Reklama

Reklama

Keď na dovolenke v Karibiku unesú Ave (GINA CARANOVÁ) jej manžela Dereka Granta (CAM GIGANDET), zúfalá žena sa rozhodne, že bude vytrvalo prenasledovať podozrivých mužov. Aby zachránila život svojmu manželovi a pomstila sa únoscom, zídu sa jej staré skúsenosti a zručnosti. Rozhnevanú a ozbrojenú ženu, ktorá bola celé roky šampiónkou bojových umení, nedokáže poraziť žiadny gauner ukrytý na karibskom ostrove. (TV JOJ)

(viac)

Videá (2)

Trailer 2

Recenzie (81)

kenkaku 

všetky recenzie používateľa

Gina Carano je úžasná. Je doslova radost ji vidět když dává někomu na budku :). Tak ji chci vidět a tak je to v pořádku. Proč? Protože se jí to dá věřit. tato role jí sedí. Film jako takový je klasické TV béčko ve kterém se hodně točí na "první dobrou", ruční kamera je jasná věc a GoPro (nebo telefon) poslouží stejně dobře jako jakákoliv jiná kamera. Laciná podívaná tedy z filmu kouká až to není hezké. 1/3 filmu je celkem nudná (to ničemu nepřidá), pak se soukolí rozjede a už jen nabírá na rychlosti (ke konci bych možná řekl, že by neškodilo dokonce ubrat :)). Celkově film působí svěže a průměrně, ale rozhodně neurazí. ()

Flipnic 

všetky recenzie používateľa

Gina Karano vymlátila kompletně jeden celej Karibskej ostrov od veškerejch zlořádů do mrtě ... Extrémní Béčko, u kterýho jsem myslel že to fakt po 10 minutách vypnu hlavně kvůli příšerné "televizní" kameře ... Ale pak jsem si nějak zvykl a ona tam furt běhala v tílku opálená a v kraťáskách a řezala tam jednoho bouchače za druhým ...a nějak jsem u toho vydržel a v celku se i bavil... Ale jo, přejme jí to holce ... 2* ()

Reklama

Enšpígl 

všetky recenzie používateľa

Gina Carano má charisma, krásně se na ní kouká a z hlediska rvaček nemá s ohledem na svou kariéru v bojových sportech minimálně v ženské kategorii absolutně žádnou konkurenci. Z tohoto důvodu by mě ani nevadilo, že pointa příběhu tady už byla vícekrát než číslice současnýho roku, dokonce bych dělal že nevidím ani při vyslovených pitomostech zejména v závěrečný fázi filmu, ale těžko odpouštím pocit nudy, který jsem při sledování filmu pociťoval pokaždý, když Gina přestala akčnit. ()

Kaka 

všetky recenzie používateľa

Gině Carano se hravě daří to, o čem si Salma Hayek může v Everly nechat jenom zdát. Umí akci. Což je společně s ručním digitálem a vcelku atmosfericky znázorněnými reáliemi temných uliček zlých čtvrtí Puerta Rica asi to jediné co se dá vypíchnout v ohraném bijáku o hledání ztraceného manžela. Gina má určitě navíc kdyby to chytil do ruky schopnější režisér akčního žánru. ()

stuntmanMIKE 

všetky recenzie používateľa

Ono to v podstate nie je zlý film a takéto slabé hodnotenie si rozhodne nezaslúži... to bude tým, že ešte nie sú titulky a niekto nevie po anglicky. Veď čo môže byť zlé na filme, kde krásna jebačka likviduje cigáňov v gete ? Do toho je to v Rkovom ratingu a celé ma to bavilo. Až natoľko, že som uvažoval o štyroch hviezdach nebyť toho, že Gina sa mohla so všetkými vysporiadať 15 minút skôr na nemocničnom sále... ale čo by potom robil chudák Danny. No každopádne to vidím tak, že si tento film (respektíve režisér) zobral priveľké sústo. Inak ide o veľmi slušný thriller so zvratmi, avšak tie nie sú vygradované ako by mali byť. Ja tomu filmu chcem dať štyri hviezdy, ale bolo tam toho dosť slabšieho... Na druhej strane tam je aj dosť skvelých scén a kvalitne natočených. Gina je v tejto pozícii skvelá a keby mi sľúbila, že už v žiadnom filme nebude "hrať" zamilovanú pučku ako na začiatku tohto, bol by som nadšený... Gina je badass madafaka a to jej žeriem aj s navijakom. Reálne je ten film na tri hviezdy u mňa, ale ja na to seriem... ja dám tú štvrtú neobjektívnu za Ginu... ()

Galéria (24)

Zaujímavosti (1)

  • Natáčení probíhalo z velké části v Portoriku. (Terva)

Reklama

Reklama