Reklama

Reklama

The Punisher: Dirty Laundry

Celý film

Krátky film o komiksovej postave Punishera, ktorý sa rozhodne potrestať gangstrov za ohrozovanie prostitútiek a týranie malého chlapca. (toi-toi)

Videá (1)

Celý film

Recenzie (401)

Fr 

všetky recenzie používateľa

,,ZKURVENÝ ZVÍŘATA“..... /// Když se bílej chlap připlete do ,,záležitosti“ těch černejch (na tohle ani nemysli! )Thomas Jane a jeho příspěvek k tématu, že svět nemusí za každou cenu dospět k záhubě. Krásně brutální, poučný, ale krátký! Ovšem v takovýhle ,,Bakalářský“ stopáži bych zřejmě dokázal ohromit i já. Nevěříte? (Dejte mi k dispozici 5 vopálenejch, sirky, trochu…)/// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Zjistím, že s lahví ,,Jacka“ se dá udělat pěkná paseka (a taky s pistolí, nožem, …). 2.) Thx za titule ,,Serpent“. /// PŘÍBĚH *** HUMOR ne AKCE *** NAPĚTÍ * ()

FanKalEl 

všetky recenzie používateľa

Celkom vydarený krátkometrážňak so sympatickou brutalitou a ten ost z dark knighta sa tam aj celkom hodil ale to už rovno tam dokolečka mohli hráť toto čo vlastne vystihuje celý film !! :D https://www.youtube.com/watch?v=22mduGkxeEE Stručne by som to zhrnol tak že tento krátky filmík ma prinútil si konečne pozrieť sériu Punishera. (100%) ()

Reklama

bartias 

všetky recenzie používateľa

Thomas Jane si zopakoval roli Punishera v krátkém "fanouškovském" filmu natočeném pro Comic-Con International 2012. Příběh a stylizace jsou asi tak stejně veselé jako hudba z Temného rytíře. Krve, otevřených zlomenin a násilí vůbec je tady víc než ve všech třech filmových Punisherech dohromady. Bonus? Ron Perlman ve vedlejší roli. Dirty Laundry dobře vystihuje nesmiřitelnost hlavního hrdiny a děj se i na malém prostoru odehrává ve velkém stylu. ()

kaylin 

všetky recenzie používateľa

Přesně takového Punishera si lidé zasluhují. Drsňáka, co pořádně láme kosti, střílí a mládí, a když už to dělá, tak u toho stříká strašně moc krve. Zároveň v sobě má ale něco, co je nepřekonatelně přitažlivé. Varianta spravedlnosti, která by mohla být funkčnější než spravedlnost skutečná. Thomas Jane ukazuje, že pro tuhle roli byl dobře vybrán. ()

BrooksW.Here 

všetky recenzie používateľa

"You know the difference between justice and the punishment?" _____________ Tak tu sa naozaj nedá asi nič vytknúť... Atmosféra a napätie perfektne gradujú až do samotného finále, scenár je jednoduchý, ale zároveň premyslený, vďaka čomu tu nemáme ani jednu zbytočnú alebo nudnú scénu a Punisher je v podaní Thomasa Janea naozaj výborný (ale aj tak sa Jonnymu Bernthalovi už nikdy nikto nevyrovná). Najlepšie na tom všetkom je to, že jednej fľaške Jacka Danielsa vďačíme za perfektne nadupanú, akčnú sekvenciu, ktorá sa ľahko vyrovná aj svojmu mladšiemu bratovi. Na pomery nízkorozpočtového filmu sa jedná o naozaj slušné prekvapenie... PS: Peknú úlohu si tu strihol aj Ron Perlman, potešilo ma, že som aspoň jedného herca v tomto kraťase poznal 😅. ()

Galéria (7)

Zaujímavosti (5)

  • Fľaša, ktorú má Frank Castle (Thomas Jane) v ruke je whiskey Jack Daniels. Vo filme môžeme vidieť, že za ňu dáva predavačovi v obchode (Ron Perlman) 40 dolárov, totižto v USA skutočne stojí od 30 do 40 dolárov. (Odpocivadlo)
  • Frank Castle (Thomas Jane) má na nárazníku auta nálepku, na ktorej je nápis – “My Child is an Honor Student“. (ČSFD)
  • Herec Thomas Jane si zopakoval komiksovou postavu od Marvelu Punishera již podruhé. Stejnou postavu ztvárnil již ve snímku Kat (2004). (tyzmrde)

Súvisiace novinky

Spy Hunter našel režiséra, ztratil Rocka

Spy Hunter našel režiséra, ztratil Rocka

27.09.2012

Ten totiž zřejmě vyrazí na lov démonů. Ale popořadě. Studio Warner Bros. se už několikrát pokoušelo rozjet filmovou adaptaci stařičké videohry Spy Hunter. O režii se zajímali třeba John Woo či Paul W… (viac)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bolo zmenené