Reklama

Reklama

Pár nenormálnych aktivít

  • Česko Pár nenormálních aktivit (viac)
Trailer 1

Když se konečně Malcolm rozhodně pověsit staromládenectví na hřebík a dovolí své přítelkyni, aby se k němu nastěhovala, netuší, kdo přivandruje s ní. Po pár podivných událostech se Malcolm s Keishou rozhodnou podivné aktivity natočit a zjistí, že Keishu posedl šílený duch. Malcolm povolá na pomoc kněze, aby ducha z Keishy vyhnal a zachránil tak jejich vztah a především Malcolmův sexuální život… (oficiálny text distribútora)

(viac)

Videá (5)

Trailer 1

Recenzie (394)

Guzo 

všetky recenzie používateľa

Bohužel promarnělý potenciál - asi nejvíc mi vadilo, že se v podstatě parodoval opravdu jen jeden film (nebo jsem si narážek na ostatní prostě nevšiml). V tu chvíli parodie tak nějak postrádá kouzlo, pokud není udělaná opravdu hodně dobře a to Haunted House bohužel není. Herecky zvládnuté dobře, ale scénář prostě celou dobu skřípe a potřeboval by o dost fórů obohatit. ()

Arsenal83 

všetky recenzie používateľa

Stupidita, ktorá sa každou scénkou snaží prekonať predchádzajúcu nechutnosť niečim ešte humusáckejším. Alebo sa niekto naozaj smial ako Afroameričan šuká plyšákov? Alebo ako jeho špatná žena prdí jak odporné prasa či serie na záchode? Alebo kadenie do urny? Tak gratulujem. Len pár frkov to vytiahlo z odpadu. ()

Reklama

Fiftis 

všetky recenzie používateľa

Prehliadka nevkusného humoru a miestami až tragických scén nám je ponúknutá už od úvodných minút a hoci som sa niektorým momentom dokonca naozaj aj zasmial, tak ako celok ma táto paródia skôr znechutila. Nič zvláštneho sa z filmu nevyšťavilo, aj keď Marlon Wayans drel zo všetkých síl. Na filme sa pracovalo v inom štýle, ako na Scary Movie a bolo to poznať. Každopádne takto sme len videli známy film v inom prevedení a s trochou zábavnými momentami. A Haunted House je nie dosť vydarenou paródiou na všetky tie found footage a ručnou kamerou čapované horrory, akých sa v poslednej dobe vyrojili mraky. Ja tento horrorový subžáner veľmi nemusím, ale pár tých filmov som už predsa len videl a myslím si, že zparodované tu boli dosť trápne a povrchne. ()

petero 

všetky recenzie používateľa

Scary Movie sériu mám rád a niečo podobné som očakával aj od A Haunted House ale paródia na sériu Paranormal Activity skrátka nedisponuje možnosťou sa odviazať až tak aby nebola len nezáživným blbnutím Marlona Wayansa s kamošmi v jednom dome s podpriemernými trademarkami ako sú prdenie pod perinou, srandovanie s vyčíňajúcim duchom v nahúlenom stave či fuckovanie vyhaňačov diabla. I keď sa snaží celkom dobre parodovať aj samotný found footage štýl, najzábavnejšie pôsobila scénka nakladačky plyšáka, proste nič čo by stálo za zmienku. ()

karlik4801 

všetky recenzie používateľa

Pár vtipů tipu komedie s Adamem Sandlerem, ale taky jde vidět debilita tipu Scary Movie. U pár scének jsem se opravdu pobavil, protože Pár nenormálních aktivit útočí na lidi, kteří se smějí každé debilitě. Marlon Wayans nestárne, stále je to sympaťák a film akorát vylepšuje. A Chip je skvělá postava. ()

Galéria (42)

Zaujímavosti (10)

  • Film prišiel do amerických kín 11. 1. 2013, čo bol pôvodný dátum premiéry konkurenčného snímku Scary Movie 5 (2013) ešte pred tým, ako ho presunuli na 12. 4. 2013. (S3MIR)
  • Film vznikl díky tomu, že Marlona Wayanse producenti neobsadili do nových dílu filmové série Scary Movie. Herec tak začal pracovat na tomto snímku. (Dlee)
  • Ve filmu je 2x noc číslo 11. (LERw!g)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bolo zmenené