Reklama

Reklama

Konečne doma

  • Česko Konečně doma (viac)
Trailer 1

Na našu krásnu modrú planétu dorazili Buvovia, mimozemskí votrelci s chápadlami namiesto nožičiek. Doteraz putovali v medzigalaktickom priestore a hľadali si novú planétu, na ktorej by mohli v pokoji a snáď aj v mieri žiť. Ich pôvodný domov zničili nepriatelia Gorgovia, ktorí sa na nich z nejakého dôvodu nahnevali a prenasledujú ich naprieč celým vesmírom.  Mimozemská invázia Buvov na Zemi sa však odohráva pokojne, vľúdne a láskavo. Buvovia začnú prerábať svoj nový domov na svoj obraz. V prvej fáze všetkých ľudí presťahujú do Austrálie, kde im ponúknu vďaka svojej vyspelej technike veľmi pohodlný život. Pri tomto sťahovaní im ale prekĺzne medzi prstami dievča menom Tip, ktorá od tej chvíle hľadá svoju mamu. Tip má veľmi dobrodružnú povahu a mačku, ktorá sa volá Prasa. Prečo nie, však? Svoj malý domov na Zemi našiel i Buv menom O, ktorý je tak trochu fialový, veľmi výrečný a predovšetkým veľmi priateľský. Preto hneď začne pripravovať večierok, na ktorý pozve všetkých. Omylom však pošle intergalaktickú pozvánku aj Gorgom. To je, samozrejme, veľký problém, vďaka čomu sú na neho ostatní Buvovia veľmi nahnevaní a niektorí by mu chceli povedať aj pár ,,pekných“ slov poriadne od pľúc. O berie svoje chápadlá na ramená a potrebuje sa niekde na chvíľu schovať, pokiaľ ich hlavy trochu vychladnú. Na úteku O narazí na stratenú Tip a postupne medzi nimi vzniká intergalaktické priateľstvo. O sa snaží svojím roztomilým spôsobom napraviť všetko, čo Buvovia svojím príchodom na Zem spôsobili, vďaka čomu zmätok narastá rýchlosťou svetla. Tip na oplátku zoznámi Oa s humorom, umením, hudbou a tancom, rodinou a priateľstvom. Ale predovšetkým sa O a Tip snažia porozumieť jeden druhému a nájsť Tipinu mamu. (TV JOJ)

(viac)

Videá (21)

Trailer 1

Recenzie (291)

kaylin 

všetky recenzie používateľa

Není to nějaký výjimečný animák, ale dostal jsem od něj přesně to, co jsem si představoval. Dostatečně zábavný film, který má navíc celkem zajímavou zápletku, která mi přišla originální, a to i ve srovnání s dalšími vesmírnými animáky, kterých v poslední době nebylo málo. Jim Parsons je hlasově skvělý, stejně tak Rihanna. Bavil jsem se, dojal jsem se, všechno na svém místě. ()

venison 

všetky recenzie používateľa

Když vezmete Mimoně a dáte jim lepší komunikační schopnosti, tak Vám vzniknou Buvové v čele s králem "Jelimánem".. Ale jinak je to švanda nabitá akcí a přiměřeně silným příběhem :-) Velmi se mi líbila hlavní hrdinka jiného etnika ;-) Sympatický relax, u kterého jsem se zasmála, ale asi se mi za pár dní vykouří z hlavy :-) Ps: Bacha Vaše děti to budou zbožňovat a vyžadovat pouštění do zblbnutí :-D ()

Reklama

Jinny 

všetky recenzie používateľa

Nenáročný animák, který má děti naučit toleranci, o nejroztomilejší mimozemské invazi v dějinách. Roztomilý O je výraz pro všechny děti, které jsou jiné a nezapadají, což je v méně zabalené formě i jeho malá lidská kamarádka. Konečně doma se bude líbit spíš dětem než jejich rodičům, ale naštěstí je to film plynoucí v dobrém tempu a relativně krátký. ()

Ryuuhei 

všetky recenzie používateľa

Tohle mi nepřišlo výjimečné ani příběhem, ani nějakou skrytou myšlenkou, emocemi, humorem, či čímkoliv dalším. Průměrný animák, který je sice založen na knize, ale působí dojmem, jako by lidem pomalu docházely nápady a tím pádem mohlo i vzniknout něco, jako tohle. Neříkám, že je to přímo odpad, to vůbec ne, ale v žánru animáků ničím nevybočující klišé, jehož hlavní myšlenka je „být odlišným“ a navíc i „statečným“, vše zabaleno v až příliš infantilním kabátku. Nic víc, nic míň. Možná překvapil závěr, který leccos vyžehlil po stránce jinak většinu času nedobře prezentovaných úhlavních nepřátel, ale jinak zůstávám u toho, že jde o ztřeštěnou jednorázovku. ()

Lucjen 

všetky recenzie používateľa

Neviem, či som sa z tých fialovo-ružových stvorení mala roztopiť, alebo mi ich malo byť ľúto, alebo ma mali dokonca pobaviť, každopádne nefungovalo skoro nič. Buvovia, okrem toho, že vyzerali nesympaticky, boli neskutočne tupí a iba postava Tipy a hudba ma pri tom udržali. Už žiadny mimozemšťania prosím... ()

Galéria (40)

Zaujímavosti (8)

  • Jennifer Lopez okrem toho, že prepožičala svoj hlas postave Lucy, naspievala k filmu aj pieseň „Feel The Light“. (Keithe)
  • Postava 'Tip' Tucci v průběhu filmu zmíní, že pochází z Barbadosu. Odtud pochází i zpěvačka Rihanna, která tuto postavu namluvila a nazpívala většinu písniček ve filmu. (J.Cobra)
  • V knižnej predlohe sa postava Oh (Jim Parsons) volá J.Lo. Rovnakú prezývku má aj Jennifer Lopez, ktorá v tomto filme prepožičala hlas postave Lucy Tucci. (Astonko)

Reklama

Reklama