Reklama

Reklama

Pekelná jazda 3

  • Česko Jízda do pekel 3 (viac)
Trailer

Obsahy(1)

Rusty Nail (Ken Kirzinger), pomstychtivý vodič kamióna so záľubou v cudzom nešťastí a utrpení, znova rozbieha svoje zvrátené chúťky na najvyššiu rýchlosť. Keď sa niekoľko mladých amatérskych jazdcov rozhodne skrátiť si cestu na automobilové preteky Road Rally 1000, nevedomky rozpútajú desivú nočnú moru. Náhodné stretnutie s Rustym pre nich znamená smrteľné nebezpečenstvo, pretože psychopat každú svoju ďalšiu obeť prenasleduje, ponižuje a mučí s nekontrolovateľným potešením. (TV JOJ)

(viac)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (78)

Havaj8 

všetky recenzie používateľa

Z Rustyho Naila se pomalu začíná stávat kult. Ale po těch dvou dílech mi to příjde čim dál nudnější. Ono jako lehce to obměnit je o ničem, ty různý druhy smrtí, dejme tomu original, taky se dozvíme jakej je Rusty hacker a jak se svejm obětím dostane na kobylku, ale celkově je znát, jak moc to je amatérský. ()

Falko 

všetky recenzie používateľa

Priznam sa, ze jednotku JOY RIDE (2001) s Paulom Walkerom, ale ani dvojku som nevidel a rovno som sa pustil do trojky. Predpokladam, ze tieto filmy nemaju nejaky suvisly dej. Vyvrazdovacky su neskutocne brutalne, az takto som to necakal, akymi napadmi prisli tvorcovia s tym, ako zabijat ludi. Nebolo to nudne, ale zase ani nic vynimocne, myslim, ze atmosfericky WOLF CREEK (2005) ma bavil trosku viac, pretoze tam bolo viac napätia aj napriek blbym spravanim sa postav vo filme, ale to gradujuce napätie som si tam vychutnaval. V tomto filme to bola len otazka casu, kedy si obete vrah najde, aj keby sa vyparili a potom uz som len cumel, co ten s nimi robil. ()

Reklama

TomX2 

všetky recenzie používateľa

Joy Ride 3 sa mi z celej trilógie zdal najslabší. Príbeh a nápad v tomto filme mi zo všetkých dielov prišli najmenej rozvinuté, dej veľmi nudný a pomalý a scenár bez nápadu. Vzhľadom k tunajšiemu hodnoteniu (53%) sa musím odhodlať k opakovanému pozretiu, no to bude ďalší čas utratený dlhým nutkaním. ()

misterz 

všetky recenzie používateľa

Kvalitou podobné jednotke, len tu sa skôr autori zamerali na brutalitu a efektné mordovačky a upustili od psycho dusnoty napínavého prenasledovania. Rusty už neprenasleduje, ale všetko si zariadi tak, aby vtáčatká prišli k nemu samé :). Vraždy sú naozaj efektné a krvavé, hlavne tá prvá. Dosť mi vadilo, keď sa na konci z Rustyho stal vlastne terminátor, ale to bolo asi kvôli štvorke. Aj tak to však išlo urobiť inak, koniec teda z celkového dojmu hodne ubral, tam sa mohlo na scenári ešte popracovať. Čistý priemer. 60/100 ()

maddy 

všetky recenzie používateľa

Joy Ride 3 alebo v súčasnosti najzbytočnejšia hororová séria. Rozvádzať pôvodný Joy Ride do celej trilógie mi príde ako úplne scestný nápad. Už prvý film bol v roku 2001 len ťažko priemernou jednohubkou, ktorá ťažila akurát z toho, že v nej účinkoval v tom čase práve „Rýchlo a Zbesilo“ preslávený Paul Walker. Nasledujúce video-pokračovanie som pre istotu vynechal a trojka, ktorá sa ku mne dostala skôr omylom. Na starosti ju má Declan O'Brien - režisér takých „skvostov“ ako Sharktopus, Cyclops alebo Rock Monster, ktoré ma odrádzajúcu už len svojimi názvami, niežeby som sa na tieto filmy okupujúce na CSFD čierne farby ešte nebodaj pozeral. A áno, ten O'Brien, ktorý skazil tretím, štvrtým a piatym pokračovaním už aj sériu Wrong Turn. Takže čo od Joy Ride 3 chcieť? Čakal som síce oveľa väčšiu tragédiu, ale žeby tu bolo o čo stáť. Zase len dementné postavy, žiadne napätie, lacný vizuál. Tento krát sa podarilo akurát celkom výživné gore, takže aspoň tie úmrtia stoja za to. Ale to je málo, sakra málo! Keď si O'Briena porovnám s McLeanom, ktorý sa rokmi medzi Wolf Creek 1 a Wolf Creek 2 zlepšil po každej stránke, tak z toho O'Brien vychádza ako totálny looser, ktorý točí stále tie isté blbosti, bez akejkoľvek ambície sa aspoň trocha zlepšiť ...v čomkoľvek. ()

Galéria (10)

Reklama

Reklama