Reklama

Reklama

SOS 100 - Narodeninový špeciál

(relácia)
všetky plagáty

Obsahy(1)

Skeč show ako zábavný program štvorice protagonistov/Daniel Dangl-Petra Polnišová-Peter Sklár-Roman Pomajbo/ za účasti tých, ktorí v nej boli doteraz parodovaní. SOS pri príležitosti 100.vydania zábavnej relácie. (oficiálny text distribútora)

Recenzie (4)

tommy187 

všetky recenzie používateľa

Fakt podivuhodná vec sa stala. Tento narodeninový špeciál má lepšie hodnotenia ako klasické SOS. S tým úplne nesúhlasím, ale každopádne táto unikátna časť bola skvelá. Ďalšie zistenie je, že v relácii SOS je na prvom mieste P. Sklár a Dangl až na konci a tu je na začiatku :). Možno to znie fakt hlúpo, ale takto to je lepšie. 80% **** ()

Marek1991 

všetky recenzie používateľa

SOS som ako zábavnú reláciu mal veľmi rád. Taktiež špeciál k 100. vydaniu bol skvelý, ale nebol úplne podľa mojich predstáv. Nebavil som sa pri ňom až toľko, ale stále to bola kvalita v zábave. Len škoda, že ako reláciu to onedlho ukončili. ()

frolish 

všetky recenzie používateľa

V tychto chvilach uz mojej najoblubenejsej slovenskej relacii mierne dochadzal dych a castejsie sa objavovali nejake tie trapne a nepodarene scenky (zverinec na cele s Polnisovou ako vevericou som neznasal). 77 minut prvotriednej zabavy sa po stovke dielov holt neprodukuje lahko, ale uplny fail to rozhodne nebol a som rad ze sa tejto partii podarilo fungovat na slusnej urovni tak dlho. ()

Reklama

Reklama