Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Neberte si nič na sekeru... Sekerovci žijú v Timravanoch, malom mestečku v nešpecifikovanom kúte Slovenska, dostatočne ďaleko od Bratislavy. Miestni si na označenie ""mesto"" potrpia, v skutočnosti však Timravany vykazujú všetky znaky dediny. V centre diania sitkomu sú manželia Vincent a Jarmila Sekerovci. Vincent je najväčší škrob v meste a jeho najčastejšia veta znie ""Určite je to drahé"". Jarmila je pokojná a dobrá duša, rada háčkuje a vedie spevokol. Manželia spoločne vedú rodinný biznis – malé mäsiarstvo. Sekerovci majú tri deti. Dcéra Betka je v tínedžerskom veku, pohŕda rodinou a čo najskôr sa chce dostať z malého mestečka preč. Syn Pipo je futbalista, rebel a trošku ""vyšinutý"". Pomáha otcovi v mäsiarstve. Najstarší syn Jano sa po rokoch strávených v Bratislave rozhodol vrátiť do rodného mestečka a spolu so svojou snúbenicou si chcú postaviť dom. Zatiaľ však bývajú u rodičov... (TV Markíza)

(viac)

Recenzie (57)

Billie777 

všetky recenzie používateľa

Jedna hvězda za Kemku, který tu navíc nehraje dementa, jak by se dalo čekat ale pro příště ať raději zůstane u Partičky, nebo ho přestanu mít ráda. :) No a druhá hvězda je za snahu (protože snaha se cení) a to je vše. Není to tak tragický ale není to ani dobrý. Proč bratia slováci, ale i my češi, točí sitcomy, když to vlastně neumí? Na to tu jsou britové a američané. ()

Dashiella 

všetky recenzie používateľa

Zas raz sa ukázalo, že robiť humor ( a najmä ten televízny) sa na Slovensku vôbec neoplatí ... ďakujeme vám, milí diváci a komentátori. Samozrejme, všetci sme vychovaní na Black Books a IT Crowd a How I Met Your Mother a neviem čom ešte. A ja netvrdím, že snaha sa cení, veď keď sa to povie, tak je to len z ľútosti, v televízii to platí dvojnásobne. Ale úprimne, kto si k včerajším dvom prvým častiam sadol a trochu sa otvoril tomu, že sa u nás niečo deje a že sú tvorcovia, ktorí sa naozaj snažia a nepíšu a netočia len preto, aby neviem, mali prachy alebo čo, tak nemusel byť stopercentne sklamaný. Ja som nebola, pobavila som sa. Nepotrpím si sama na rodinné seriály, ale tu to celkom dobre nastavili- rodičia z dediny x deti z Blavy. Ďalej mi nesedí postava otca a najmä jeho stvárnenie a predovšetkým občasná zbytočná retardácia deja, kedy to jednoducho neklape tak, ako by v správnom sitcome malo. DOPLNENIE: A samozrejme, ako inak, prvé dva diely ešte ako tak snaživé poslali nasledujúce dva do hlbokého podpriemeru. Ach jaj. ()

Reklama

Etherium 

všetky recenzie používateľa

V celku podobné, aj keď slabšie ako susedia, miestami fakt trápne, miestami sa dá dobre zasmiať, herci potešia a v zápätí urazia. Niektoré scénky aj za 4*, ale je to proste také slabé, kamera stále stojí... Ale chcem zase podotknúť, že dávať odpad a radiť tento seriál medzi naozajstné odpady typu Veštiareň, tak to zas nie... ()

jurajP odpad!

všetky recenzie používateľa

Hmmm, aktuálne to sledujem... hmmm so Zitou na krku sa to zďaleka nedá porovnať... Zitu ostatní používatelia kvalitne "sprzdili" tak toto asi spomínaní "experti" vychvália do nebies... dúfal som, že sa to aspoň "obtrie" Zity... nooo zatiaľ nemám slov... 2* by som dal len kvôli "našej" produkcii.. zatiaľ hodnotím na 1* uvidíme čo prinesie druhý diel....tak pridávam hodnotenie po "druhom diely" aaa ok neviem či pridali druhý diel, no ak áno, môj názor sa "zhoršil" upravujem hodnotenie a už nesledujem "ďalšie" pokusy... Vráťte nám Zitu... prosím... ()

unclejack odpad!

všetky recenzie používateľa

V prvom rade zlyhal casting. Nezáživné a nespresvedčivé herecké výkony sú u mäsiarov na dennom menu. Druhá vec, čo nefunguje je scenár a zápletky jednotlivých dielov. Odhiladnuc od toho, že samotný nápad na sitkom o mäsiarskej rodine, kde jeden z najvážnejších problémov predstavuje strata súťažnej tlačenky je FAKT NAPRT námet, scenárista jednotlivých dielov sa nezaoberal ani tým, aby do svojich postáv vštiepil nejaké divácke sympatie - aj keby ich nasilu namontoval, len nech sa tam nepromenáduje partička hercov, ktorá je mi úplne ukradnutá!!! Je veľmi ťažké hodnotiť projekt, ktorý sa už na svojom počiatku obrátil do slepej uličky a sám seba v nej zazdil, ako Vlk z jednej epizódy Vlka a zajaca. Pre všetkých s odlišným názorom prajem príjemnú čuňaciu zábavu s hudobným doprovodom z detskej oslavy. ()

Galéria (78)

Reklama

Reklama