Reklama

Reklama

3 dni na zabitie

  • Česko 3 dny na zabití (viac)
Trailer 2

Ethan Renner (Kevin Costner) celý život pracoval ako agent tajnej služby. Bol jeden z najlepších. Teraz, keď vážne ochorel, rozhodol sa skončiť a venovať tomu, čo pre prácu odsúval na vedľajšiu koľaj - svojej rodine. Vždy sa totiž dokázal efektívnejšie postarať o nebezpečného zločinca než o vlastnú dcéru. Jeho manželka Christine (Connie Nielsenová) pracovne odchádza z Paríža do Londýna a Ethan bude mať prvýkrát celkom sám na starosť svoju dospievajúcu dcéru Zooey (Hailee Steinfeldová). Netuší, že bývalý zamestnávateľ má s ním iné plány. Ponúkne mu liek na záchranu života, ale zároveň ho poverí poslednou zákazkou. A keďže v stávke je nielen jeho život, ale aj osud celého sveta, túto úlohu Ethan nemôže odmietnuť. Má tri dni na to, aby zneškodnil svetovo najhľadanejšiu teroristickú organizáciu a zároveň sa osvedčil ako dokonalý a starostlivý otec. (TV JOJ)

(viac)

Videá (14)

Trailer 2

Recenzie (459)

3DD!3 

všetky recenzie používateľa

Skvělá oddechovka, která se svérázným způsobem snaží propojit rodinnou komedii s akčním thrillerem plným krve a mrtvol. Costner výborný, vyloženě film táhne. Tenhle pohodový hitman mu sedí a je fajn, že se na plátna vrací čím dál častěji. Z Amber se těžko spouští oči a rodina, i když patří k těm otravným a nechápavým, není vyloženě na pěst. Bessonův příběh patří k lepším a velkým kladem je angažování McGho, který si to zase jednou užívá. Akce prvotřídní, humor nadsazený, ale pobaví. Pokud jste aspoň trochu přístupní. ()

TeeAge 

všetky recenzie používateľa

|| Scenár: Luc Besson, Adi Hasak | Hudba: Guillaume Roussel | Distribúcia: Relativity Media | Štúdio: EuropaCorp, Wonderland Sound and Vision | Rozpočet: 28 miliónov $ | Tržby: 52,597,999 $ | Ocenenia: - || Sympatické akčné drama, ktoré svoje esá vytasí v prvej pólke metráže, takže k záveru to skôr stráca na prvotnom nadpriemernom dojmu. Má to pekné momenty, jak emocionálne, tak akčne, ale na dve hodiny ich veru dosť nebolo. 3 Days to kill je pravdepodobne jeden z Bessonových scenárov, ktoré ležali v šuflíku už niekoľko rokov, a nič by sa bolo nestalo, keby tam bol aj ostal. Každopádne, Costner neurazí, skôr na plátne poteší. 50% | FullHD, THX, EN DTS | ()

Reklama

Fiftis 

všetky recenzie používateľa

Aktuálny film skúša šťastie s charizmou Kevina Costnera v parížskom prostredí. Nie veľmi originálny scenár drží nad vodou vynikajúce herecké obsadenie na čele práve s Kevinom Costnerom, ktorý si smrtiaceho agenta strihol s istotou osobného strážcu. Akciu vo filme valcuje rodinná linka, no všetky strieľačky sú úchvatné a zopár automobilových naháňačiek priam srší adrenalínom. Kevin vo všetkých súbojoch napriek blížiacej sa šesťdesiatke stále vládne tvrdou rukou. Človeka až mrzí, že to od začiatku neťahal ako akčný herec. 3 dni na zabitie sú príjemnou zábavkou, ktorá vás dokáže pobaviť, ale dlho vám v pamäti nezostane. Costnerova parížska rodinná snímka patrí k slušným filmovým priemerom. ()

klerik 

všetky recenzie používateľa

Normálne ma mrzí, že Besson si na zrežírovanie vybral miesto tohto MAFIÁNOVCOV. DeNirove mafiánske eskapády sú síce fajn, ale 3 dni majú väčší divácky potenciál... A poviem to narovinu, starnucí Costner je väčší sympaťák než starý DeNiro. Nikdy by som nepovedal, že v jednom filme môže fungovať akčná, komediálna i rodinná zložka. I keď tá akčná je vyslovene len korením. Dá sa povedať, že je tu kopa klišé, ale každý náznak otravnosti je rázne useknutý a príbeh sa sústredí len na to dôležité (tak ako to poznáme zo starých Bessonoviek - LEON v rukách iného režiséra by bol len obyčajným béčkom). Medzi najlepšie bessonove produkčno-scenáristické záležitosti posledných rokov patrí určite 96 HODÍN, ale ja som mal problém dať mu štyri hviezdy, lebo tam nebola žiadna vzťahová rovina. Tu je... ()

Yardak 

všetky recenzie používateľa

Akce, komediální vsuvky, turistické zajímavosti Paříže a rodinné hodnoty = to je americko-francouzský akčňák 3 Days to Kill. Costnerovi úloha agenta velice sedí a dámské osazenstvo k němu perfektně ladí. V daném žánru akční-komedie nadprůměrný snímek, který je (zde) znovu nedoceněn! Spojení McG a Besson mě mile překvapilo. Bavil jsem se od začátku až do konce :o)). Slabších 5 hvězd, akčňáky z Francie mě prostě baví! ()

Galéria (69)

Zaujímavosti (9)

  • Natáčelo se od sedmého ledna do konce dubna roku 2013. (Hal_Moore)
  • Hotel a pevnosť v Belehrade zo začiatku filmu sú na rôznych stranách rieky. Ethanovi (Kevin Costner) a Albínovi (Tómas Lemarquis) by peši trvalo zhruba hodinu dostať sa z jedného miesta na druhé. (Laslo)

Súvisiace novinky

Další nezletilá zabijácká holka?

Další nezletilá zabijácká holka?

29.08.2013

Je to tak, po Hanně a aktuálně řádící Hit-Girl v Kick-Ass 2 dorazí na plátna kin další dorostenka s povolením zabíjet. A hned ve dvou různých filmech! Tentokrát v podání Hailee Steinfeld, kterou po… (viac)

Costner pašuje drogy pro del Tora

Costner pašuje drogy pro del Tora

17.07.2013

Kevin zažívá moc pěkný comeback. Sbíral ceny za western Hatfields & McCoys, obstarával emoce v Muži z oceli, vytrénuje Jacka Ryana a bude za akčního hrdinu v Bessonem produkovaném a McG-m… (viac)

Reklama

Reklama