Reklama

Reklama

Avenged

Trailer

Obsahy(1)

Hluchonemá Zoe (Amanda Adrienne) si požičiava auto od svojej najlepšej kamarátky. Chce totiž vycestovať za svojou celoživotnou láskou. Jej plány nečakane skomplikuje konflikt so skupinkou násilníkov, ktorí ju mučia, týrajú a znásilňujú dovtedy, až ju jeden z nich bodne nožom. V domnení, že je mŕtva, zanechávajú Zoe voľne pohodenú v pustatine. Telo nachádza starý indiánsky šaman, ktorý ju za pomoci obradu vzkriesi. Nepreberie tak k životu len mladú dievčinu, ale aj bojovného ducha bažiaceho po krvi. Pomsta bude sladká! (*CARNIFEX*)

(viac)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (106)

*CARNIFEX* 

všetky recenzie používateľa

Hlucho nemá Zoe si požičiava auto od svojej najlepšej kamarátky. Chce totiž vycestovať za svojou celoživotnou láskou. Jej plány nečakane skomplikuje konflikt so skupinkou násilníkov, ktorí ju mučia, týrajú a znásilňujú dovtedy, až ju jeden z nich bodne nožom. V domnení, že je mŕtva, zanecháva Zoe voľne pohodenú v pustatine. Telo nachádza starý, indiánsky šaman, ktorý ju za pomoci obradu vzkriesi. Ten však k životu nepreberie len mladú dievčinu, ale aj bojovného ducha bažiaceho po krvi. Pomsta bude sladká! Milí užívatelia a fanúšikovia hororu. Váš priateľ a milovník slasher subžánru, "ricci.s" pre Vás objavil "rape and revange" pecku, obohatenú o mysteriózno, ktorá určite stojí za pozornosť! Slušné gore, ale aj pomerne originálno otrepaný príbeh predčil trápnosti tipu, I SPIT ON YOUR GRAVE II a podobne. Všetko "dokonale" vo svojom komente vystihol "S.Quentin QUALE". Napriek mojej "vade", neustále "frflať" a neprehliadnuť nedostatky, ktoré mi niekedy jednoducho bijú a kolú do očí ( ktorým sa nevyhol ani tento snímok ), veľká spokojnosť na úrovni - 65%. ()

George Stobbart 

všetky recenzie používateľa

Nevinná naivka sa ide presťahovať za svojim chlapíkom, pričom cestuje sama cez púšť. To sa jej stane osudným keď narazí na miestnych buranov, ktorí sa na nej vyvŕšia a pochovajú ju. Dostane sa do nej však indiánsky duch a tak sa vydáva na cestu pomsty... Čo sa spočiatku zdá ako klasický rape & revenge kúsok sa onedlho pretvorí na fantasy revenge typu „Vrana“. Či je to však na niečo dobré, neviem. Pretože nech sa na to dívam z akéhokoľvek uhla, ničím špeciálnym ma to nenadchlo ani nezaujalo a dokonca mi to vďaka tomu nadprirodzenému nádychu miestami prišlo trápne, čo sa nehodilo do scén, ktoré by mali pôsobiť vážne. Je síce pravda, že zo stránky gore a fyzickej deštrukcie je to vydarené, čo bude hlavným dôvodom prečo si film svojich nadšencov nájde, no mňa to akosi chytiť nedokázalo. ()

Reklama

EvilPhoEniX 

všetky recenzie používateľa

Savaged je přesně typ hororu, kvůli kterým horory sleduji. Tohle je největší Indie nářez poslední doby!! Už od 5 minuty se film rozbíhá ve velkém a masakr je na cestě! Chválím perfektní výběr záporáků (obzvlášť charismatický frajer s dlouhými vlasy a jeho líbivá kudla) jeden z nejlepších soundtracků poslední doby a vynikající práci maskérů, GORE je na velmi vysokém levelu! Jediné, co zamrzí je odfláknutý Rape, ale přesto velká spokojenost. Vedlejší účinky při sledování: Spocená prdel, okousané nehty, infarkt, vrásky, zešedivění, epileptický záchvat, zrychlený tep či zhroucení. V rámci subžánru nadprůměr. ()

darkrobyk 

všetky recenzie používateľa

Smrt jí sluší...solidní oddechovka inspirovaná krom jiného Plivu na váš hrob. Zoe se chová jako kráva - sjede z dálnice, montuje se, do čeho nemá, a neumí vzít do zaječích. Po tvrdé lekci si leckterý divák vzpomene na Conana či Rudého škorpiona... tady přestává veškerá legrace a záhrobí se hlásí o slovo! Kulky sviští, šípy létají, nože se míhají vzduchem. Do toho střeva ven, tepenné gejzíry a stahování prstenu i s masem... Masakrální jízda vrcholí motorovkou. Ty oči, ty oči nebyly z tohohle světa... ()

Omnibus 

všetky recenzie používateľa

"Svěží vítr skalpy cuchá, bílí červi lezou z ucha." Nezkrotný duch porobených indiánů versus fakt velké koule bílého muže plus mínus svázaný černý muž úpící nikoli pod bičem, ale pod rape (not yet) revenge kydy kovaného rasisty, to vše prošpikováno humorem černějším než sušené bizoní lejno, sexy bílým masem prolezlým červy, indiánským útokem z televizní obrazovky, nečekaně zábavným šípem v krku a s finále ohnivějším než sklenice ohnivé vody s příchutí apačské krve a romantickým chuťovým ocasem. Welcome to New Buran's Mexico and enjoy it! ()

Galéria (37)

Zaujímavosti (1)

  • Film sa natáčal počas roka 2012 v blízkosti bývalej bane na zlato pri Los Angeles. (misterz)

Reklama

Reklama