Reklama

Reklama

VOD (1)

Je odhalena pravda o tom, proč se Fitz tak změnil. (Disney+)

Zaujímavosti (7)

  • Keď Fitz (Iain De Caestecker) hovorí Madam Hydre (Mallory Jansen), že sa Daisy (Chloe Bennet) nevzdá svojho príbehu, používa frázu „Nevertheless, she persisted" ("Napriek tomu, nevzdala sa"). Táto fráza bola často používaná počas pochodov na začiatku roku 2017 na protest proti obmedzovaniu ženských práv a vznikla ako výzva senátora Mitcha McConnella voči senátorke Elizabeth Warren, ktorá prehovorila na senáte. (Pat.Ko)
  • Nápis na tabuli, ktorý číta Agentka May (Ming-Na Wen) na sídle Hydra, hovorí: "V SPOMIENKE NA dvestosedemdesiatdeväť nevinných duší, ktoré prišli o život v Cambridgeskej udalosti. Zatiaľ čo zahynuli rukami zla, boj za spravodlivosť bude pokračovať navždy v ich mene." (Pat.Ko)
  • Počas reklám pred titulkami epizódy bola odvysielaná reklama na L'Oreal "Hydra" Genius Liquid Care, modré tekuté mydlo. (Pat.Ko)
  • Phil Coulson (Clark Gregg) dostáva od Hydry preukaz s menom "Jamie Flugelman". Slovník Merriam-Webster definuje toto priezvisko ako: 1. Vycvičený vojak, ktorý bol kedysi postavený pred rad vojakov na cvičení, aby slúžil ako model v ich cvičeniach. 2. Osoba na čele skupiny alebo hnutia. (Pat.Ko)

Reklama

Reklama