Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Snívalo sa Vám včera o popolníkoch? Chcete vedieť do akého nálevu naložiť neverného manžela? Máte od hladu vidiny a neviete ich vysvetliť? Náš tím skúsených odborníkov vám poradí v každej životnej situácii. Haló je telefonická show plná zábavy v podaní známych aj nových tvárí slovenského humoru. (oficiálny text distribútora)

Recenzie (61)

kobras5 

všetky recenzie používateľa

Pořad, který se sebevíc může snažit o to být vtipný, ale šance tu je minimální, aby uspěl, každopádně pokud člověk bude sledovat pouze ty části, které ho zajímají, pak pořad určitě má co do sebe. V roce 2013 jsem viděl všechny vysílané díly, co doposud běželi a nejlepší je skutečně Věštění z pexesa a pro mě srdcovka Les je sviňa. Zbytek je na čistý odpad. 20%. ()

SheenaStaley odpad!

všetky recenzie používateľa

Už ani neviem, čo k tomuto druhu relácií povedať.... zase raz to isté ako sme už stokrát videli a úroveň sa stále znižuje geometrickou rýchlosťou.... Fakt neuveritelné.... Nechcene som to musela pozerat dohromady asi desat minut(nepočitam tri- a to fakt neprehanam- reklamy medzi tým) a fakt sa nestačím čudovať ()

Reklama

unclejack odpad!

všetky recenzie používateľa

Veľmi slabý odvar SOS. Herci v Haló sa snažia robiť inteligentný humor a spoločenskú paródiu, ale ich snaha je skôr zúfalá ako vtipná. Prvá chyba - scenár je nuda. Druhá - relácia nebaví ani samotných hercov, ktorí sa tak úporne snažia zabaviť diváka až sa im to vymyká spod kontroly. Tretia chyba - našablónované postavy, ktoré herci vydávajú za paródiu skutočných účinkujúcich na tv a mýľne ich považujú za vtipných. Haló sa príliš snaží vyzerať ako brat SOS a k tomu pridáva aktuálnu televíznu paródiu. Otázkou zostáva, či je ponúkaná paródia dostatočne vtipná - bez čierneho humoru sa jednoducho parodovať nedá a tvorcovia Haló sa mu snažia zjavne vyhnúť. ()

majec4 odpad!

všetky recenzie používateľa

Takto asi vyzera dno humoristickej sceny. Sem tam sa vsak pritrafi nieco vtipne a vtedy sa da pousmiat. Neni to vsak typ programu, ktory by som cielene vyhladaval a celkovo to vyzera velmi tupo. Na Slovensku sa uz zabudlo ako sa robi kvalitny humor. Kde su casy Lasicu a Satinskeho?? Zvladal som este politicku satiru spred par rokov, ale toto je uz fakt ubohe. Dangl sa asi boji, ze by ho prestali tie nase trapne TV vysielat, tak sa znizuje k takymto projektom. FUJ!!! ()

borec999 

všetky recenzie používateľa

Ešte predtým než koncept SOS preniesol Dangl do Markízy (Kredenc) skúšal to na Jojke. A myslím si, že to dopadlo veľmi dobre, minimálne sa Slováci dozvedeli o novšej generácii komikov ako Šoko Tabaček, Lujza Garajová Schrameková, ale hlavne Michal Kubovčík (ktorý mi tu utkvel jednak ako Hesso Jašterák, ale aj ako brilantný Emil Horváth ml. ktorého si strihol s veľkou chuťou). Nie všetky gagy a scénky sú vtipné, ale pri paródii je hranica medzi trápnosťou a geniálnosťou veľmi tenká, takže tých pár ktoré mi nesadli ľahko prepáčim. Pre mňa slabších 5*, pretože mám pocit že Haló bolo o dosť vtipnejšie než Kredenc. PS: obľúbené relácie: Pexesuálna poradňa Hessa Jašteráka, Hudobná cti netratí, Páli nás v tom, Žena to nie je len mozog, Les je sviňa, Literárne okienko, Hudobná pohľadnica, Burlivý Burčiak, Dusná Srieň, Trenda. 90% ()

Galéria (5)

Zaujímavosti (2)

  • Pôvodný zámer bol urobiť reláciu, ktorá by parodovala výlučne veštenie. (PATWIST)
  • Rozmýšľalo sa nad názvami Veštiareň, Orákulum alebo Bludy. (PATWIST)

Reklama

Reklama