Reklama

Reklama

Žandár v New Yorku

  • Československo Četník v New Yorku (viac)
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Zo skromného policajného oddelenia malebného letoviska St. Tropez priamo do srdca veľkého prehnitého jablka menom New York smeruje vskutku svojrázna šesťčlenná delegácia – nie však za zábavou či relaxom, ale na medzinárodný policajný kongres! Nanešťastie vôbec netušia, že spolu s nimi cestuje i mimoriadne pôvabný čierny pasažier – mladučká Nicole (Geneviève Grad), jediná dcéra ich cholerického šéfa Ludovica Cruchota (Louis de Funès)! Preto nečudo, že sa v New Yorku veľmi rýchlo po ich príchode rozpúta nekonečne zábavná hra na skrývačku medzi dcérou a otcom, ktorý si myslí, že určite trpí nevysvetliteľnými akútnymi halucináciami, keďže neustále niekde vidí svoju nepodarenú dospievajúcu dcéru! Krajina neobmedzených možností sa tak vďaka zrazu zmení na neobmedzený chaos – a zdá sa, že Cruchotovi a jeho chlapom sa raz a navždy podarí zničiť i povestný „American Way of Life“! (TV Markíza)

(viac)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (270)

WolfR 

všetky recenzie používateľa

Četníci jsou zpět! Tentokrát ne však v Saint Tropez, nýbrž v New Yorku! Má to sice svoje kouzlo, četníci poznávají jinou zemi a navíc se neuvěřitelně vtipně učí anglicky, nicméně lepší byli, když pobývali hezky doma v teploučku, v Saint Tropez. Ale i tak slušné a velice vtipné pokračovaní, stará parta opět září, 4 hvězdy. ()

B!shop 

všetky recenzie používateľa

Nechapu, co se vsem na tomhle filmu tak nelibi. Samozrejme, ze je trochu odlisnej od ostatnich dilu, protoze se neodehrava v St. Tropez, ale myslim, ze z potencialu, kterej tenhle film mel, vytezily tvurci maximum. Spousta vtipu je tady naprosto skvelejch, treba sceny s taxikarem. Jeden z tech lepsich dilu o cetnicich, ale jsou dva lepsi dily. ()

Reklama

genetique 

všetky recenzie používateľa

Druhý diel svojim námetom mohol spraviť veľký prievan a kvalitou byť minimálne rovnocenným súperom prvého dielu. Prostredie New Yorku si doslova pýtalo lepšie hlášky a premyslenejší scenár, pretože toto bolo len tak narýchlo spísané na kolene. Maestro de Funès a jeho banda však vedia vyčariť úsmev na perách už len pohľadom na nich, a slovné prestrelky a anglicko-francúzske (české) prešmyčky sú dokonale trefné. 60%. ()

MM_Ramone 

všetky recenzie používateľa

Po diváckom úspechu filmu "Žandár zo Saint Tropez" bolo o rok neskôr, v roku 1965, natočené pokračovanie "Žandár v New Yorku". Policajný team zo Saint Tropez je vyslaný do New Yorku, kde sa má zúčastniť medzinárodného zjazdu policajtov. Ludovic Cruchot, jeho šéf Jérôme Gerber a ich štyria podriadení odcestujú do jedného z najväčších miest v USA. Ich misiu hodne skomplikuje Cruchotova dcéra Nicole, ktorá sa bez vedomia svojho otca ocitne v New Yorku. Klasická, stará dobrá, francúzska komédia s jedinečným Louisom de Funèsom v hlavnej úlohe. *** ()

anli 

všetky recenzie používateľa

Druhy film cetnicke serie,tentokrat v USA.Spousta novych vtipu,zalozenych na rozdilnosti obou kultur.Scenar slusny a vtipny,herci stale skveli,celkove vyzneni jde trochu dolu oproti prvnimu filmu.Je to logicke,protoze uz nas Funes neprekvapi svymi grimasy,uz to totiz cekame-a to je obecny problem pokracovani.Takze davam jasne newyorskych 70%. ()

Galéria (19)

Zaujímavosti (19)

  • Kvůli dalším pracovním závazkům Jeana Lefebvra (Lucien Fougasse) musel být na poslední chvíli pozměněn natáčecí plán i samotný scénář. Proto se tedy ve filmu nakonec objevila zápletka s Fougasseho nemocí. (Pierre)
  • Při prvním pochodu při přesunu do letadla zní povel „levá, levá, levá“, avšak všichni jdou pravou nohou. (Mydlivoj)

Reklama

Reklama