Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Malý Petr Mráz (Tomáš Holý) trávi prázdniny na vidieku u prarodičov Slámových (Bohumil Vávra, Věra Tichánková), pretože jeho rodičia (Jiří Hrzán, Hana Maciuchová) odišli na dovolenku do kúpeľov. A podobne ako predtým Vašek, aj on má po boku verného psieho kamaráta, waleského teriéra Bleka, ktorého mu tesne pred odchodom zverila do opatery mamina kamarátka Alice (Jana Břežková). A práve okolo zvedavého psíka sa rozkrúti sled vzrušujúcich udalostí. Malý hrdina musí zápasiť nielen so ziskuchtivým pánom Plavcom (Oldřich Navrátil), ktorý mu Bleka ukradne, ale zároveň si musí nájsť cestu k partii miestnych chlapcov, ktorú vedie súťaživý Jarda (Pavel Stránský). (TV JOJ)

(viac)

Galéria (6)

Súvisiace novinky

Zemřela herečka Hana Maciuchová

Zemřela herečka Hana Maciuchová

26.01.2021

Ve věku 75 let dnes v Olomouci po dlouhé nemoci zemřela česká filmová, televizní a divadelní herečka Hana Maciuchová. Nejvíce diváku si ji jistě bude pamatovat z televizních obrazovek. Zahrála si v… (viac)

Věra Tichánková 1920 - 2014

Věra Tichánková 1920 - 2014

09.01.2014

Ve věku 93 let zemřela herečka Věra Tichánková. Manželka herce Jana Skopečka a dlouholetá členka Divadla S. K. Neumanna v Praze (1951 - 1982) studovala vysokou školu chemicko-technologickou, následně… (viac)

Reklama

Reklama