Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Nekorunovaní králi paródií si tentoraz vzali na mušku filmové spracovanie knižnej trilógie Hry o život (2012). Nechýbajú však ani postavy z ďalších veľkofilmov posledného obdobia. Príbeh sa odohráva v najdepresívnejšom kraji postapokalyptickej budúcnosti. Hrdinka Kantmiss Evershot (Maiara Walsh) dobrovoľne prevezme miesto svojej manipulatívnej mladšej sestry v 75. ročníku „Hier hladujúcich". Zanechá tak za sebou svojho priateľa Dalea (Brant Daugherty) a uzavrie spojenectvo so synom miestneho kuchára Petrom Malarkeyom (Cody Allen Christian), aby spoločnými silami bojovali o vlastné prežitie. V hre je však aj čosi viac: kúsok starej šunky, nedojedenej kyslej uhorky a kupón na zľavu pre jednomiestnu ponorku. (Incantator)

(viac)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (84)

Hrabka 

všetky recenzie používateľa

Většina momentů nestojí za moc a je to spíše trapas, ale najdou se i momenty které stojí za to a pobaví. Rozhodně to není tak marné, jako nějaké jiné parodie (z letoška třeba odpadová Scary Movie 5). Skvělý výběr hlavní hrdinky - ta podoba! A Expendables byli taky výborní. Stallone. :D 45% ()

kaylin 

všetky recenzie používateľa

Film s takovým názvem buď může zkoušet vydělat na podobnosti se jménem "Hunger Games", a to buď jako trapné béčko, anebo jako parodii. Tak, v tomhle případě se jedná o parodii. Opravdu parodie znamená jen to, že se vezme celý příběh, přesně se přehrají scény, akorát s jinými herci, celé se to trochu zkrátí, aby se neřeklo, a celé se to ozvláštní vtipy, kdy některé se mohou jevit i jako docela dobré? Je v tom invence, ale její strašně málo. Tohle prostě není parodie, která by stála za to. Ty vtipy sem tam ujdou, ale nic jiného v tom není. Parodie, aspoň pro mě, by neměla spočívat jen v tom, že se zkopíruje většina původního děje. ()

Reklama

Aljak 

všetky recenzie používateľa

Paródie celkom môžem, obzvlášť keď sa týkajú filmov, ktoré moc nemusím - tak vtedy to človek berie všetko s humorom. Toto však bola paródia na preslávený film The Hunger Games, ktorý mám veľmi veľmi rád. Takže to potom človek aj úplne inak berie, ale napokon to nebola až taká úplná tragédia. Bohužiaľ, opäť to prehnali tými kadejakými nechutnými scénkami, množstvom nezmyselných vsuviek, ktoré boli nesmierne trápne, plus fekálny a kadejaký nechutný "humor" tiež moc nepridali na kvalite. Ale napriek tomu všetkému sa tu vyskytlo aj kopu vydarených scénok priamo parodujúce pôvodné scény z Hunger Games, a fakt sa na tom dalo aj zasmiať (dokonca viac ako som čakal), takže aspoň za 3* to stálo. ()

Phorbo 

všetky recenzie používateľa

Podprůměrná, nebo spíš podpodpodprůměrná záležitost. Většina parodií se točí s nadsázkou a dělá si srandu z toho, co paroduje. Starving Games ale poskočili o deset kroků dál. Parodují naprosto všechno, co v posledních letech ovládlo jak kina tak youtube. Annoying orange, avengers, avatar… toho tam je tolik, že se divím, že tam nebyl pewdiepie nebo Fred… Nejlepší jsou z filmu nepovedené záběry na konci, jinak je to naprostá ztráta 75 minut čistého času. ()

silentname 

všetky recenzie používateľa

Poďme zakončiť "Huger Games maratón" s ukážkou ako filmy nerobiť. A aj keď si myslím, že Jason Friedberg a Aaron Seltzer už majú na konte oveľa väčšie odpady ako je "The Starving Games", stále si nemyslím, že by ich komédie boli akýmkoľvek spôsobom vtipné, alebo mali nápady. A myslím si, že nikde to nebolo vidno lepšie ako v ich Disaster Movie z roku 2008. A mám tak trošku pocit, že ten film iritoval také veľké množstvo ľudí, že sa začali paródiam od tohto dua vyhýbať. A tak, keď prišiel tento film za veľmi nízky budget, všetci očakávali obrovské tržby ako už bežne, no vďaka všetkým možným aj nemožným silám, tento film dokopy nevidel skoro nikto a nepodarilo sa ho ani reálne zaplatiť. A ako sú tu nazvaní "Nekorunovaní králi paródií" ucítili asi ako to vyzerá, keď vytvárajú jeden otrasný film za druhým. Ale nemyslím si, že je "The Starving Games" absolútnou katastrofou, ako to bolo z ich predchádzajúcimi filmami. Bolo tu pár momentov, kde som sa zasmial. Napríklad pri scénke vyťahovania mien, alebo keď sa z histórie dozvieme, že všetci vyzerajú tak komicky, lebo sa Lady Gaga stala prezidentkou a viceprezietkou bola Nicky Minaj. To ma pobavilo. A musím aj povedať, že Ninja Fruit a Angry Birds scénky ma pobavili, ale skôr len čisto pre ich absurditu. A aspoň musím povedať, že Cleaver sa mi aj páčil ako postava. Ani nie tak dizajnom ako skôr svojimi reakciami. Takže dám ku kreditu filmu aspoň to. Zvyšok sú podľa mňa často nevtipné, často kruté a nechutné fóry, ktoré asi majú pobaviť bežných amerických konzumentov debility, ktorí sa budú smiať aj keby im niekto strčil pod nos iba výkal. Lebo to je vtipné. A tým ukončujem "Hunger Games maratón." Všetky filmy máme za sebou a je na čase začať nový maratón. A keď budem mať nápad, akú sériu filmov opätovne začať, dám včas vedieť. Hodnotenie: D- ()

Galéria (45)

Reklama

Reklama