Reklama

Reklama

Anderov rebriňák

(relácia)
Talk-show
Slovensko, 1998, 45 min

Réžia:

Karol Spišák

Účinkujú:

Ján Pisančin

Obsahy(1)

Zábavná šou známeho ľudového zabávača Andera z Košíc, vlastným menom Jána Pisančina.  V obľúbenej zábavnej relácii sa môžete tešiť nielen na kvalitnú ľudovú hudbu, no predovšetkým na množstvo nezabudnuteľných vtipov sympatického košického ľudového zabávača Andera v neodmysliteľnej flanelovej košeli, saku a svojskom širáku, ktoré prednáša s nezameniteľným východniarskym prízvukom. Divákom však nepochybne najviac utkveli v pamäti jeho nesmrteľné historky „zo života“, ktorých hlavnými hrdinami sú okrem samotného zabávača Andera aj jeho najlepší kamarát Piťo a manželka Erža! (oficiálny text distribútora)

(viac)

Recenzie (11)

MM_Ramone odpad!

všetky recenzie používateľa

Dávno pred tým ako východ našej republiky mediálne preslávili svojimi excentrickými televíznymi výstupmi manželia Mojsejovci, tak tam dlhé roky pôsobil iný podivný exot. Ján Pisančin alias Ander z Košíc sa snažil baviť svoje okolie tým, že hovoril východniarskym dialektom jeden vtip za druhým a toto jeho tliachanie bolo prekladané hudobnými vložkami nejakej amaterskej, krčmovej dychovky. Vtipy boli trapné a hudba úplne mimo môj vkus. Takže odpad! ()

borec999 odpad!

všetky recenzie používateľa

Nezbudnuteľná relácia. Ján Pisančin v najotrasnejšom klobúčiku v Slnečnej sústave predstierajúc že je opitý  so silným východniarskam akcentom a nárečím rozpráva neuveriteľne trapné a zlé vtipy ľuďom sediacim v krčme. Karafa vína na stole (a ďalšia v krvnom obehu) je povinnosť, ak sa chcete na vtipoch zabaviť (ako napr. diváci spolu s Anderom vo vysielaní). Pre tých triezvych pri televíznych obrazovkách je to však na nevydržanie. Alebo teda, aspoň pre mňa určite bolo. Trapnosť na n-tú. 0% ()

Reklama

GILLWANDER 

všetky recenzie používateľa

Anderov východniarsky humor mi nikdy nič nehovoril. Neviem čím to bude ale určite nie kvôli tomu, že som zo západu. Jednoducho je to šašo v trápnom klobúčku a každý tretí mu žere tie jeho nevtipy...20% ()

Martin741 

všetky recenzie používateľa

Drahi odpadisti, jednohviezdickovi uzivatelia, lokalne nazorove autority, militantni katolici, nasrane feministky a podobna chamrad a svoloc. Na rozdiel od familie Mojsejovej bol Anderov rebrinak minimalne o 2 stupne vyssie nez spominana rodinka s ich reality sou. A to z jednoducheho dovodu. Clovek mohol po praci dat si v klude kavicku, zapnut TV a nechat sa unasat tymito vtipmi, ktore su navyse hovorene miestnym dialektom. A tie vtipy boli vyborne, akurat uroven relacie trochu kazila dychovka. Ale ked ju clovek nejako obiede pretrpel, a sustredil sa len na smiesne historky Andera /vyborny Jan Pisancin ....../, dalo sa to zniest bez vacsej ujmy na zdravi. A ked to porovnam s Krajickovou relaciou Repete /to bol uz fakt hnoj ....../, tak toto je tak u mna za 69 %. Znesitelny priemer, tak na urovni Slunce, Seno jednicky. ()

Marek1991 

všetky recenzie používateľa

Legendárny program, priam východniarska bláznivosť s veľa vtipmi, ktoré boli zlé, priemerné ale aj skvelé a do toho dosť divná hudba, taká polodychovka, taká krčmová zábavka, ale inak sa to celkom dalo. Žiadny mimoriadny program, ale pamätný a svojský. ()

Galéria (1)

Reklama

Reklama