Reklama

Reklama

MasterChef

(relácia)

Obsahy(1)

Najväčšia svetová kuchárska šou MasterChef prvýkrát vstupuje na Slovensko a do Česka! Vášeň pre jedlo, odvaha, talent a odhodlanie zmeniť svoj život – to sú základné vlastnosti tých najlepších slovenských a českých amatérskych kuchárov, ktorí budú týždne pod dozorom odborníkov z oblasti gastronómie bojovať o titul MasterChef. Fenomenálnu kulinársku show moderuje známa modelka a milovníčka varenia Daniela Peštová. (oficiálny text distribútora)

(viac)

Recenzie (281)

akisha odpad!

všetky recenzie používateľa

Viděla jsem jeden díl a byla to jedna z největších hovadin, co za dlouhou dobu zabloudila na TV. Všechna ta ultra trapná dramatická hudba a serious faces porotců a debilní hlášky, jako kdyby snad všichni zápasili v Coloseu o život, ale omyl, oni tam JENOM VAŘÍ, proboha. Jde úplně o hovno. Strašná debilovina, urážka mozku a tak všelijak podobně. Nehledě na to, jak většina bab si ani ty vlasy do culíku nedá, člověk úplně vidí, jak jim padají do jídla. Netuším, jestli je UK originál lepší a ani to nechci vědět, ale tohle, to je teda děs! ()

Zeck odpad!

všetky recenzie používateľa

Neskutečně trapní porotci, kteří pravděpodobně do zblbnutí čuměli na originální verzi MasterChefa s Kondomem a pak se ho snažili co nejlépe zahrát v této sračce od Novy. Na tomto pořadu překvapivě nejsou nejtrapnější kuchaři s jejich sračkovitými žrádly, které přišli ukázat do televize, ale právě ti tři kašpaři jejichž pokusy o drsnost a přísnost působí tak směšným dojmem, že se celý pořad stává nekoukatelným. Pokud totiž tři no name idioti nabudou dojmu, že celý pořad je vlastně jenom o nich a ne o těch lidech a jejich receptech, stojí pořad většinou za hovno, pokud nejste Gordon Ramsay ale nějaký šašek, který ho kopíruje. Začněte dělat pořady s automechaniky, tento trend, že snad každý debil s vařečkou v této zemi má vlastní pořad, je nesnesitelný! 10% ()

Reklama

slatkac odpad!

všetky recenzie používateľa

Tři namyšlení nagelovaní postižení kokoti co si hrajou na Pohlreicha sedí za stolem a čekají, až jim nějaký amatérský kuchař donese blivajz který navařil, aby s ním pak mohli mrdnout o zem a říct mu, že se to totálně nedalo žrát, protože do svíčkové se dává solamyl. Hlavně že sami dokázalý velký hovno, ale kritizování jim jde. Jestli si mám vybrat tohle, nebo konkureční Recept na bohatství, volím kulku do hlavy. ()

corona odpad!

všetky recenzie používateľa

Netuším čo tí traja páni také úžasné v živote dokázali, keď sa tým stále musia chváliť (veľa ľudí je dobrých v tom čo robia a nie sú kvôli tomu kreténi), ale ani to ich neoprávňuje sa správať ako debili. MasterChef je obyčajná Superstar, kde miesto amatérskych spevákov vystupujú amatérski kuchári, samozrejme je to okorenené pár psychopatmi a stratenými existenciami a celé sa to tvári akoby šlo niekomu o život. ()

Dellamorte

všetky recenzie používateľa

Ahoyte, to som zase Ja. Rodičia ma nechali osamotenú a odbehli niekam , no už sú mesiac pá. Zabudli ale navariť. Kuchárske knihy sa Mi rozpadli v rukách a týždeň som musela plašiť mole / mole Mňa. Povedala som si" od čoho je TV ? ".So šťastím, ktoré Ma nedokáže opustiť, som trafila túto trefnú trefku. Z porotcov Ma prešiel hlad. Ten blond štek českej výroby s hlasom , akoby mal silný piercing ( kladka, reťaz z Yamahy , koleso z Hummera ),ten toho nakecá, až zabúdam na hlad. Relácia si Mi veľmi páči aj keď som hladná ako divááák.A je fayn že už viem ako naložiť s jedlom ak Mi rozbije predposledný chuťový pohárik. Mám však malý kôš. A teraz hádaj, kto je tam najväčší čávo - predsa ten bezpohlavný slováčisko, ako z podTATIER. Ide z neho strach a keď ho zbadala Moja Border kólia musela som jej dať prášky.Som fascinovaná kde tie figurínky berú ( aj ujo Habera prispel svojou prepotrebnou polovičkou ). Snáď niečo ukuchtím, kým sa naši vrátia, potom im nenápadne pustím US formát, alebo nejaký Gorefest. Snáď sa to celé zmení. Vlastne ani nemyslím, tu vysoko v horách máme len bylinky ( aj liećivé ) ale ani tie by nepomohli porote , ako ani programovému riaditeľovi a najsledovanejšej televízii už vôbec. Čo už, v upútavke horia pikantné ohne, aspoň sa zohrejem, kým sa vrátia rodičia. Majte sa, ešte sa ozvem, či xcete alebo ee. ()

Galéria (11)

Zaujímavosti (5)

  • Více než sto kuchařů-amatérů z celého světa se stalo po účasti v show úspěšnými profesionály v oblasti gastronomie. [Zdroj: reality-show.panacek.com] (hippyman)
  • Kuchařskou show MasterChef měla původně vysílat pouze Markíza ve slovenské verzi, nakonec se k ní ale přidala i Nova a vznikl společný česko-slovenský projekt. [Zdroj: digizone.cz] (hippyman)
  • Show se vysílala již ve třech desítkách zemí světa. Například v Británii, Francii, Řecku nebo Indonésii se stala jedničkou ve sledovanosti. V Austrálii nebo Izraeli se stala dokonce do t0 dobz nejsledovanějším pořadem v historii. [Zdroj: reality-show.panacek.com] (hippyman)

Súvisiace novinky

Podzimní televizní boj

Podzimní televizní boj

13.08.2012

Skromný český televizní píseček se dočká zanedlouho dalšího boje o sledovanost, především na poli komerčních seriálů. Dvě nejsilnější komerční televize vsadily na školní prostředí (TV Nova seriálem… (viac)

Reklama

Reklama