Reklama

Reklama

Blb a blbec

  • Česko Blb a blbec (viac)
Trailer

Obsahy(1)

Kolotoč prestreliek a divokých jázd sa začína listom milujúcej mamičky, v ktorom sa svojmu synovi Travisovi (Terence Hill) zverí, že vie, kde je ukrytý poklad po dedkovi. Prezradí to však len v tom prípade, ak spolu so svojím bratom Mosesom (Bud Spencer) a jeho rodinou prídu na Vianoce na rodinnú farmu. Informácia sa však dostane do nepravých uší a honba za pokladom sa začína. A aký je to poklad? O tom sa všetci dozvedia až v onú slávnostnú noc na Vianoce... (TV JOJ)

(viac)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (91)

B!shop 

všetky recenzie používateľa

Posledni spolecnej film Spencera a Hilla, takze jsme cekal jen nejakej odvar z jejich slavnejsich kousku, ale dockal jsem se fakt skvelyho filmu. Prvni pulhodinka je fakt dokonala a pak tempo krapet zpomali, ale na kvalitu filmu to nema vyraznejsi vliv. Vtipy tu jsou opravdu povedeny a i kdyz se nejakej opakuje treba vickrat, porad pusobi vtipne. Terrence je porad ve forme a strili snad jeste rychlejc nez za mlada a Spencer, i kdyz vypada dost na sracky, porad umi nekoho paradne prastit po hlave. Navic tu je skvela hudba a super zaverecna bitka. Ke konci uz zacne bejt film krapet moc dojemnej, ale neni to nic tak strasnyho, aby to zkazilo zazitek z filmu. Jen ta matka vypadala fakt priserne. ()

MickeyStuma 

všetky recenzie používateľa

Poslední společný snímek dua Spencer & Hill. Komediální spaghetti western, který svým způsobem rekapituluje jejich veškerou westernovou tvorbu. Co se týče humoru, je tu vše, na co jsme u nich zvyklí a co jsme už u nich kdysi viděli. Režie se ujal samotný Terence Hill a jelikož ve stejné době natáčel TV sérii o dobrodružstvích Luckyho Lucka, nedal si pražádnou práci s obsazením. A tak tu uvidíme většinu stejných herců. Ona je i stejná atmosféra snímku a troufám si tvrdit, že jsou použity i stejné kostýmy, včetně bílého koně, na kterém Hill jezdí a kulisy městečka. Názorný příklad toho, jak ušetřit na rozpočtu. Nakonec Hill má ten svůj bílý kostým v každém westernu. Byť se oba snaží sebevíc, není to žádný zázrak. Televizní výprava a vůbec celkový dojem, neudělá z jednoduchého příběhu veledílo. Pobavit dokáže, ale je to krapet málo. A tak jejich společné filmové rozloučení nedopadlo zrovinka nejlépe. ()

Reklama

PTuranyi 

všetky recenzie používateľa

Jeden z ostatných filmov dvojice Terence Hill, Bud Spencer. Možno aj preto z filmu cítiť únavu. Humor tu je, ale akosi tomu chýba tempo. Úloha dvoch bratov, ktorí si nevedia prísť na meno tejto dvojici nie je cudzia. Scenárista vymyslel niekoľko zápletiek, aby vyplnil to prázdno medzi začiatkom a koncom. Travis má romantickú linku so zverolekárkou. Moses musí riešiť svoju početnú rodinu čo ho nakoniec vedie k prenasledovaniu zločinca Sama Stona, ktorého Travis sám zachránil pred obesením. Nasleduje kolotoč naháňačiek a útekov, pri ktorých sa však žiadny z dotyčných nezadýcha. Dočkáme sa aj veľkej bitky ako je dobrým zvykom tejto dvojice. To však až vo finále keď sa zavŕši linka návratu k matke na Vianoce. Čo je vlastne dôvod prečo anglický názov filmu je "The Night Before Christmas" s vtipným podtitulom "The Fight Before Christmas". Bitka zavŕšená vtipným zdobením stromčeka zmlátenými banditami a šťastným koncom. ()

kaylin 

všetky recenzie používateľa

Takové celkem příjemné rozloučení s dvojicí Bud Spencer a Terence Hill, která už od tohoto filmu nic společného nenatočila. Asi je to trochu škoda, protože oba na to ještě měli, ale třeba se ještě dočkáme, i když ta pravděpodobnost je malá. Tady se vrátili na začátek své společné kariéry, k westernu, který má dobrou rodinnou i akční zápletku. A dvojice pořád rozdává rány pusou i rukama. ()

Grogan 

všetky recenzie používateľa

Poslední film Spencera a Hilla. I když už jde na obou vidět zhoršení formy ( už jim přece jen není nejmíň), tak jde o skvělé zakončení jejich společné kariéry. Závěrečná bitka patří mezi jejich nejlepší a humoru tu je taky dost. ("Je príma, že jsme zase spolu." - "Nejsme spolu." - "Proč ne?" - "Jeden chlap mi říkal, že nejdůležitější na světě je klid a pohoda. To jsem měl, dokud jsi byl pryč." ) ()

Galéria (21)

Zaujímavosti (2)

  • Jedná se o poslední snímek, ve kterém se bok po boku sešla dvojice Terence Hill a Bud Spencer. (korbitch22)

Reklama

Reklama