Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Keď absolvent Princetonskej univerzity Richie Furst (Justin Timberlake) zistí, že ho pri falošnej hre on-line pokru okradli, vydá sa do Kostariky, aby si to vybavil s údajným vinníkom, kráľom hazardného priemyslu, Ivanom Blockom (Ben Affleck). Block ho od pomsty odradí a získa na svoju stranu pod prísľubom obrovského bohatstva. Súčasne sa však po Richieho stopách púšťa aj fanatický agent FBI (Anthony Mackie) a núti ho, aby mu Blocka pomohol dostať za mreže, udal ho a svedčil proti nemu. Richie tak musí hrať najväčšiu hazardnú hru svojho života, v ktorej sa snaží oklamať a obohrať dvoch silných protihráčov naraz. A ešte z toho vyjsť so zdravou kožou, alebo aspoň živý. Dokáže to? A za akú cenu? (TV JOJ)

(viac)

Diskusia

Príspevok bol zmazaný administrátorom.

bero

bero (hodnotenie, recenzie)

Taková jednohubka co neublíží a za pár okamžiků ani nevíte,že jste si ji dali.

RizekCRF

RizekCRF (hodnotenie, recenzie)

Máš pravdu. Gemma plastiky má. Narodila se se šesti prsty na rukách, takže jí jeden na každé ruce odebrali a k tomu jí v dětství ještě dělali plastiky deformovaných uší. Máš na mysli ještě jiné? Třeba prsou? Tak to by byl výstřel do prázdna.

Badmaniak

Badmaniak (hodnotenie, recenzie)

Gemma vypadá čím dál plastověji. :) Šminek (či plastiky) by mohla pro příště trochu ubrat.

Ale jinak celkem pěkný film, jen v pár scénách sem se ztrácel. 4 hvězdičky. :)

M-Flyer

M-Flyer (hodnotenie, recenzie)

Celkem solidní thriller. Pokud nejste kverulanti jakými se v komentářích ukázali být POMO a Enšpígl, film vás rozhodně nudit nebude a min. tři hvězdy si zcela jistě zaslouží. Aloha.

Ondrej1115

Ondrej1115 (hodnotenie, recenzie)

Dal sa pozriet ale slabe to bolo vyzeralo to jak Affleck a Timberlake nemali čo robit z nudy tak si chlapci zahrali na hazarderov v casine

RizekCRF

RizekCRF (hodnotenie, recenzie)

Po strhujících kritikách film v USA za první týden vydělal jen 7,6 mil dolarů. Zato mimo USA si vedl o mnoho lépe a vydělal 23,5 miliónů. S rozpočtem 30 mil se tedy zaplatil, ale žádná sláva z toho nebude.

RizekCRF

RizekCRF (hodnotenie, recenzie)

Študentík z Princetonu se svými kamarády oblafne nepolapitelného Ivana a ještě mu přitom vyfoukne holku. Kriminální triller s happy endem, jak z červené knihovny.

Gumi.30

Gumi.30 (hodnotenie, recenzie)

Tak trochu nemístná otázka, ale kolik je v tom filmu hadů a všelijaké havěti?

Redi

Redi (hodnotenie, recenzie)

Affleck a Timberlake... tak to je kombinace do filmu, na který nikdy chuť mít nebudu. Což je škoda, protože poker mám rád. Ale tohle duo je na facku. Affleck ať nechá herectví na bratrovi a on sedí radši na židličce.

na príspevok reagoval Pilda17

Anatar

Anatar (hodnotenie, recenzie)

Tak co jsem viděla trailer, tak o pokeru to bude tak 10 min, následuje akční béčko...klasika. Kdyby raději zfilmovali životopis Doyla Brunsona, udělali by líp

pospEk

pospEk (hodnotenie, recenzie)

Anatar

Affleck podává v poslední době docela solidní výkon ( Město, Argo ), takže podle mě bez problémů :)

Reklama

Reklama