Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Snívalo sa Vám včera o popolníkoch? Chcete vedieť do akého nálevu naložiť neverného manžela? Máte od hladu vidiny a neviete ich vysvetliť? Náš tím skúsených odborníkov vám poradí v každej životnej situácii. Haló je telefonická show plná zábavy v podaní známych aj nových tvárí slovenského humoru. (oficiálny text distribútora)

Recenzie (61)

Marek1991 odpad!

všetky recenzie používateľa

Som veľmi sklamaný. Mnohí z účinkujúcich robili kedysi veľmi trefnú satiru na rôzny konzumný odpad, či na politiku a svet okolo nás. Dnes sa za peniaze zapredali do relácie nulovej úrovne. Už len jej vysielací čas okolo polnoci a vysielanie komerčnou televíziou o niečom vypovedá. Má to byť zosmiešnenie rôznych živlov, ale vôbec to nie je vtipné, dokonca nechápem tých, čo sa na tom zabávajú, je to jednoduchší humor pre jednoduchších ľudí podľa mňa to, ako sa to snaží intelektuálne tváriť, je podľa mňa menšia chyba, lebo to také vôbec nie je. Dokonca som mal pocit, že sa to tentokrát snaží zosmiešniť úplne opačnú stranu ako tam vystupujúci komici pôvodne robili. Je to trapas. Podľa mňa zažívame vo svete nielen krízu hospodársku, či dlhovú, no najmä morálnu, ale aj krízu skoro vo všetkých oblastiach života a o umelcoch to platí tiež. Kam sa uberá naša komediálna scéna nevedno, ale toto je zlý smer, všetko mi to začína pripadať umelo, jednoducho a trápne, nevravím, že trapasy sme nemali aj v minulosti, ba naopak dobrého bolo skoro vždy ako ihiel v kope sena, ale dnes tam aj tie výnimky chýbajú. Veštenie na našich obrazovkách je trapas, ale toto tiež. Ja už naozaj neviem, naši umelci mi radosť neprinášajú, robia lacné veci, myslím obsahovo, kedy sa to zmení nevedno, palicu nad nimi zlomiť nechcem, aj keď nad konzumom, komerciou a kapitalizmom som ju už zlomil, lebo tú ich bezduchosť som zistil dávnejšie. Poviem iba, že toto nie je správna cesta. ()

borec999 

všetky recenzie používateľa

Ešte predtým než koncept SOS preniesol Dangl do Markízy (Kredenc) skúšal to na Jojke. A myslím si, že to dopadlo veľmi dobre, minimálne sa Slováci dozvedeli o novšej generácii komikov ako Šoko Tabaček, Lujza Garajová Schrameková, ale hlavne Michal Kubovčík (ktorý mi tu utkvel jednak ako Hesso Jašterák, ale aj ako brilantný Emil Horváth ml. ktorého si strihol s veľkou chuťou). Nie všetky gagy a scénky sú vtipné, ale pri paródii je hranica medzi trápnosťou a geniálnosťou veľmi tenká, takže tých pár ktoré mi nesadli ľahko prepáčim. Pre mňa slabších 5*, pretože mám pocit že Haló bolo o dosť vtipnejšie než Kredenc. PS: obľúbené relácie: Pexesuálna poradňa Hessa Jašteráka, Hudobná cti netratí, Páli nás v tom, Žena to nie je len mozog, Les je sviňa, Literárne okienko, Hudobná pohľadnica, Burlivý Burčiak, Dusná Srieň, Trenda. 90% ()

Reklama

Fujara777 

všetky recenzie používateľa

ÁNO: Michal Kubovčík je v mojich očiach hviezda tohto projektu. Pre mňa omnoho lepšie než SOS. NIE: Mierne sklamaný som Jurajom "Šokom" Tabačkom. To, čo perfektne funguje na divadelnom javisku vo formácii 3T, už menej funguje s ostatnými členmi osadenstva v Haló, resp. nefunguje to vždy. Inak, skeč šou - pre mňa niektoré scénky absolútne nepochopené a nevtipné. ()

kobras5 

všetky recenzie používateľa

Pořad, který se sebevíc může snažit o to být vtipný, ale šance tu je minimální, aby uspěl, každopádně pokud člověk bude sledovat pouze ty části, které ho zajímají, pak pořad určitě má co do sebe. V roce 2013 jsem viděl všechny vysílané díly, co doposud běželi a nejlepší je skutečně Věštění z pexesa a pro mě srdcovka Les je sviňa. Zbytek je na čistý odpad. 20%. ()

oasismanik 

všetky recenzie používateľa

Ale zasa...nie je to najhoršie. edit: upravujem na 4 hviezdičky, ono to je tak strašne debilné a trápne, až je to vtipné...tzv. český a slovenský humor ala partička, sos, tele tele. Navyše to pozerám v archivoch, čiže môžem preskočit tie časti, ktoré su už iba trápne a absolútne nevtipné ako Borka, bača Imro atď. Jednoznačne vyniká Hesso Jašterák a Duša na Tanieri ()

Galéria (5)

Zaujímavosti (2)

  • Pôvodný zámer bol urobiť reláciu, ktorá by parodovala výlučne veštenie. (PATWIST)
  • Rozmýšľalo sa nad názvami Veštiareň, Orákulum alebo Bludy. (PATWIST)

Reklama

Reklama