Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Hive se pokusí opět ovládnout Daisy. Protilátky, které se v ní vytvořily po Lashově zásahu, ji ochrání. Daisy s tím počítala a teď Hivea napadne. Její tlakové vlny na něj nestačí a on ji přemůže a zavře ve stroji. Mayová s Fitzem se dokážou dostat do stroje a osvobodit Daisy. Coulson plánuje, že umožní Hiveovi odletět, chce stroj přesměrovat do vesmíru a tam ho nechat vybuchnout. (TV Nova)

(viac)

Zaujímavosti (6)

  • Spoiler: Keď sa Dr Radcliffe (John Hannah) rozpráva s Aidou, na obrazovke počítača sa objavia iniciály L.M.D skôr, ako sa objaví náznak humanoidnej podoby. Vo svete komiksov Marvel je L.M.D skratka pre Life Model Decoy. Tony Stark (Robert Downey Jr.) sa o tom veľmi stručne zmieňuje v Avengeri (2012). (Pat.Ko)
  • Spoiler: V predchádzajúcej epizóde Coulson (Clark Gregg) ponúkol Lincolnovi (Luke Mitchell) miesto v tíme, ale Lincoln odmietol. Keď sa Mack (Henry Simmons) spýtal, čo má v pláne urobiť namiesto toho, Lincoln povedal: "Možno vidieť svet?" A potom, keď bol Lincoln s Hivom (Brett Dalton) v Quinjete, vo vesmíre Lincoln pozerá von a vidí Zem. (Pat.Ko)

Reklama

Reklama