Reklama

Reklama

Experti

(seriál)
Reality-TV / Komédia
Slovensko, 2013, 30 min

Obsahy(1)

Experti sa riadia heslom „jak urobiť gádža“... Život úspešného Róma, hudobníka Ivana Vereša, naberie nečakané obrátky, keď sa po návrate z Ameriky rozhodne najať partiu „expertov“ z osady. Experti rómskeho pôvodu s Ivanom podnikajú. Predmetom ich spoločného podnikania sa stávajú komodity, ktoré nie sú pre rómsku komunitu úplne typické a časté. Rómovia si tak napríklad zriadia psí hotel, začnú sa angažovať v oblasti záhradnej architektúry, taxikárčenia či erotickej linky… Ich prístup k podnikaniu by sa dal slušne označiť ako - ”netradičný”. (oficiálny text distribútora)

(viac)

Diskusia

BestRanger

BestRanger (hodnotenie, recenzie)

kapsomut

Vyzerá že je to hrané,a myslím že aj je ale to je všetko.Ale ja sa natom prosto neviem nezasmiať.Asi mame rozdielny humor :D Ale tak sú aj väčšie pi.... ako farma,farmar hľada ... toto je praveže z toho trapného najlepšie si myslím :D

na príspevok reagoval kapsomut

kapsomut

kapsomut (hodnotenie, recenzie)

BestRanger

Si děláš srandu, že? :D Já se vůbec nepovažuji za inteligenta a směju se na plnou hubu kameňákům a podobným blbostem, ale tohle je absolutně nejhorší sračka v TV :D Ani jednou jsem se u toho nezasmál... je to hrozná srajda. Ale pokud tě to opravdu baví, tak je to jen dobře :) hlavně, že tě to baví - o to jde!

Uživateľ BestRanger zmazal svoj príspevok.

typek123

typek123 (hodnotenie, recenzie)

Ty vole, co se to na tom Slovensku děje? Bučkovci, sekerovci, den a noc a teď ještě tohle? Co to dopr... je?!

na príspevok reagoval kapsomut

29kubko10

29kubko10 (hodnotenie, recenzie)

Ach kde sme sa to už dostali, pustil som si to, ale ta joj či ako to už má človek nazvať fakt nemá čo vysielať, úbohosť mladý môžu kukať a televízia ich bude učiť po rómsky gratulujem. Televízia si získa aspoň rómskych spoluobčanov k televízii aspoň to percento čo má televízny prímač.

Janega

Janega (hodnotenie, recenzie)

MilanRV

Nepomýlil, tých 5 hviezdičiek je z recezie, lebo už ma nebaví dávať každej slovenskej k*k*tine odpad či 1 hviezdu. A kto iní by si zaslúžil plný počet, než naši romsky spoluobčania. :D

na príspevok reagoval MilanRV

Reklama

Reklama