Reklama

Reklama

Poklidný předměstský život rodiny Barretových se začne pořádně otřásat v základech. V jejich domě se stane série nevysvětlitelných událostí a oni brzy zjišťují, že je pronásleduje smrtící a děsivá síla… (oficiálny text distribútora)

Videá (13)

Trailer 1

Recenzie (407)

POMO 

všetky recenzie používateľa

V polovici filmu ich napadne zapnúť vo všetkých izbách kamery s nočným videním, aby ráno odhalili, čo sa v noci dialo... Niekde medzi slávnymi časmi Aktov X a prvým Paranormal Activity by to bolo fajn. Dnes nemá tento crossover hororových konceptov čo ponúkuť a iba variauje stokrát videné. Zimomriavkové scény v ňom fungujú, ale je to výhra, keď vo filme funguje niečo iba vďaka práci zvukárov? Nevďačná béčková rola pre J.K. Simmonsa. ()

Pilda17 

všetky recenzie používateľa

Tak trochu jsem věřil v povedený horor, ale i přesto jsem v kině dal přednost jinému a možná jsem udělal chybu. Dark Skies je horor o mimozemšťanech, který se od začátku tváří velmi zajímavě. Atmosféra je solidní, herecké výkony také a dokonce několik slušných lekaček. Scott Charles Stewart se poprvé trefil do mého stylu a já celý snímek hltal a věřil mu! Jediný problém mám tak trochu se závěrem, který nebyl nejhorší, ale bohužel ani nejlepší. Do toho mám několik nezodpovězených otázek, které se nedozvím pokud nenapíšu Scottovi, což budu muset v nejbližší době udělat. Po dlouhém rozhodování jsem se rozhodl pro 9/10 = 90% ()

Reklama

Campbell 

všetky recenzie používateľa

Po dlouhé době kvalitní horor kde vystupují mimoni. Poslední dobou jsem viděl takovýhlech filmů strašně moc a ani jeden se nedošplhal ani do průměru. Stewart je kvalitní režisér a umí budovat skvělou atmosféru. A i když herci nebyly nijak extra dobří tak předvedly sem tam standart. Simmons mi přišel ale naprosto zbytečnej. Film bych možná o 15 minut zkrátil a byl by ještě o něco lepší. ()

Dellamorte 

všetky recenzie používateľa

Ak sa bude niekto pokúšať nahlodať mi vizuál , že nič podobné tu už nebolo - tak mu rozrthhám hrrudník , vysypem soľ a zalejem octom. Vykrádaćka ( nenapadne ti AmitiShun ??? ako ... z kni-hony. Parchant bol nebezpečný, ako voš na chlpe zatúlaéhho psa. Emotívne sranda a nie, ale doslovné pohrávane s dváckou trpezlivosťou a ako bonus -herecké prehrávanie. ( viem si totiž predstaviť keby to spáchal režisérsky talent). Bodík za cover a bodík za pár neurážajúcich momentov )K tomuto námetu , myslím si / no nedúfam ).ze bolo povedané všetko, mimo toho že zaverčna scifi do rozbilo betonove plátno, ()

misterz 

všetky recenzie používateľa

Keď sa snímok berie len ako sci-fi/psycho zábava, tak človek môže byť celkom spokojný. Tých hororových prvkov je tu naozaj hrozne málo na to, aby mohol byť film považovaný za regulérny horor. Netvrdím, na konci by sa niečo našlo, ale skôr ide len o akúsi hru tieňov a pretiahnuté postavy, ktoré sa zjavia práve v tom najviac očakávanom momente :), takže efekt v tomto smere takmer žiadny. Hnacím motorom snímku bol sústavný psycho teror zo strany emzákov na úbohú a relatívne šťastnú rodinku. Zábava začína nevinne, ako napr. vybrakovanou chladničkou, zmiznutými fotkami, stratou pamäti, krvou z nosa a pod. Neskôr sa pomaly pritvrdzuje až to dospeje k nevyhnutnému záveru (ktorý sa dá predpokladať už veľmi skoro). Herci však, až na Keri Russell, mohli byť vybraní umnejšie, hlavne ten starší chalan, celý čas som premýšľal nad tým, či má plastiku nosa alebo nie :). Celkový dojem je teda možno rozpačitý, ale keďže si film od začiatku do konca udržal svoje tempo a princíp psycho teroru, tak zas tak úplná strata času to nie je. 60/100 ()

Galéria (28)

Zaujímavosti (11)

  • Hlavní postava Daniel Barrett (Josh Hamilton) si koupí brokovnici a ihned ji také dostane. Ve skutečnosti by však měl absolvovat čekací lhůtu dvou týdnů. (Lucasion)
  • Scenár bol hotový za šesť týždňov. (Greenpeacak)
  • Úvodné motto filmu: "Two possibilities exist... Either we are alone in the Universe or we are not. Both are equally terrifying.”, patrí Arthurovi C. Clarkovi, ktorý je známy najmä ako autor science fiction literatúry. (Lukoh)

Reklama

Reklama