Reklama

Reklama

Žaloba na Santu Clausa

(TV film)
  • Česko Vánoční kauza (viac)

Obsahy(1)

Na Santu Clausa sa sypú hromadné žaloby, pretože údajne spôsobil mnohým ľuďom psychickú ujmu pre nesplnené želania a dodanie nesprávnych darčekov. Jeho obhajoba pripadne neúspešnému právnikovi Michaelovi, ktorý má pred sebou ťažkú úlohu - poskytnúť dôkaz toho, že vianočný duch je stále potrebný.
Michael Sherman je právnik, ktorý sa snaží získať viac klientov, pretože žije iba sám s dcérou. Keďže veľa pracuje, nemá čas hľadať si priateľku alebo dokonca opraviť starého veterána, ktorého zdedil po rodičoch. Našťastie je tu kamarátka Lauren, ktorá je automechanička a rada mu pomôže opraviť cenné rodinné dedičstvo.
Medzitým väčšina populácie prestáva veriť na Santu a ducha Vianoc a čo je horšie, na Santu sa sypú hromadné žaloby od istého Braxtona Benneta, ktorý ako dieťa nikdy nedostal tie darčeky, ktoré chcel. Santa si však stojí za svojím – Braxton bol v detstve vždy nevychovaný fagan  a jeho želania boli nesplniteľné. Santa si teda najme Michaela, aby ho obhajoval na súde. Podarí sa Michaelovi zachrániť Santovu česť a tým aj celé Vianoce? (TV JOJ)

(viac)

Galéria (24)

Reklama

Reklama