Reklama

Reklama

Bei jing yu shang xi ya tu

  • Čína 北京遇上西雅图 (viac)
Trailer

Videá (1)

Trailer

Recenzie (4)

kaylin 

všetky recenzie používateľa

Na první pohled klasická romance o tom, jak ona je nejprve nepřístupná, trochu mrcha, ale nakonec zjistí, co je v životě skutečně důležité. Tohle je navíc napasováno na to, že ona je těhotná, miluje někoho jiného a jede za ním do Ameriky, aby tam porodila. Hlavní herci jsou natolik příjemní, že vás to bude bavit. ()

Pethushka 

všetky recenzie používateľa

Já si teda sympatickou nebo příjemnou hrdinku představuji jinak, ale jakmile se dostala mezi normálnější lidi, byla fajn. Wei Tang je navíc krásná a hrát umí, takže se na ni přirozeně hezky dívá. Její vyvolený u mě spadá do škatulky nepříliš výrazných, avšak celkem milých, herců. Scénář ničím nepřekvapuje, ale není špatný. Film má hezky soundtrack a uvolněnou atmosféru, takže za mě dobrý. 3* ()

Reklama

ScarPoul 

všetky recenzie používateľa

Herecký koncert ústredného dua. Zápletka viac menej banálna hoci aj ona si pohráva s divákom a neservíruje mu všetko na tanieri, ako by sa od žánrovky mohlo očakávať. Čo oceňujem hlavne v rámci akejsi vedľajšej skrytej línie podobnej filmu Sleepless in Seattle. Má to úsmevné momenty a má to aj dramatické momenty, bez toho aby bol jeden výraznejší ako druhý. Všetko je to pekne vyrovnané a nesie sa to vo veľmi uvoľnenom duchu. Hodnotová vec o láske s veľmi prekvapivým finále, ktorá ma bavila od prvej do poslednej minúty. To že je hlavná herečka nádherná píšem už len z povinnosti. ()

brumbrum 

všetky recenzie používateľa

Celkom pekne, aj ked.. - chceli to moc poamerictit a to sa im aj hodne podarilo: kopu hamburgerovitych budov, povinne lezby a jeden buzik, no a samozrejme amicka hudbicka. Ale pribeh je v podstate taka U$ komedio-romanca, cize treba sa povzniest nad fakt, ze medzi milenkami, rozvodmi a pozostalymi detmi bez rodicov, sa utkava velice sladky pekny zamilovany pribeh. Sympaticke herecke vykony a klasicke hamburger-cliche, ibaze s rakosnikmi pre zmenu, takze to neni take zhulene ako original made in ju-es-ej. 3* si to zasluzi ()

Galéria (224)

Reklama

Reklama