Reklama

Reklama

Šílená bejvalka

(seriál)
  • USA Crazy Ex-Girlfriend
Trailer 2
USA, (2015–2019), 41 h 52 min (Minutáž: 22–43 min)

Hrajú:

Rachel Bloom, Donna Lynne Champlin, Santino Fontana, Vincent Rodriguez III, Vincent Rodriguez III (a.z.), Vella Lovell, Gabrielle Ruiz, Pete Gardner (viac)
(ďalšie profesie)

Série(4) / Epizódy(62)

Obsahy(1)

Geniální právnička Rebecca Bunch pořád touží po Joshovi, který jí kdysi dal kopačky. Hodí proto celý New York za hlavu a vrátí se do Kalifornie, aby ho získala zpátky. (Netflix)

Recenzie používateľa nirvana91 k tomuto seriálu (2)

Série 1 (2015) (S01) 

Dosť uletený seriál, niekedy až pritiahnutý za vlasy, ale to sa podľa názvu dalo čakať. Je tu dosť seriálových cliché, ale len jedna posadnutosť, okolo ktorej sa to celé točí (a ja nechápem prečo Rebecca - nemáš oči? :D). Každopádne hudobné vsuvky sú topka! Rebecca je svojim spôsobom taká rozkošne otravná ako aj Jess v New Girl (som sama, kto vidí túto podobnosť?). Prvá séria bola čistý binge-watching. Sexy getting ready song! ()

Série 2 (2016) (S02) 

Hm, tak v tejto sérii sa nám veci poriadne zvrtli a už to tempo nenaznačovalo nič dobrého. Emory, Period Sex, Madge a Allegra, Friendtopia, Paula, Devil winds,  svadba... uvidíme, čo bude ďalej. Snáď už Rebecca príde na to, čo je pre ňu dobré - alebo aspoň čo pre ňu dobré nie je. ()

Reklama

Reklama