ale zase vidíme spoustu zvířátek černého kontinentu a padá zase hodně facek. A sem tam zasviští i pověstná Budova herda zaťatou pěstí kolmo dolů - takzvaná kladivovka :o) ()

Galéria (10)

Zaujímavosti (10)

  • Ve filmu lze vidět dva automobily Rolls-Royce Phantom II z roku 1934. (NiaWolf)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bolo zmenené