Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Pomsta bude sladká! Po sérii zlých skúseností s mužmi, na ktorých konci stojí aféra so ženatým mužom a prepadnutie v zadnej uličke po noci strávenej opíjaním sa v nočnom klube sa v Shae (Danielle Panabaker) niečo zlomí. Keď sa porozpráva so svojou kolegyňou Lu (Nicole LaLiberte), nájde skvelý spôsob, ako sa zbaviť vlastnej frustrácie. Lu je totiž radikálna feministka a zároveň vražedkyňa, ktorej obeťou sú výlučne zástupcovia opačného pohlavia. V rámci svojej "kariéry" si dokázala poradiť aj s policajtom. Shae a Lu sa vydávajú na víkendový výlet, kde sa jednoduchým a smrtiacim spôsobom vysporadúvajú s opačným pohlavím. (bjjoba)

(viac)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (15)

Morholt odpad!

všetky recenzie používateľa

Baise-moi ultralight. Takže skoro bez krve, bez šukání a samozřejmě bez Karen Lancaume. Ne že bych krev a šukání vyžadoval, ale pokud někdo točí film, jehož ústředním motivem je znásilnění a pomsta v režii dvou vyšinutých krav, byly by tyhle dva atributy na místě. Kor když nemáte k ruce ani jednoho herce zralýho zahrát aspoň na dětský besídce. Úplná zbytečnost. ()

Zl0 

všetky recenzie používateľa

Už dávno ma nezanechal nejaký film s tak zmiešanými pocitmi. Tú zatrpknutú šialenú kravu nenávidiacu všetko čo má penis som nemohol ani cítiť a hlavná hrdinka bola doslova neuveriteľná v tom najhoršom zmysle slova. Psychika tej postavy sa menila s každou scénou. Klasický revenge príbeh tiež nič nového a klišé koniec si to tak veľmi pýtalo nemať, že ho tam asi naschvál dali aby urazili diváka čo by ten film mohol mať rád. Na druhú stranu to malo akúsi magickú atmosféru aj vďaka skvelej hudbe, zaujímavým prechodom medzi scénami a celkovo ma to bavilo. Hovadina.. ale dobré to bolo. ..hmm ()

Reklama

pornogrind 

všetky recenzie používateľa

Jedná se o tak trochu netradiční rape & revenge. Asi chápu co tím chtěl " básník " říct, ale zvolil na to ( pro mě ) blbou formu. Děj měl být víc propracovanej a charaktery postav líp propracovány aby to mělo ten kýženej efekt. Absence násilí by nevadila. Spíš mi vůbec nesedlo obsazení hlavních ženských postav. Kamera byla toporná a hudební doprovod taky za moc nestál. Jediný co mě potěšilo byla účast Andrew(a) Howard(a). Sice se jedná jen o párminutovej štěk, ale zase jde o roli která je pro Howard(a) né až tak typická. Zkrátka a dobře není to takovej hajzl jak v jeho ostatních filmech. Jinak mě tenhle kousek moc neoslovil. Nápad dobrej, ale zpracování je mizerný. Slabší 2 hvězdy. ()

xzajox 

všetky recenzie používateľa

Celkový dojem: "prehnaná hovadina". Občas veľmi nepríjemné (keď sa chystajú už už vraždiť), občas celkom milé, občas pochopiteľné a inokedy zasa absolútne nepochopiteľné. Nepoviem - znásilní, tak nech ho dosekajú. Ale vraždiť len za nadržaný pohľad? Alebo za rozchod? Pritom policajt aj starší chlap mal rodinu... to tým kravám nevadí, čo tým deťom spôsobia? Neboli to top-chlapi, ale vražda je trochu moc. Tá (krajšia) krava to nakoniec pochopila, keď umrel úplne nevinný chalan a spravila to, čo mala hneď v polovici. Dosť divné boli niektoré reakcie (ako Shae reagovala na prvú vraždu v byte... WTF? alebo málo kriku pri mučení). Čo sa týka kladov, tak na B-čko to bolo celkom "uhladené" (ako vraví G.Stobbart) a malo to celkom správnu atmosféru. No nakoniec dávam len 2* - 40% ()

George Stobbart 

všetky recenzie používateľa

Pomerne uhladený, moderný rape & revenge o dievčati, ktoré je zničené z rozchodu a večer sa rozhodne zabaviť s kolegyňou. Skončia u neznámych chlapíkov, z ktorých ju však jeden neskôr znásilní. Rozhodne sa to nahlásiť na polícii, no keď je očividné, že jej nemajú záujem pomôcť, kamarátka sa rozhodne získať zbraň a vezmú veci do vlastných rúk. Dnes to už síce nie sú tie staré dobré, brutálne rape & revenge kúsky, čo nútili divákov odvracať pohľad, ale ide skôr o krimi-thrillerové podanie, ktoré priveľa explicitného násilia neponúkne, čo však našťastie neznamená, že by išlo o zlý alebo nudný film. Vyznenie je nepríjemné, atmosféra depresívna, psychologický teror nepopierateľný, hlavné dievčenské duo je kvalitne chladnokrvné a vrcholom filmu trochu prekvapivo nie je konfrontácia s ich protivníkmi, ale prevalenie odlišnosti medzi nimi samými. ()

Galéria (19)

Reklama

Reklama