Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Dvojice vyšetřovatelů hledají ztraceného studenta a vejdou do jeho domu, kde naleznou sbírku videokazet. Na kazetách jsou děsivé záběry a vyšetřovatelé si spojují souvislost mezi kazetami a jeho zmizením. (Nivenx)

Videá (2)

Trailer 1

Recenzie (245)

anderson 

všetky recenzie používateľa

Ospevovaná "poviedka" o sekte mala byť údajne z tohto kompilátu najgeniálnejšia. Samozrejme, že nie je. Ku genialite má asi tak blízko ako internet k fernetu a po filmárskej, hereckej, dramaturgickej či námetovej stránke ide o ťažký priemer. Tiež by ma zaujímalo kde tunajší komentátori ráčili vidieť indonézsku džungľu. Niekedy sa mi nad vecami, ktoré sú tu popísané pozastavuje rozum. Zaujímalo by ma či autori tohto "diela" za tento falošný hype aj platia... (17.9.2020) ()

sniper18 

všetky recenzie používateľa

Je to dosť dobrý horor, ktorý je pokračovaním priemernej jednotky. Opäť je tu jeden spojovací príbeh a štyri samostatné, spojovací beriem len ako takú nutnosť, dá sa na to pozerať, ale nenarazil som tu ani na jeden moment, ktorý by ma výraznejšie zaujal. A tak lepšie sú už na tom tie samostatné, pri ktorých treba oceniť aj slušnú rozmanitosť, duchovia, zombie, okultizmus a mimozemšťania, čo mi príde ako zaujímavá kombinácia. Prvý príbeh o mužovi s umelým okom, ktorý začne vidieť duchov zaostáva kvôli nudnému hlavnému hrdinovi a americkému podaniu duchov, ktoré ma moc nebaví, ale zase nájde sa tu aj nejaký lepší moment a celkovo je to obstojná zábava (60%). Druhý príbeh o cyklistovi, ktorý je pohryzený nakazenou ženou a sám sa stáva zombiou je zo všetkých jasne najslabší, v prvom rade mi to príde skôr ako paródia a navyše tento typ zombií sa podľa mňa do tohto žánru moc nehodí, ale na ten priemer to hlavne kvôli záverečnému útoku na oslavu stačí (50%). Tretí príbeh o štábe dokumentaristov, ktorí prídu natáčať život jednej sekty využívajúcej okultizmus je najlepší, síce rozbeh je trochu dlhší, ale aspoň si ma získali postavy a v druhej polovici to už prejde do mimoriadne dynamického a napínavého survivalu s niektorými perfektnými scénami, pričom sa vydaril aj záver. Jedine ma tu mrzí jedna nekvalitná maska, ktorá svojej postave uberá rešpekt, no aj tak sa to nadmieru vydarilo (85%). A štvrtý o skupine teenagerov, ktorí sú u nich doma prepadnutí mimozemšťanmi na moje príjemné prekvapenie zaostáva oproti predchádzajúcemu len trochu, tu ma mrzí jedine umiestnenie kamery na psa, to podľa mňa nebol najlepší nápad, ale aj tak útoky mimozemšťanov sú nadmieru napínavé a opäť sa to zmení na vydarený survival, ktorý miestami berie dych (80%). Takže hororová stránka týchto posledných dvoch poviedok je na vysokej úrovni, či už skvelá atmosféra, v akcii neustále napätie a aj jednotlivé hororové scény sa nadmieru vydarili, ale ani v predchádzajúcich to nie je zlé, ale už to nestojí tak za pozornosť. Takže v porovnaní s jednotkou, kde sa mi výraznejšie páčil len jeden príbeh, ten posledný je to rozhodne pokrok, tu mi skvelo sadli až dva, ale aj celkovo mi to s výnimkou spojovacieho príbehu prišlo kvalitnejšie a bez nejakých zbytočností a naťahovania. A tie dva posledné by som chcel vidieť v celovečernej verzii. ()

Reklama

George Stobbart 

všetky recenzie používateľa

Netrvalo to ani rok a je tu pokračovanie found footage hororovej antológie, ktoré sa nesie v podobnom duchu ako jeho predchodca. Spojovníkom je tentoraz "Tape 49" - príbeh dvojice vyšetrovateľov, ktorí hľadajú strateného študenta a v jeho byte objavia zbierku pások, z ktorých štyri divák uvidí. Prvá story "Phase I Clinical Trials" je o chlapíkovi, ktorý dostane nový očný implantát, no vedľajším účinkom je, že vidí duchov. Má to pár slušných ľakačiek a bubákov, ale ináč ma to príliš nenadchlo. 2. príbeh "A Ride in the Park" je svojská variácia na zombies - z ich pohľadu, čo ponúkne pár zábavných momentov, ale nič viac. Tretí, najdlhší a najlepší príbeh "Safe Haven" je indonézsky splatter o reportéroch, ktorým sa brutálne zvrtne rozhovor s divným vodcom kultu, a záverečná "Slumber Party Alien Abduction" pojednáva o partičke deciek, ktorým zábavu prekazí mimozemská invázia. Celkový dojem mám trochu slabší než z minuloročného VHS. ()

tron 

všetky recenzie používateľa

Diabolské tempo! Skvelé poviedky, poriadna atmosféra. Výrazné zlepšenie oproti nudnej jednotke. Bavila mi "bicyklová zombíčina", bavila ma mimozemská invázia, ale rozhodne, rozhodne, rozhodne ma nadchlo fenomenálne Safe Haven - niečo také sa len tak nevidí a ak by to vzniklo ako celovečerák, šlo by o hororovú udalosť roka. ()

Campbell 

všetky recenzie používateľa

Tak škoda po výborných recenzích a ohlasech jsem čekal že mě film bude bavit stejně nebo možná i více než jednička, nicméně jsem očekával asi hodně protože film mě nechal poměrně chladným. Hlavní příběh je tentokrát o dvou lidech hledající jakousi dívku. Nic extra a celé to bylo dobré jen na konci.40%. Další povídka o operaci oka je docela dobrá, hlavně má výborný nápad. I když není zas tak originální díky Oku. Ale i tak nadprůměr. 70%. Další povídka o zombie byla výborná a originalita tu jen sálala, jedná se o nejlepší povídku. 80%. No a teď údajně hlavní tahák filmu. Tak ten mě zklamal nejvíce, ze začátku mě nudil a ke konci jsem se smál. Sice je hodně fajn brutalita tohohle snímku ale u mě vyšel naprázdno. 40%. No a poslední povídka je o mimozemšťanech, nic extra to nebylo ale pár dobrých scén tu bylo. 50%. U mě je druhý VHS průměr. ()

Galéria (19)

Zaujímavosti (6)

  • Pracovní název filmu byl S-VHS. (Terva)
  • Natáčení probíhalo ve Frederick County v Marylandu. (Terva)

Reklama

Reklama