Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Thanatomorphose je francúzske slovo, ktoré znamená viditeľné znaky rozkladu organizmu spôsobené smrťou. Rovnomenný film sleduje peknú mladú dievčinu, ktorá sa jedného dňa zobudí a následne zisťuje, že jej telo hnije zaživa. (sochoking)

Recenzie (132)

FromHell 

všetky recenzie používateľa

Veľmi slabý film ktorý je postavený celý iba na tom,že je naozaj nechutný.Neukojená,masturbujúca,polomŕtva a rozkladajúca sa holka nieje nič z čoho by som bol nejak nadšený,obzvlášť keď je film bez akéhokoľvek deja a takmer žiadnych dialógov.Podstatne lepší mi prišiel nedávno videný flick na tento spôsob Contracted ,ktorý mal aspoň hlavu a pätu. ()

playboxguest odpad!

všetky recenzie používateľa

Pipka, líná se i oblíknout, skomíravým tempem bloumá nahatá po bytě, je samá modřina, bleje, sere, onanuje, vypadá pod obraz, smrdí a mlátí do chlapa kladívkem. Furt dokola a takřka beze slov. A na to se mám vydržet přes hodinu koukat? Vždyť to je moje běžná kocovina. Ale já alespoň nemlčím, nýbrž sršívám dobrým ironickým humorem, když je mi nejhůř. 20% max, Contracted má na rozdíl od tohohle jak formu, tak zmiňovanej humor. ()

Reklama

misterz 

všetky recenzie používateľa

Nechuťáreň a hnus najvyšší. V podstate tu nie je žiaden dej, je to celé o ženskej, ktorá sa postupne rozkladá a hnije zaživa. Sem-tam sa síce mihne nejaký chlapík, nejaký ten sex, ale to je asi tak všetko. Aj atmosféra je priemerná, ale aj napriek tomu, no neviem.... ten hnus všetko prebije. Najdesivejšie na tom je to, že to ani nie je moc prehnané. V skutočnosti naozaj existuje jedna baktéria, ktorá dokáže niečo podobné (nie tak explicitne ako vo filme a človek zomiera omnoho skôr). Snímok určite nie je typický popcornový film, nedokážem si predstaviť, žeby ho premietali v kine a ľudia pri tom jedli pukance. To by bola iná sranda :). V každom prípade, je málo filmov s takým hnusom a preto je moje hodnotenie mierne nadpriemerné. 70/100 ()

EvilPhoEniX 

všetky recenzie používateľa

Pomalejší,ale hodně efektivní záležitost! Thanatomorphose se točí kolem mladé ženy Kayden Rose, která je neúspěšná sochařka, žijící o samotě ve svém apartmánu. Jednoho dne se jí z ničeho nic začnou tvořit modřiny, jak na tváři tak po těle,začíná mít intenzivní,erotické sny a pokaždé,co se probudí její stav se dvojnásobně zhorší. Místo toho, aby navštívila nemocnici, se uzavře ve svém bytě a hnije,rozkládá se,zažívá utrpení!! Hodně depresivní,hodně nechutné,hodně silné a znepokojivé,že to předčilo snad vše, co jsem doposud viděl! Pecka ve svém žánru ! 80% ()

Silviaxx 

všetky recenzie používateľa

Mala som to tušiť, že pozerať toto na noc nie je práve najšťastnejší nápad. Do zbierky mi práve pribudol ďalší snímok, ktorý dosahuje extrémne hranice hnusu. Ak som k iným filmom písala, že boli hnusné, špinavé a neviem aké, tak som ešte netušila, že existuje Thanatomorphose. Veľmi efektne vydarené, miestami až tragikomické a dokonca ani tých 96 minút pre mňa nepredstavovalo problém, keďže som sa nevedela dočkať kam až tento film je schopný zájsť. A bolo to jednoznačne ďááááleko za hranice. Jednoducho hnus. Metafora v podobe telesného rozkladu, keď je človek absolútne nenaplnený a bohapusto prázdny je perfektná. Odporné šialenstvo. ()

Galéria (16)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bolo zmenené