Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Rodinu amerického obchodníka Jacka Dwyera (Owen Wilson), ktorá sa presťahovala do juhovýchodnej Ázie, zastihne násilný štátny prevrat. Američania sa ocitnú priamo uprostred krvavého násilia, chaosu, represií, popráv a všadeprítomnej smrti. Z mesta, ktoré čelí útokom nemilosrdných povstalcov, sa zúfalo snažia dostať na bezpečné miesto a zachrániť si život. Nebude to však ľahké. Sú totiž v krajine, kde povstalci okamžite zatknú a popravia každého cudzinca. (TV JOJ)

(viac)

Videá (18)

Trailer 1

Recenzie (357)

Xmilden 

všetky recenzie používateľa

John Erick Dowdle se každým filmem zlepšuje. Tentokráte už hodně dlouho atakuje 4 hvězdičky a kdyby film pokračoval v tempu úvodních 50 minut, tak ji určitě dostal. Owen Wilson roli zvládá spolehlivě a to i přesto že jsme jej v akčním žánru neviděli nějakých 15 let. Brosnan se zde moc neobjevuje. Scéna středu s policií je vynikající. 60% ()

Arsenal83 

všetky recenzie používateľa

Prvých 30 minút za plný počet a to napriek Wilsonovej žene mužatke a že si tam ako vzorný otec hádže s dcérami jak s plyšovými hračkami. Nadupaná polhodina bola vystriedaná ale poklesom do šedi a priemeru, čo bolo ešte zhoršené scénami s roztrasenou kamerou, ktoré pri scénach v noci spôsobili totálne neprehľadné situácie. ()

Reklama

Chrustyn 

všetky recenzie používateľa

Poměrně slušná a napínavá podívaná o americké rodině, která bojuje o život v jihovýchodní Asii, která čelí státnímu převratu. Film trpí převážně na nižší rozpočet, který tvůrcům neumožňuje se naplno rozjet, nebo dokonce přitvrdit a po celou dobu se drží dost zkrátka, což filmu tohoto typu škodí. Odvážnější režie a vyšší rozpočet a mohla to být pecka. Takhle jen slušný průměr. ()

Enšpígl 

všetky recenzie používateľa

Na rozdíl od kolegy malarkey si nemyslím, že by tahle situace mohal nastat kdekoli, kde maj funkční armádu a policie, ale stejně jako malarkey si myslím, že je to kurevsky dobrej akčnák. Ruzměj má neskutečný tempo, spousty scén jsem si prožil jak kdybych tam byl akčnil s nima, například hod dítetem, průjezd asiatama, jo to byla špica a do toho velmi realný přestřelky, resp. střelba. Nikdy bych neřekl, že Brosnanovi budu věřit drsoňě, ale stalo se a Owenovi bitkaření, ale stalo se a že Vietnam bude pro Američany vidina ráje, ale stalo se. ()

klerik 

všetky recenzie používateľa

Výborné vyobrazenie bezvýchodiskovej situácie. Zároveň sa mi však páčilo, že z toho tvorcvoia nerobili žiadny ďalší HOTEL RWANDA, ale že sa držali v mantineloch trileru (v realite by rodinka prežila tak maximálne prvých dvadsať minút). Brosnan si svoju (vedľajšiu) úlohu zjavne užíva a celé to má slušný spád... Atmosféra cudzej krajiny (Kambodža?) dodáva filmu zdanie presahu... ()

Galéria (28)

Zaujímavosti (9)

  • Geograficky má děj filmu nejblíže ke Kambodži, jehož hlavní město Phnompenh je po řece Mekong skutečně nedaleko Vietnamských hranic. (Tillia)
  • Hlavnú ženskú rolu si pôvodne mala zahrať Michelle Monaghan, no po tom, čo bolo natáčanie odložené, musela od projektu kvôli tehotenstvu odstúpiť. Nahradila ju Lake Bell. (m.a.t.o.)

Súvisiace novinky

Owen Wilson – konkurence pro Ramba?

Owen Wilson – konkurence pro Ramba?

15.05.2012

Tak to asi těžko, ale i on bude čelit brutální vojenské síle v jihovýchodní Asii. Konkrétně v akčním thrilleru The Coup, který podle scénáře svého bratra Drewa natočí John Dowdle (oba jsou podepsaní… (viac)

Reklama

Reklama