Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Na malebnej policajnej stanici žandára Ludovica Cruchota (Louis de Funès) a jeho mužov už nič nie je také, ako predtým! Po prvé preto, že strážnicu prednedávnom vyzbrojili tou najmodernejšou technikou, akú si len viete predstaviť – všade sú počítače -, po druhé preto, že na príkaz vedenia sa tím rozšíril o štyri mimoriadne atraktívne žandárky v zácviku! Nečudo, že aj taký perfekcionista a ostrieľaný veterán ako Cruchot má čo robiť, aby vzniknutý chaos aspoň ako- tak udržal pod kontrolou! Netrvá, žiaľ, dlho, a dievčence obrátia celý policajný revír hore nohami – a akoby nestačilo, že svojich mužských kolegov dokonale pripravili o rozum, krátko nato krásky ešte aj ktosi unesie! Takú hanbu a potupu Cruchot pochopiteľne neznesie, musí ju zo seba čo najskôr zmyť, a tak sa spolu so svojím rokmi osvedčeným tímom chaotikov vydá na záchrannú misiu! (TV Markíza)

(viac)

Recenzie (274)

anli 

všetky recenzie používateľa

Posledni film cetnicke serie,tentokrat s poradnou spionazni zapletkou a krasnymi cetnicemi.Jasne,novych gagu tu neni moc,krome cetnic jsou vsichni herci okoukani a uz nemuzou divaka prekvapit.Ale porad je to vtipne a prijemne pokoukani.Mozna jsem trochu sentimentalni a mozna je to proto,ze je to prvni a jediny dil,ktery jsem videl na platne.No jasne,trochu tezi ze slavy cele serie a neprinasi temer nic noveho,ale presto me stale rozesmeje.Mozna je to taky kvuli tem cetnicim,ne?Proste davam jasnych 65%. ()

MM_Ramone 

všetky recenzie používateľa

Filmová sága o malej policajnej jednotke z prístavného juhofrancúzskeho mestečka Saint Tropez sa dočkala šiestich pokračovaní. V roku 1964 bola natočená prvá časť a posledná mala premiéru v roku 1982. Tou poslednou je "Žandár a žandárky". Podľa môjho názoru je to najslabší a najnudnejší diel celej tejto komediálnej žandárskej série. Zaujímavosťou je, že sa jedná o posledný snímok režiséra Jean Giraulta a tak isto aj herca Louisa de Funésa. Obaja umreli krátko po natočení tohto filmu. ** ()

Reklama

kingik 

všetky recenzie používateľa

Kdo by neznal zmatkářské četníky z malebného Saint Tropez. Louis de Funes a spol. si tady odkroutili své a vzešlo z toho pár příjemných a odpočinkových komedií, které už baví diváky pěknou řádku let. Poslední díl z četnické série není k zahození, ale ani nijak výrazně nepředčil svoje předchůdce. Jako by došly nápady, a tak se k četníkům nasadily atraktivní četnice. Ty rozproudí i ty největší suchary a na četnické stanici je tím pádem pěkné horko, pěkně veselo, vzniká spousta trapasů a nedorozumění a vše jede v osvědčených kolejích francouzských komedií ze staré dobré školy. U předchozích dílů jsem se bavil možná trochu víc, anebo už tenhle humor jde tak nějak mimo mě. Přesto jsem se na to po dlouhé době podíval v televizi a nelitoval. 60% ()

zdenny 

všetky recenzie používateľa

Toto nám komunisti do kin pouštěli, proto mám na "Četníky" nostalgické vzpomínky. Pamatuji si, jak jsme na to byli s kluky v kině a pak jsme si četnice mezi sebou rozdělili. Každopádně se jedná o klasickou francouzskou komedii těch let. Dnes se to asi mladým líbit nebude. My jsme v mládí neměli internet a torrenty. Výběr byl malý a takový, jaký nám byl nabídnut. V této komedii člověk krásně zavzpomíná na staré časy sedmdesátých a osmdesátých let. Krajina ještě nebyla tak zdevastována civilizací, staré auta, tak nějak život po staru. ()

Juto 

všetky recenzie používateľa

No a máme tu posledný film o slávnych francúzskych policajtoch. Môžeme sa opýtať, či nás očarí niečím novým. Vlastne áno. Každý, kto videl predchádzajúce diely a užil si ich, mal by sa pozrieť na tento.Podľa mňa dej nie je nudný. Čo sa týka humoru, nesklame. Musím však priznať, že niektoré veci sú dosť podobné tým, ktoré sme videli predtým. Ale koniec koncov je to malá nevýhoda a Louis de Funes samozrejme odviedol dobrú prácu ako obvykle. 6/10 ()

Galéria (20)

Zaujímavosti (31)

  • Chvíli po hromadné bouračce čte jeptiška knihu o Karlu Marxovi. (ludva10)
  • Hlavný gangster, ktorý stojí za únosmi, sa pohybuje na invalidnom vozíku, pretože nemôže chodiť. Ale zhruba v 75. minúte, keď sedí na gauči a rozpráva sa s Cruchotom (Louis de Funès), je zreteľne vidieť ako bez problémov pohne oboma nohami. (AxelWers)

Reklama

Reklama