Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Texaská kráska Susan Wrightová (Sara Paxton) má, zdá sa, rozprávkový život - jej manžel Jeff ju zbožňuje, majú spolu dve krásne deti a sú obklopení rodinou a priateľmi. Lenže v roku 2003, po šiestich rokoch manželstva, sa rozprávka zrúti, keď je Jeff nájdený mŕtvy a pochovaný na zadnom dvore ich domu. Keď polícia obviní Susan zo spáchania plánovanej vraždy, okolie je v šoku. Susan údajne vlákala manžela do spálne, zviazala a následne pobodala nožom - mal dvesto bodných rán - a potom po sebe zahladila stopy. Jeffova rodina sa spamätáva zo zdrvujúcej správy a Susan začína pripravovať vysvetlenia na svoju obhajobu: musela Jeffa zabiť v pude sebazáchovy a ochrániť seba aj deti po mnohých rokoch fyzického i psychického týrania. Lenže prokurátor Kelly Siegler o jej obhajobe pochybuje a dôrazne vyhlási, že Susan je vypočítavá sociopatka s očami ranenej lane, ktorá využíva svoj vzhľad na to, aby v živote dostala, čo chce - napríklad aj milosť v prípade vraždy. (TV Markíza)

(viac)

Recenzie (34)

Kadas97 

všetky recenzie používateľa

No wow! Tak toto som nečakal. Ak sa toto naozaj tak dialo no tak to bolo zaujímavé v tom Texase. Texas má pech na brutálnych vrahov. Veta na konci filmu „Určitě si mně oblíbíte.“ hovorí za strašne veľa a dodá tomu úplnému záveru ešte čerešničku navrch. Tomuto filmu vôbec neuškodilo, že sa tam striedala normálna kamera s tou roztrasenou, ktorú inokedy neznesiem. Naopak pridávalo to na autentickosti. Celkový dojem pozitívny. 8 z 10 ()

Lukoboss 

všetky recenzie používateľa

Tady obsah zcela jasně přebíjí formu, protože je zajímavější samotná kauza a pátrání po tom, proč a jak se to stalo, než jak je to natočený a co tam vlastně hrajou herci. To je problém, když tady máme hodnotit film, že?! Ale když už jsme u toho, tak je poznat, že jde o TV formát, tudíž nižší rozpočet a prokazatelně nižší kvalita, než na jakou jsme zvyklí u velkoformátových snímků. Každopádně musím říct, že se mně líbil postupnej přechod nálady, která při sledování panovala - začátek je sladkej jak z červené knihovny, následně se začne projevovat teror ze strany manžela, až dojde k vraždě, kde si divák začne uvědomovat, že to nebude jen tak, no a následně závěr, kterej zase zvedá brutalitu ze strany manželky, takže se váhy vyrovnají. No, my nejsme soudci, takže se můžeme jen dohadovat a spekulovat, jak to vlastně bylo. P.S.: A vůbec není špatný si o tom něco přečíst na netu - jsou tam toho mraky! ()

Reklama

Arsenal83 

všetky recenzie používateľa

Film nemá víťazov, ani porazených. Je neutrálny, nestavia sa na žiadnu stranu, je skôr popisný, ako by súdil. Dobrý výber herečky, ktorá sa podobá na skutočnú kriminálničku, je základom pre celkom v pohode film, určený skôr nežnejšiemu pohlaviu. Domácu tyraniu je treba odsúdiť, avšak tu si človek presne nie je istý, ako to celé bolo. Preto je ťažké vysloviť záver i v rámci hodnotenia a nechávam to na priemer. ()

Dellamorte 

všetky recenzie používateľa

Výborne TV (ani vlastne nie) spracovaná ženská záležitosť, o žene a pre ženy. Film efektívne využíva súdny proces v kombinácii so sfilmovanými predošlími udalosťami , kedy vlastne obžalovaná obeť(!) stratila zbytok kontroly nad sebou samou. Sekvencie ( súdna sieň / postupný štartér na kill ) do seba zapadajú a navrch to má prokurátorský šmrnc. K tomu skvelé obsadenie a ak prirátam , že po dlhej dobe som videla a v originálnom znení počula báječnú Lisu (Cuddy/ Dr.House) Edelstein tak nemám prečo šomrať. NEODPORÚČAM ()

Terva 

všetky recenzie používateľa

Natočeno podle skutečné události. CITÁT - Proč se Suzan rozhodla pro vraždu, místo pro rozvod?.......... Vratka zpět, kdy se Suzan setkává z Jeffem je prostě nutností. Minulost až do současnosti. Až po samotný konec. CITÁT - Ty budeš jednou má smrt, krásko........ Velmi smutný příběh, plný emocí, násilí a zrady. Kdo je vlastně oběť? CITÁT - Šlo mi o holý život............ ()

Galéria (6)

Zaujímavosti (1)

  • Ve skutečnosti si po odsouzení Susan její 2 syny adoptoval Jeffův bratr. (Dlee)

Reklama

Reklama